سایه روشن جان در حال حاضر حدود 60 یا 70 درصد از مشکلات گوارشیمو با طب گیاهی درمان میکنم. به نظرم طبع و خاصیت غذاها یا میوه ها در عود یا بهبود مشکلاتمون موثره با اینکه بی شک این مشکلات گوارشیمون نشات گرفته از اعصابه حالا مواد غذایی ای هم که میخوریم ممکنه اون علائم رو تشدید کنه مثلا من از بچگی وقتی فلفل تند میخوردم دفعم دچار مشکل میشد که خب الانم یه جورایی آلرژی دارم بهش وقتی میخورم دو روز زندگیم تعطیل میشه...بعضی وقتا هم خودمون باید دکتر خودمون باشیم!
اولین چیزی که اولین دکترم (که اکثر پزشکان ایران رو به چشم قصاب میبینم که یه پیش بند چرمی کم دارن

بلا نسبت خوباشون ،چون در تشخیص و درمان علائم ناتوان هستن و به جراحی متوسل میشن) بهم گفت این بود که کولیت عصبی داری تا آخر عمرت میوه و سبزیجاتو قطع میکنی و اصلا لب بهشون نمیزنیو الا آخر......با خودم گفتم این دیگه کیه مثلا رفته اروپا دوره دیده

... یه دکتریه تو تبریز که اسم درآورده(کهنمویی) بعد از مراجعه دومم و یه بار مصرف داروهاش که علائم بسیار بدی برام ایجاد کرد و نزدیک بود راهیه بیمارستان بشم داروهاشو انداختم اونور و لب بهشون نزدم الان دو ماهی میشه خوردن میوه رو شروع کردم و هیچ مشکلی ندارم....بنظرم پزشکان مثلا متخصص ما باید همراه تجویز دارو یه دکتر روانشناس هم معرفی کنن اکثر مشکلات گوارشی ما از اعصابمونه
سلامت، سلامت، سلامت و موفق باشین