انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 52 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه آبان 27, 93 10:53 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
mehdigh نوشته است:
با سلام خدمت دوستان،
خواب خیلی خیلی مؤثّره؛ ولی همه چیز نیست. زمانی که مشکل من شروع شد، یک دکتر عاملش رو بی خوابی یا کم خوابی گفت.
من زمان دانشجویی خیلی کم خواب بودم و بعد از سه ترم بی کم خوابی، ترم چهارم بیماریم شروع شد.
الآن یکی از برنامه هام اینه که حتماً حدود هشت ساعت در شبانه روز بخوابم.

من موافقم با شما من ۲ هفته شدید استرس داشتم و می‌تونم بگم به زور روزی ۴ ساعت می‌خوابیدم که پس از اون این بیماری رو گرفتم.بی‌ خوابی‌ یکی‌ از عامل‌های این موضوع شاید باشه همراه با استرس شدید و یا افسردگی.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: اختلالات خواب
پستارسال شده: سه شنبه دی 9, 93 8:27 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

يك مصاحبه خوب با موضوع "اختلالات خواب و راه های درمان آن" با رییس مرکز تحقیقات اختلالات خواب دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر خسرو صادق نیت و دکتر سعید قزوینیان، متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب.
http://www.isna.ir/fa/news/93100904541/ ... 8%A2%D9%86

مرتبط: http://www.salamatnews.com/news/136960/ ... %8C%D9%85-

بالا

عنوان پست: چرت
پستارسال شده: چهارشنبه دی 17, 93 11:25 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

کمی چرت زدن مفید است
بر اساس تحقیقات انجام شده در دانشگاه پزشکی هاروارد، محققان به این نتیجه دست یافته‌اند که در طول روز معمولا همه افراد احساس سرحالی می‌کنند، اما بتدریج که ساعت‌ها می‌گذرد، هر فردی در هر شرایطی که قرار دارد احساس خواب آلودگی، خستگی و گیجی می‌کند و این احساس تقریبا از زمان ظهر به بعد به سراغ افراد می‌آید. بهترین راهکار هم برای رفع این خواب آلودگی و احساس کسالت، اختصاص دادن یک فرصت کوتاه برای چرت زدن است.

معمولا افراد پس از صرف ناهار احساس خواب آلودگی می‌کنند که بهتر است به محض احساس سنگینی و خواب آلودگی فرصتی به چرت زدن اختصاص دهند تا در خواب شب دچار مشکل نشوند. با توجه به اینکه در فصل های سرد سال نور خورشید کم است و هوا زود‌تر تاریک می‌شود، زمان چرت زدن نباید قبل از ناهار یا ساعت سه بعدازظهر به بعد باشد.

محققان بر این باورند اگر زمان چرت زدن بیشتر از نیم ساعت طول بکشد، عملکرد مغز کاهش پیدا می‌کند، چون چرت زدن اگر بیش از یک ساعت طول بکشد فرد وارد مرحله عمیقی از خواب می‌شود که بعد از بیداری احساس بیحالی و کسالت می‌کند

چرت های کوتاه
برخی افراد مدام با خود می گویند که «حالا می‌خوابم، هر وقت که شد بیدار می‌شوم». این راهکار مناسب به نظر نمی‌رسد. افراد برای چرت زدن باید زمانی را در نظر بگیرند و ساعت بدن را با‌‌ همان زمان تنظیم کنند.

از این رو یک چرت مناسب باید بین 20 تا 30 دقیقه باشد. محققان بر این باورند اگر زمان چرت زدن بیشتر از نیم ساعت طول بکشد، عملکرد مغز کاهش پیدا می‌کند، چون چرت زدن اگر بیش از یک ساعت طول بکشد فرد وارد مرحله عمیقی از خواب می‌شود که بعد از بیداری احساس بیحالی و کسالت می‌کند و باقی زمان روز او را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بهترین محل برای چرت
زمانی که افراد هنگام خواب دراز می‌کشند، خواب طولانی تری را تجربه می‌کنند. بنابراین برای چرت زدن باید محل راحت و آسوده‌ای انتخاب شود.
فضایی آرام: فضایی که قرار است فرد یک چرت کوتاه مدت را در آن تجربه کند، باید تا حد امکان فضایی ساکت و تاریک باشد، اما نباید این فضا زیاد تاریک باشد، زیرا در فضای خیلی تاریک مغز گیج می‌شود و فکر می‌کند هنگام خواب شب فرا رسیده است. دمای اتاق باید مطلوب باشد تا به یک چرت بهتر کمک کند.

