انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: دكتر
پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 4:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
fateme123 نوشته است:
اولین چیزی که اولین دکترم (که اکثر پزشکان ایران رو به چشم قصاب میبینم که یه پیش بند چرمی کم دارن :) بلا نسبت خوباشون ،چون در تشخیص و درمان علائم ناتوان هستن و به جراحی متوسل میشن) بهم گفت این بود که کولیت عصبی داری تا آخر عمرت میوه و سبزیجاتو قطع میکنی و اصلا لب بهشون نمیزنیو الا آخر......با خودم گفتم این دیگه کیه مثلا رفته اروپا دوره دیده :!: ... یه دکتریه تو تبریز که اسم درآورده(کهنمویی) بعد از مراجعه دومم و یه بار مصرف داروهاش که علائم بسیار بدی برام ایجاد کرد و نزدیک بود راهیه بیمارستان بشم داروهاشو انداختم اونور و لب بهشون نزدم الان دو ماهی میشه خوردن میوه رو شروع کردم و هیچ مشکلی ندارم....بنظرم پزشکان مثلا متخصص ما باید همراه تجویز دارو یه دکتر روانشناس هم معرفی کنن اکثر مشکلات گوارشی ما از اعصابمونه

به نظر من بهتره كه دكترها هم خودشون به روانشناس مراجعه كنن چون خيلي بهش نياز دارن، براي ياد گرفتن نحوه رفتار با بيمار و همچنين درك بيمار و بيماري.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 8:40 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

sanaaaz1 نوشته است:
من منظورم نورتریپ تیلین بود اگه پست قبلو میخوندید میفهمیدید اینجا چ ربطی ب نور خورشید داره اخه.....من فک میکنم بچه ها مثه ما بویاییشونو درمورد بو خودشون از دست دادنو فک میکنن خوب شدن تو سایتای خارجیم همینه بچه ها چون میدونن بوشونو نمیفهمن ملاک را رفتار بقیه درنظر گرفتن و عده ای هم خوب شدن با جراحی و درمان پایه بیماری بوده مثله جراحی عضلات یا جراحی پرولاپس حتی خیلی خفیفش و درمان تیرویید هیچ قرص اعصابی تا حالا کسیو خوب نکرده اگه خوب میکرد خارجیارو خوب میکرد که بهتر از ما داروشون بعدم اونایی که میگن خوب شدن لطفا با بچه ها ملاقات کنید تایید شه اگه خوب شدن داشت دکترها اونو ب عنوان اختراعاتو کشفیاتشون ثبت میکردن ن اینکه هیچ تاثیری نباشه کمتر میکنه تازه دکتر بمن گف خوبم شی این مریضی دوباره برمیگرده و دوباره دارو. درمان هم من فقط تو موارد بالا که گفتم دیدم.خودم ی چکاپ کلی میخوام برم شاید شامل جراحی ها شم انشالله.اخرین بار ازمایش دادم تیروییدم لب مرز خطر بود.الانم خیلی اذیتم میکنه مخصوصا بعد داروها.من بابت بد نوشتنا معذرت میخوام چون با گوشی میام و تایپ باش سخته.

عزیزم سلام.
مگه تیروئید تاثیر داره رو بی اختیاری ...من حس میکنم نشت گاز دارم نه بی اختیاری ..و دست بر قضا تیروئید کم کار دارم اونم بدجور ..و شدید . درمان دارویی جواب نمیده.
خوش بحالتون لااقل بیمه اید یا خانوادتون پشتتونه من چی بگم.
تیروئید چه اثری میذاره؟

دلم میخاد با کسانی که مشکلشون مثل منه حرف بزنم و آشنا بشم و دوستایی مثل خودم پیدا کنم

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 9:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

sanaaaz1 نوشته است:
منم خروج گازی و حس نمیکنم فقط بو مشکلم شما مشکلتون چی بود ایا نشتی بود یا بی اختیاری کامل گاز مال من که همیشه هست و فقطبو هیچ گازی و خارج نمیکنم.انگار مقعد بازه یا بی حسه که خروج بورو نمیفهمیم حتی از لحاظ بویایی خود بورو نمیفهمیم.
مال منم همیشه هست ..یعنی 6 ساله دائمی شده قبلا چندماه بود ..چند هفته قطع میشد باز برمیگشت.
من گازی خارج نمینم ولی بی دلیل بو هست.......:(

