انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 1:26 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏که‏ ‏میگن‏ ‏مصرف‏ ‏کردن‏ ‏غزاله‏ ‏و‏ ‏اقای‏ ‏ستارس‏ ‏نیستن‏ ‏فعلا‏ شاید‏ ‏ستاره‏ ‏بیاد‏ ‏جوا‏ ‏ب‏ ‏بده.میگن‏ ‏دارن‏ ‏خوب‏ ‏میشن‏ ‏و‏ ‏مشکلشون‏ ‏ب‏ ‏نظرم‏ ‏توهم‏ ‏بوده.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 7:52 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام.
باز من اومدم. :D
من دیروز و امروز یه مشکلاتی داشتم که باعث شد احساس کنم ال جی برگشته...
ظهری هم رفتم پیش روانپزشک واسه بار اول تو زندگیم. همه رو 10 دقیقه ای میفرستاد میرفتن من اونجا نزدیک 3 ساعت موندم و کلی تست گرفت و بعد از کلی صحبت و تست یه قرص به قرص هایی که الان دارم میخورم اضافه کرد تا هفته بعد و مراحل دیگه. فعلا من تمام فعالیت های استرس زا رو کنار گذاشتم و به مدت 3 ماه حتی اگه بیشتر نیاز بود دانشگاه و محل های پر استرس نمیرم.
البته نه اینکه بیافتم تو خونه. فعالیت های اجتماعی رو انجام میدم و میخوام کلی حال کنم.
بعد هم اگر دنبال درمان قطعی هستید هی نگید فلان واکنش رو دیدم و گریه کردم و ... تاپیک های دیگه واسه درددل و گفتن این حرف ها هست برید اونجا اعصاب بقیه رو هم خورد نکنید.
من هنوز سر حرفام هستم...
شما که پیش روانپزشک رفتید هم ازتون تست گرفت؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 9:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نه والا ازمن تستی نگرفت

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 21, 93 10:16 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام.
من الان دوهفتس كه قرص زلوفت ميخورم.تا الان كه تاثيري
رو ال جيم نذاشته.اينكه ميگن هم اين يك توهمه حرف اشتباهيه
چون برام نه يك بار بلكه چندين بارثابت شده كه وجود داره.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 21, 93 12:59 am 
آفلاین
کاربر ساده

پس قرص زولوفت هم مثل نوروپراتین اگه اسمشو اشتبا ه نگفته باشم من پیش روانپژشک رفتم و کلی قرص مصرف کردم ولی بی تاثیر بود تنها باعث میشد کل روز خواب باشم.خودتونو گول نزنین هر کی از راه میرسه میگه من این قرصارو خوردم خوب شدم جمعش کنیددبابا مثل مرضیه که گفت من 100درصد خوب شدم و اینم قرصایی ک خوردم منم رفتم گرفتم دیدم هیچ تاثیری نداره خیلیا هم از بچه های فروم اعتراض کردن .بچه ها لطفا دیگه از امیدای بیخودی ندین اه حالم از اونایی ک دروغ میگن بهم میخورررررهههه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 21, 93 1:10 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