چرت زیاد هم مضر است
پزشکان در یک مطالعه که 13 سال طول کشید مشاهده کردند افرادی که هر روز بیش از یک ساعت چرت نیمروز دارند، 32 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.
در این بررسی، سوابق پزشکی 25 هزار مرد و زن 40 تا 79 ساله بررسی شد و بر اساس مدت زمانی که در طول روز چرت می‌زدند، در گروه‌های مختلف تقسیم بندی شدند.
در پایان این مطالعه مشخص شد افرادی که در طول روز بیش از یک ساعت می‌خوابند، بیش از افراد دیگر در معرض مرگ زودهنگام ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان و بیماری‌های تنفسی هستند.
پزشکان در این مطالعه تاکید کردند لازم است مطالعات بیشتر و دقیق‌تری در این زمینه انجام شود.
روزنامه ایران

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 17, 93 1:05 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اگر به پهلو می‌خوابید باید حواستان باشد به پهلوی چپ می‌خوابید یا راست. خوابیدن به پهلوی راست باعث افزایش سوزش معده می‌شود؛ در صورتی که خوابیدن به پهلوی چپ اعضای داخلی مانند کبد، ریه‌ها و معده را به زحمت می‌اندازد.

پزشکان به خانم‌های باردار توصیه می‌کنند که به پهلوی چپ بخوابند، اما بهتر است حواستان باشد که به طور مداوم به یک پهلو نخوابید.
خوابیدن طولانی‌مدت روی یک پهلو باعث می‌شود فشار زیادی به شانه‌ها و پاها وارد شود.

نتایج پژوهشی که در دانشگاه کالیفرنیا انجام شده است، نشان می‌دهد افرادی که همیشه روی یک پهلو می‌خوابند، بیشتر در معرض سنگ کلیه قرار می‌گیرند. :!:
بررسی‌های انجام‌ شده روی 93 بیماری که به سنگ کلیه مبتلا بودند نشان داده است سنگ کلیه 79 درصد این افراد در سمتی قرار دارد که روی آن خوابیده‌اند.

خواب راحت با استفاده از بالش:
هر کدام از ما عادت‌های مخصوص به خودمان را داریم و وضعیت خوابیدن از این عادت‌ها مستثنا نیست. تا حد امکان وضعیت خوابیدن‌تان را اصلاح کنید، اما در هر حالت برای داشتن خوابی راحت بهترین کار استفاده از چند بالش است.

افرادی که به پشت می‌خوابند، می‌توانند یک کوسن کوچک زیر گودی کمرشان قرار دهند. قراردادن یک بالش کوچک دیگر زیر ران‌ها برای افرادی که به پشت می‌خوابند باعث حمایت بیشتر از مفاصل‌شان خواهد شد.

افرادی که به پهلو می‌خوابند، باید یک بالش کوچک بین زانوهایشان بگذارند.

توصیه می‌شود برای زیر سرتان از بالش‌های ارتوپدی استفاده کنید تا انحنای طبیعی گردن‌تان را حفظ کند.

بالش های طبی در کاهش فشار وارده به مهره های گردن و قسمت فوقانی ستون فقرات، حفظ انحنای طبیعی ستون مهره ها، حفظ وضعیت مناسب سر نسبت به بدن و کاهش کشیدگی های ستون مهره ها موثر می باشند.

بالش های طبی در مواردی که مشکلات آرتروز گردن و یا ناراحتی های ستون مهره ها مانند دیسک کمر و دیگر مشکلات وجود دارند می توانند کمک کننده باشند.
بالش های طبی همچنین به حفظ وضعیت صحیح ستون مهره ها در قسمت های بالا (گردن) و پایین (کمر) ستون فقرات کمک می کنند.