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 27, 93 2:35 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
میگن‏ ‏انواع‏ ‏بیماری‏ ‏ها‏ ‏مثل‏ ‏انگل‏ ‏و‏ ‏تیرویید‏ ‏و‏ ‏....‏ ‏امکان‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏ایجاد‏ ‏میکنه.من‏ ‏دارم‏ ‏هر‏ ‏راهی‏ ‏و‏ ‏میرم‏ ‏درمان‏ ‏شم‏ ‏بعد‏ ‏ب‏ ‏بقیه‏ ‏میگم.عزیزم‏ ‏واس‏ ‏تیروییدت‏ ‏حتما‏ ‏اقدام‏ ‏کن.ساکن‏ ‏کجایی؟برام‏ ‏پیام‏ ‏بزار.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 4:02 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من اوايل همش اسهال ميشدم و به شدت سعي ميكردم جلوشو بگيرم تا كلاس تموم بشه بعد برم دستشويي يه مدت اينكارو كردم بعد به خودم اومدم ديدم شرمنده!!!! مقعدم ديگه تواناييه قبلو واسه جلوگيري نداره!!! چند وقت بعدم ديدم به طرز وحشتناكي ازم بو خارج ميشه..اوايل باورش سخت بود كه منم..بعد ديدم نه واقعا منم...يكي از دوستاي صميميم بهم گفت تو هي "ميچسي"
دلم ميخواست همون لحظه بميرم!!!

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 5:36 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
الان ديگه اسهال نميشين ؟ فقط ال جي دارين؟

من هيچوقت جلوي اسهال را نگرفتم يعني در واقع نميشد اينكار را كرد. ولي چلوي خروج گاز را مي گرفتم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 8:53 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
وااای سحرجونن دارم سکته میکنم یعنی ماهایی که ازنوع اسهالیم هم ممکنه بعدا بی اختیاری بگیریم؟؟
آرش شما تو سایتای خارجی چیزی دراین موردخوندین؟
یعنی فشار به مقعد ممکنه باعث بی اختیاری بشه؟
ذاتا همین وضع خودمون یه نوع شکنجه س!‏

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 10:27 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام به همگی
من کاملا همتون رو درک میکنم
من هم به نحوی مشکلات شما رو تجربه کردم
دوستان عزیزی که میگن توهمه خوب شدن داریم ما باید به عرضشون برسونم من 1 سال بخاطر مریضیم نمیتونستم سره کلاس بشینم و مدام سره کلاس دفع گاز داشتم
ولی الان به راحتی سره کلاس ها میشینم و فقط 2 بار طی 2 ساعت کلاس بیرون میرم و میرم دستشویی
گاهی هم که درگیره جزوه نوشتنم اصلا نمیرم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 10:37 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در مورد مسائله داروها و عوازضشون باید بتون بگم که : چرا انقدر عوازض دارو رو بزرگ میکنین ؟؟؟؟
داروی سرماخوردگی هم 1 صفحه عوارض داره واسه خودش
همه عوارض قرار نیست در شما دیده بشه
از همه عوارض فووووقش 2 الی 3 عارضه اونم شاید در شما بروز کنه
کی گفته این دارو ها رو همه اثر مشابه دارن که میاین مینویسین وای خوابم زیاد شده حافظم ضعیف شده وای فلان شده ؟؟؟؟؟
من 4 ماهه ZOLOFT میخورم. دانشجوی دکترا هستم و تو هفته شنبه تا چهار شنبه کلاسم صبح ساعت 6 پا میشم تا 4 دانشگاهم بعد میام 2 ساعت میخوابم پامیشم کارامو میکنم . الانم تو امتحانا یکم بیخیال بودم و کاراییم کم بود نسبت به قبل ولی فاجعه نبود.
تو سختترین ترم دوره دامپزشکیم معدلم شد 17 .
توهم خوب شدنم ندارم چون واقعا دفعم تموم شده و طبیعی شده.
ولی باز تو امتحانا سره جلسه که استرسی میشدم حس میکردم همون حالتا رو دارم و میدونستم بخاطر روحیه و استرسم دوباره برگشته
ولی بازم حاد نبود
و راحت امتحان میدادم
انقدر منفی بافی نکنین
یه پست جدید میذارم و پله پله میگم چکار کنین .

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 10:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوست عزیزی که درباره انگل مطلب نوشتن باید بگم کاملاااا در اشتباه هستن.
بیماری انگلی نیست .

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com