انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:47 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه اسفند 3, 93 12:57 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

sanaaaz1 نوشته است:
من نگران اینم رودمو درارن ببینن بو از جای دیگس هم بی روده شم هم بوبمونه دارم دیگهدیوونه میشم.

به طور کلی این جراحی که مد نظر شماست یعنی برداشتن روده ، غیر ممکنه امکان پذیر نیست ، پس کلا فکرشو نکن .
از دوستان دور ما خانمی بودن به سرطان روده مبتلا شدن یه قسمتی از روده ی ایشون رو برداشتن تا زمان عمل بعدی مجبور شدن یه محفظه وصل کنن به داخل بدنش . داستان طولانی نشه ،جراحی که به طور کلی روده بزرگ برداشته بشه انجام شدنی نیست . در کل امکان پذیر نیست. اگر شدنی بود برای کسانی انجام میدادن که قسمتی از روده شونو از دست دادن

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 4, 93 8:37 am 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

برداشتن کامل روده بزرگ امکان پذیر هست و از ناحیه شکم هم یه حفره باز میکنند برای...

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 5, 93 12:12 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
فرشته خانم منظورم اون نیست کلا دیگه غذا جامد نخورم فک نکنم نیاز ب حفره شکمی باشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 6, 93 10:27 am 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام
دوستان سایت زیر رو هم ببینند. موضوعش همین چیزاست.
http://www.webmd.com/digestive-disorder ... l-prolapse

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 6, 93 11:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناز جان گلم میفهمم چقدر عذاب کشیدی .....
منم خیلی عذاب میکشم ولی اینکار خطرناکه انجام نده....... خدای نکرده کبدت هم آسیب میبینه مثل رضا داوود نژاد
راستی دستگاههای تصفیه هوا خانگی که تو تبلیغاتش نوشته تسویه هوا به سرعت تا 98 درصد بو و باکتریهای هوا تا فضای 12 متر رو از بین میبره هر گونه بویی رو رفع میکنه.....کسی ازین دستگاهها خریده استفاده کنه؟

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 8, 93 8:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من رفتم پیش دکتر واس مشاوره جراحی معاینم کرد گفت باید عمل کنم چندبارم پرسید رابطه داشتم گفتم نه مامانمم میگهاز دبیرستان اینطور بودم فک کنم اینقد مدفوع موند تو معقدم اینطور شدم گاهی ی هفته اجابت نداشتم.خلاصه الان عمل اوکیه دعا کنید واسم ج بده البته رودمم دکتر گفت مشکل داره.ما مشکل روومون باعث یبوست بعدم خروج گاز شده.

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 8, 93 11:41 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ساناااز ....میشه الان بهت زنگ بزنم ؟
نگرانتم دختر

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 8, 93 1:30 am 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
ساناز خانم لطفا در مورد نحوه این جراحی توضیح بدهید. آیا قسمتی از روده بزرگ برداشته می شه و اون محفظه به شکم وصل می شه، یا این عمل برای تنگ کردن انتهای مقعد و رکتوم هست.چه متخصصی این کار رو انجام می ده جراح عمومی یا فوق تخصص جراحی کولون.تشخیص پزشک برای جراحی چه بود.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 9, 93 1:00 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام معقدو جراحی میکنن بواسیر داخلی ام دارم.رودمم مشکل داره گفتن باید رژیم بگیرم چیزی بر نمیدارن.معقدو جراحی میکنن فقط همین .اگه جواب نداد میرم ی عمل دیگه.کلی ام هزینه عمله ب صورت ازمایشی انجام میشه.واسم دعا کنید با خبر خوش برگردم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 9, 93 1:08 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تنگ کردن معقده فکر کنم بعدم دستگاه استفاده نکرد دکتر خودش معاینه کرد.گفت معقدم شله حالا من نمیدونم چرا شله ولی از بچگی ام یادمه اختیار گاز رودمو گهگاه نداشتم فک میکنم یبوست بیشتر شلش کرده که خروج گاز دایمی شده بواسیرم دارم رودمم مشکل داره خلاصه همه اینا بامنو ب اروز انداخته خودم فک نمیکنم عمل جواب بده چون اصلا نمیتونم سفتش کنم کلی تمرکز میخواد بعدم من واسه شستن معقدم انگشت استفاده میکردم دکتر گفت اونم شل میکنه خداروشکر شامل عمل شدم .دکترشم جراح عمومیه وای سابقش زیاده و واس من تجربه مهمه نه مدرک.هزینشم چون ازاد میدمو بیمارستان خصوصیه زیاد میشه.خلاصه واسم دعا کنید.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com