انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:16 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
عمل راهش نیس مشکل ما ریشه عصبی داره

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه دی 29, 93 12:01 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
چرا‏ ‏تو‏ ‏سایتا‏ ‏خارجی‏ ‏نمیبینیم‏ ‏کسی‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏باشه؟‏!‏اگه‏ ‏اعصابه‏ ‏اونا‏ ‏دارن‏ ‏قرصای‏ ‏بهتر‏ ‏از‏ ‏ما‏ ‏میخورنن‏ ‏خودشونم‏ ‏که‏ ‏از‏ ‏نظر‏ ‏علمی‏ ‏جلوترن.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 10, 93 12:49 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

علت اینکه بیشتر بچه ها میگن مشکل از اعصابه شاید این باشه که اونا هم مثل من باشن که تو همه این 12 سال که میتونین حدس بزنین هر راهی که فکرشو بکنید رفتم اما هیچ تغییری ندیدم اما بعد این سالها بالاخره از داروهای ضد افسردگی خیر دیدم و زندگیم یکم بهتر شده .تازه چند تا از بچه ها هم گزارش دادن که فعلا با خوردن سرترالین خارجی بی اختیاریشون کاملا از بین رفته .ما که همه ی سایتای خارجی رو نخوندیم شاید اونا هم موردایی داشتن.من از روی تجربه شخصیم میگم که طب سوزنی طب سنتی انواع متخصصای تغذیه انتی بیوتیک روده ای کلوفاک هیپنوتیزم ورزش و خیلی راههای دیگه رو امتحان کردم اما تغییر محسوسی تو وضعیتم ندیدم.تعبیر خنده دارش اینه که من فک میکنم یه چیزی داره رو اعصاب راست روده ما پارازیت میندازه !!!!!!!

بالا

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 27, 93 12:12 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بچه ها جراحی طوری که روده رو در بیارن یا از معقد جداش کنن و فقط نوشیدنی بخوریمو از تزریق وریدی تغذیه کنیم امکان نداره؟میخوام ببینم اگه میشه انجام بدم این عملو؟استومی کلوستومی ام منظورم نیست روده جاش باشه ولی به معقد وصل نباشه فقط ادرار انجام بگیره نمیدونم منظورمو فهمیدین کسی که سر در میاره لطفا جواب بده ممنون.

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 2, 93 12:20 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

sanaaaz1 نوشته است:
بچه ها جراحی طوری که روده رو در بیارن یا از معقد جداش کنن و فقط نوشیدنی بخوریمو از تزریق وریدی تغذیه کنیم امکان نداره؟میخوام ببینم اگه میشه انجام بدم این عملو؟استومی کلوستومی ام منظورم نیست روده جاش باشه ولی به معقد وصل نباشه فقط ادرار انجام بگیره نمیدونم منظورمو فهمیدین کسی که سر در میاره لطفا جواب بده ممنون.

ساناز جان هیچ دکتری این جراحیو به خاطره ibs انجام نمیده . اصلا فکرشو نکن . در ضمن به طور کلی انجام شدنی نیست

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 2, 93 12:22 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

چرا اگه من رضایت نامه بدم انجام میدن.فقط میخولم بدونم امکان پذیر هس یانه.البته دارم فردا یا پس فردا میرم واس اقدام و مشورت.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 2, 93 12:32 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ساناز جان میدونم چقدر توفشار و داری اذیت میشی ولی عزیزم نکن این کارو
اونموقع مشکلاتت چهار برابر میشه

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 3, 93 4:37 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

sanaaaz1 نوشته است:
چرا اگه من رضایت نامه بدم انجام میدن.فقط میخولم بدونم امکان پذیر هس یانه.البته دارم فردا یا پس فردا میرم واس اقدام و مشورت.

ساناز خانم، مشکل من هم دقیقاً مثل مشکل شماست و میدونم چقدر از این بابت در عذابی ،کاملا درکت می کنم .

دو هفته پیش دکتر رفتم و دکتر دوباره ازم کولونوسکوپی گرفت و بهم گفت که رود هات(روده بزرگ) کمی ملتهبن و اول باید التهاب رو درمان کنیم بعد میریم سراغ بی اختیاری .اما منم مثل شما با اصرار ازشون خواستم که عملم کنه ولی دکترم در نهایت گفت که بدترین اقدام عمل کردنه ، و من اصلا اینو به شما توصیه نمی کنم .
حالا دختر گل اگه برای عمل کردن خودت هم رضایت بدی و خدای ناخواسته بدتر شدی اونوقت نمی تونی هیچ اعتراضی بکنی .

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 93 12:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من نگران اینم رودمو درارن ببینن بو از جای دیگس هم بی روده شم هم بوبمونه دارم دیگهدیوونه میشم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 93 12:57 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

sanaaaz1 نوشته است:
من نگران اینم رودمو درارن ببینن بو از جای دیگس هم بی روده شم هم بوبمونه دارم دیگهدیوونه میشم.

به طور کلی این جراحی که مد نظر شماست یعنی برداشتن روده ، غیر ممکنه امکان پذیر نیست ، پس کلا فکرشو نکن .
از دوستان دور ما خانمی بودن به سرطان روده مبتلا شدن یه قسمتی از روده ی ایشون رو برداشتن تا زمان عمل بعدی مجبور شدن یه محفظه وصل کنن به داخل بدنش . داستان طولانی نشه ،جراحی که به طور کلی روده بزرگ برداشته بشه انجام شدنی نیست . در کل امکان پذیر نیست. اگر شدنی بود برای کسانی انجام میدادن که قسمتی از روده شونو از دست دادن

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com