5setareممنون از شما دوست عزیز بابت جوابدهیتون
نقل قول:
ای کاش از کودکیتون هم میگفتید و رفتارهایی که با شما شده و ...
رفتارهای که تو دوران دبستان باهام شده بیشترشون یادمه مثلا اگه املا بلد نبودم پدرم به شدت منو کتک میزد با اینکه پدر من ادم خوبیه ولی مثلا اونموقع احساس مسئولیتشو به اون صورت بروز می داد و مثل الان نبود که پدر واسه بچش بره یه تبلت بگیره که درسشو کمی بهتر بخونه.البته من به عادت های دوران بچگیمم اشاره کردم مثل جویدن ناخن یا مثلا از مقطع سوم راهنمایی سیگار کشیدن تا الان
نقل قول:
یه چیز که میان همه بچه ها یکسان هست اینه که شروع بیماریشون با یه استرس شدید بوده که دلیل شما همین موضوع سربازی و امتحانا بوده.
با اینکه ادم بی خیالی بودم ولی یه باره کلا به هم ریختم.
نقل قول:
بعد هم دچار حملات پانیک و فوبیای اجتماعی شدید و البته وسواس فکری گرفتید. شاید هم این وسواس فکری از قبل تر شروع شده.
این نظرتونو کاملا تایید میکنم البته نه اینکه از قبل شروع شده باشه اما به هر حال شروع شده.شاید از همون دوران دبیرستان.
نقل قول:
بعد هم شما با این رژیم ممکنه به خودتون ضربه بزنید مشکل نفخ شما از خوردن نیست بلکه از سو هاضمه هست و باید خودتون رو تقویت کنید.
البته درست میفرمایین ولی اینم بگم رژیم گرفتنم بیشتر به بدنسازی مربوطه چون کمی شکم داشتم خواستم شکممو آب کنم که تو این 4 ماه از 82 کیلو شدم 71 کیلو که کمی بیش از حد لاغر شدم.
نقل قول:
پس کاری که از نظر من میکنید اینه که داروی زولوفت رو با دوز 50 میلی بخورید. ابتدا عوارض ابتدایی هم داره که باید تحمل کنید و صبر داشته باشید.
انشاءالله که با این قرص حالم خوب شه حداقل یه 6 ماهی خوب شم و طعم زندگی کردنو بچشم.
بازم ممنون از شما 5setare
آرشممنون از پاسختون دوست عزیزم
نقل قول:
من هم در کل هر وقت جلوی خروج گاز را می گیرم به خاطر مسائل بعدی اش حسابی پشیمون میشم. پس تا جای ممکن جلوی دفع گاز را نمی گیرم
.
با نظرتون موافقم ولی خوب میدونید که بعضی وقتا نمیشه این کارو کرد.یعنی تا حالا نخواستم کسیو اذیت کنم و تصمیم دارم از این به بعدم اینکارو بکنم.البته بعضی وقتا غیر قابل تحمل میشه اما بیشتر وقتا سعی میکنم برم دستشویی(البته اگه در دسترس باشه) و ....
نقل قول:
خوب ال جی ندارید دیگه! به همین راحتی.
امیدوارم.البته من میدونم کی گاز خارج میشه کی نیمشه.اما احساس میکنم مقعدم توانایی کنترلشو از دست داده.
نقل قول:
به نظر میاد از لحاظ گوارشی کامل بررسی نشدید.
نه متاسفانه.یعنی از دکتر رفتن هم هراس دارم.
بازم ممنونم دوست عزیزم ((آرش))