با توجه به جنس پلی اورتان و ساختمان دارای انحنا و شیار، بالش های طبی همچنین می توانند از تعریق بیش از حد در حین خواب جلوگیری نمایند.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 8:49 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

گروهي از پژوهشگران در يک مطالعه گسترده و با در نظر گرفتن عواملي نظير ويژگي‌هاي اقتصادي و اجتماعي افراد و سبک زندگي افراد مختلف، به اين نتيجه رسيدند که بي‌خوابي مي‌تواند با کمردرد مرتبط باشد. همچنين عکس اين مطلب صادق نيست.
حدود 60 تا 80 درصد از افراد بزرگسال در برخي دوره‌هاي زندگي خود دچار کمردرد مي‌شوند. با اينکه بروز کمردرد مي‌تواند دلايل متفاوتي داشته باشد، 90 درصد از آنها دليل قابل شناسايي خاصي ندارد. حدود نيمي از کساني که دچار کمردرد هستند، از بي‌خوابي رنج مي‌برند. گفته مي‌شود بي‌خوابي به کاهش مقاومت فرد در برابر درد منجر مي‌شود و در نتيجه دردي را بيشتر از ديگران حس مي‌کنند.، اما اين پژوهش نخستين مطالعه‌اي است که نشان مي‌دهد رابطه مستقيمي بين بي‌خوابي و کمردرد وجود دارد.

جمع‌بندي نتايج اين مطالعه نشان داد بيشتر افرادي که دچار بي‌خوابي هستند و از کمردرد نيز رنج مي‌برند، 150 درصد بيشتر از کساني بود که دچار کمردرد بودند، ولي بي‌خوابي نداشتند. همچنين رابطه بين بي‌خوابي و کمردرد در زنان بيشتر بود.
با اينکه هنوز علت دقيق اين ارتباط مشخص نيست، دانشمندان بر اين باورند که يک عامل سوم نيز در اين ميان دخيل است که هنوز موفق به شناسايي آن نشده‌ايم. البته اين پژوهشگران حدس مي‌زنند اين عامل چيزي نباشد جز استرس. افرادي که دچار بي‌خوابي هستند، معمولا زندگي پرتنشي دارند و بيشتر دچار بي‌قراري هستند که همين مساله موجب افزايش تنش عضلاني و در نتيجه فشار به ماهيچه‌ها شده و در نهايت به کمردرد مي‌انجامد.
روزنامه سپيد

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 23, 93 8:06 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

گرچه نور مصنوعي شب‌هاي ما را نوراني کرده است، اما مشکلاتي را هم براي ما به دنبال دارد. وجود نور در شب، ريتم شبانه‌روزي بدن را مختل مي‌کند.
در نتيجه خواب ما دچار اختلال مي‌شود و بدتر اينکه، پژوهش‌ها نشان مي‌دهند که اين اختلال ريتم شبانه‌روزي ممکن است با سرطان، بيماري قلبي و چاقي ارتباط داشته باشد. طول موج آبي نور مصنوعي بيشترين تاثير را در مختل کردن ريتم شبانه‌روي بدن دارد.

چرخه شبانه‌روزي بدن ما به طول ميانگين 24 و يک چهارم ساعت طول مي‌کشد. اين ريتم شبانه‌روزي افرادي که شب‌ها دير مي‌خوابند اندکي طولاني‌تر است، در افراد سحرخيز اندکي از 24ساعت کمتر است. تابش نور خورشيد در طول روز ساعت دروني بدن ما را با محيطمان هماهنگ مي‌کند.

بررسي‌هاي متعدد ارتباط کار در شيفت شب و قرارگيري در معرض نور در شب را با انواع متعدد سرطان (پستان، پروستات)، ديابت، بيماري قلبي، و چاقي ثابت کرده‌‌اند.

چند نظريه درباره اين ارتباط مطرح شده است. قرارگيري در معرض نور باعث مي‌شود توليد ملاتونين، هورموني که ريتم‌هاي شبانه‌روزي بدن را تنظيم مي‌کند، مهار شود و شواهدي ابتدايي وجود دارد که ممکن است رابطه ميان رابطه نور شبانه و سرطان را توضيح دهد.

يک بررسي ديگر هم رابطه اختلال ريتم شبانه‌روزي با ديابت و احتمالا چاقي را نشان داده است. در اين بررسي ريتم‌هاي شبانه‌روزي‌ افراد مورد آزمايش با تغيير ساعات کاري و کار در شيفت‌هاي شب مختل شد، به دنبال اين تغيير ميزان قند اين افراد بالا رفت و آنها به وضعيت پره ‌ديابت رسيدند و همچنين ميزان لپتين، هورموني که باعث احساس سيري مي‌شود، در اين افراد پايين رفت.
حتي نور کم‌‌شدت شبانه با ريتم شبانه‌روزي بدن را مختل و ترشح ملاتونين را مهار مي‌کند. پژوهشگران معتقدند، نور شبانه يکي از دلايلي است که بسياري از افراد خواب کافي ندارند و پژوهشگران کم‌خوابي را با افزايش خطر افسردگي، و نيز ديابت و مشکلات قلبي- عروقي مربوط کرده‌اند.
روزنامه سپيد