واقعا‏ ‏منم‏ ‏حالم‏ ‏از‏ ‏دروغ‏ ‏بهم‏ ‏میخوره‏ ‏خونوادم‏ ‏با‏ ‏دروغاشون‏ ‏نابودم‏ ‏کردن‏ ‏ابروم‏ ‏رفت.مال‏ ‏شما‏ ‏باز‏ ‏خیلی‏ ‏کمه‏ ‏مال‏ ‏من‏ ‏دایمیه.من‏ ‏ی‏ ‏فوق‏ ‏تخصص‏ ‏از‏ ‏امریکا‏ ‏پیدا‏ ‏کردم‏ ‏دکترش‏ ‏و‏ ‏خیلی‏ ‏تعریف‏ ‏کردن‏ ‏میرم‏ ‏پیشش‏ ‏تا‏ ‏عید‏ ‏حتما‏ ‏میرم‏ ‏ی‏ ‏مدت‏ ‏میخوام‏ ‏روخودم‏ ‏کار‏ ‏کنم‏ ‏یکمم‏ ‏بهتر‏ ‏شم‏ ‏یعنی‏ ‏نتیجه‏ ‏داره‏ ‏من‏ ‏فک‏ ‏میکنم‏ ‏روده‏ ‏خیلی‏ ‏مهمه‏ ‏حتما‏ ‏باید‏ ‏قرصای‏ ‏روده‏ ‏هم‏ ‏مصرف‏ ‏شه‏ ‏من‏ ‏اوایل‏ ‏فقط‏ ‏اونا‏ ‏کمکم‏ ‏کرد‏ ‏وقتی‏ ‏اونارو‏ ‏مصرف‏ ‏میکردم‏ ‏یکی‏ ‏از‏ ‏دوستام‏ ‏فک‏ ‏میکرد‏ ‏خوب‏ ‏شدم‏ ‏این‏ ‏یعنی‏ ‏اونا‏ ‏واقعا‏ ‏تاثیر‏ ‏داشته‏ ‏تا‏ ‏حدود‏ ‏زیادی‏ ‏یکیش‏ ‏مبورین‏ ‏بود‏ ‏دیگری‏ ‏امپرازول‏ ‏بقیش‏ ‏یادم‏ ‏نیست‏ ‏دوباره‏ ‏میرم‏ ‏پیش‏ ‏همون‏ ‏دکتر‏ ‏‏ ‏میگم‏ ‏دارو‏ ‏اعصاب‏ ‏بدترم‏ ‏کرده.اخرین‏ ‏دارورم‏ ‏امتحان‏ ‏مبکنم.بعد‏ ‏میرم‏ ‏فقط‏ ‏پیش‏ ‏متخصص‏ ‏گوارش‏ ‏ازون‏ ‏بیشتر‏ ‏جواب‏ ‏گرفتم.قرص‏ ‏اعصاب‏ ‏فقط‏ ‏سرخوش‏ ‏میکنه‏ ‏و‏ ‏بی‏ ‏تفاوت.وقتی‏ ‏کنار‏ ‏میزارید‏ ‏بدتر‏ ‏میشید‏ ‏دوباره‏ ‏ام‏ ‏شرو‏ ‏کنید‏ ‏میبینید‏ ‏دیگه‏ ‏تاثیر‏ ‏نداره‏ ‏و‏ ‏حتی‏ ‏شاید‏ ‏عوارضم‏ ‏داشته‏ ‏باشه‏ ‏چون‏ ‏میدونید‏ ‏نباید‏ ‏طولانی‏ ‏استفاده‏ ‏شن‏ ‏اونم‏ ‏با‏ ‏دوزایی‏ ‏که‏ ‏ما‏ ‏میخوریم.

آخرین بار توسط sanaaaz1 در دوشنبه دی 21, 93 1:19 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 21, 93 1:13 am 
آفلاین
کاربر ساده

راستی من ی مشت قرص روده میخورم حالم خیلی بهتر شده فقط بی اختیاریمو هنوز دارم .

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 21, 93 1:22 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من‏ ‏مطمعنم‏ ‏اونا‏ ‏تاثیرش‏ ‏بیشتره‏ ‏رومن‏ ‏که‏ ‏جواب‏ ‏داده‏ ‏بوود.نمیگم‏ ‏چقد‏ ‏و‏ ‏نمیدونم‏ ‏ولی‏ ‏اونقد‏ ‏بود‏ ‏که‏ ‏اطرافیانم‏ ‏حس‏ ‏میکردن‏ ‏خوب‏ ‏شدم.نه‏ ‏به‏ ‏دروغ‏ ‏بگن‏ ‏کاملا‏ ‏معلوم‏ ‏بود‏ ‏چون‏ ‏کمتر‏ ‏واکنش‏ ‏میدیدم.

خانوم‏ ‏مونا‏ ‏شمام‏ ‏بیشتر‏ ‏بودید‏ ‏با‏ ‏قرص‏ ‏روده‏ ‏کمتر‏ ‏شد‏ ‏مثه‏ ‏من‏ ‏ولی‏ ‏هنوزم‏ ‏هس‏ ‏درسته؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 22, 93 1:15 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

دوستانی که میاند میگن خوب شدند دروغ نگفتند خب قرصای اعصاب همینه تا مدتی تاثیر خوبی داره و بعدش...
اگرم قطع بشه که همه چی مثل سابق میشه.
الان هم خیلی از دوستان دارند قرصهای این چنینی استفاده می کنند به من هم پیشنهاد میکنند حتما برم پیش یه دکتر روانپزشک.
اما من از قرصای اعصاب به دلایل زیر متنفرم:
بی حس و لس شدن بدن . سرخوشی الکی . زیاد شدن خواب . تاثیر منفی روی حافظه و حضور ذهن. گیجی و منگی برام این مورد اخر خیلی مشهود میشه . و همچنین وقتی از این جور قرصا استفاده میکنم صبحها که بیدار میشم مزه دهنم یه جوریه، کسلم و.... کلا قابل توصیف نیست انگار میشم یه ادم دیگه ....

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 22, 93 2:53 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اگر‏ ‏رو‏ ‏شما‏ ‏تاثیر‏ ‏داره‏ ‏به‏ ‏نظر‏ ‏من‏ ‏ارزش‏ ‏داره‏ ‏البته‏ ‏اگه‏ ‏واستون‏ ‏مهم‏ ‏نیس‏ ‏که‏ ‏هیچی.الان‏ ‏چیزی‏ ‏نمیخورید؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com