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 23, 93 11:39 am 
آفلاین
کاربر ساده

[quote="arash1984"]خواب من بسیار عالی هست. و اصلا مشکلی در این زمینه ندارم. ای کاش با تنظیم خواب مشکل برطرف می شد.[/qu

سلام آرش عزیز،
فکر کنم مشکل بنده و شما تا حدود زیادی مثل همه. بنده هم مشکل بی خوابی ندارم. البتّه بدخوابی روی استرس کاملا اثر منفی داره و بدترش میکنه. البتّه فکر کنم شل بودن اسفنکتر، بی ارتباط با خواب نیست. من قبل از قبولی در دانشگاه (مهر سال 73) یک بچه کشاورز بودم و خوابم خیلی خوب بود، امّا مشکلات گوارشی مثل دل دردهای شدید داشتم. در دوره ی دانشگاه، چند ترم اوّل با دوستان هم اتاقی و هم خوابگاهی، تا دیروقت می نشستیم و حرفای بیکاره می زدیم. بعدش اونا می خوابیدن اما من برای خواندن نماز صبح بیدار می موندم و تا اون موقع معمولا مطالعه می کردم. حدود ساعت شش صبح می خوابیدم و ساعت هفت و نیم به زور بیدارم می کردن تا بریم کلاس. ترم چهارم مشکل بی اختیاریم شروع شد. من فکر کنم معادله ی بی اختیاری من این بود: داشتن مشکل گوارشی از قبل (کودکی) که شاید ارثی باشه + بی خوابی های مفرط دوره ی دانشجویی (که نتیجه اش ضعیف شدن عصب اسفنکتر بود) = بی اختیاری گاز روده :|

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 4, 94 10:19 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

به گفته کارشناسان زمان خواب و مدت زمان خواب نقش مهمی در توسعه افکار منفی بازی می‌کند.

محققان گفتند: تکرار افکار منفی، وسواس داشتن و یادآوری تجارب ناخوشایند زندگی بر اثر خواب نادرست به وجود می‌آیند.

تیم دانشگاه بینگهمتون در نیویورک گفتند افکار منفی که دائم در مغز تکرار می‌شوند بر اثر خواب ناکافی به وجود می آیند؛ محققان خواب یک گروه از جوانان را مورد بررسی قرار دادند؛ در این آزمایشها شدت افکار منفی و داده‌های به دست آمده مرتبط با خواب را ارزیابی کردند، اطلاعات به دست آمده نشان داد خواب دیر وقت و ناکافی باعث افکار منفی و پریشان در فرد می‌شود.

افرادی که زود به رختخواب می‌روند کمتر در معرض این افکار قرار می‌گیرند یا شدت این افکار در آنها کمتر است.
نویسندگان این تحقیق گفتند: این توصیه ساده می‌تواند از افکار منفی جلوگیری کند.

آرش: بالاخره ما نفهمیدیم این افکار منفی است که خواب را خراب می کند یا خواب بد است که باعث افکار منفی می شود ؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 31, 94 3:47 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من مدت ۵ ماه مشکل خواب داشتم. خواب کامل یا عمیق نداشتم حتا قرص‌های ضدّ افسردگی هم میخوردم باز همینگونه بود. تا اینکه با مکمل zma که می‌شه گفت بیشتر برای ریکاوری و خواب عمیق و هورمون تستسترون هست خوردم. شاید بگم ۱۰ تا هم نخوردم اما خواب من ۴ ماه درست شد. و یک ضرب می‌خوابم! من توصیه می‌کنم از قرص ملاتونین ۵ ۱ هفته استفاده کندید بی‌ ضرر هست .

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 8, 94 6:40 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساعت خوابم بهم ریخته.شبا ساعت 5 میخابم تا ساعت2 بعد از ظهر.همش هم به خاطر افکار منفی قبل از خواب هست.هورمون ملاتونین هم فکر کنم اصلا تو بدنم ترشح نمیشه.
قصد دارم مدتی ملاتونین مصرف کنم.امیدوارم جواب بده

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 52 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com