انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:37 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 90 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه اسفند 9, 93 12:23 pm 
آفلاین
کاربر ساده

5setare2 نوشته است:
دوستان سلام
اکانت قبلی مشکل داشت با این اومدم.
اومدم بگم که کاملا خوب شدم.

میشه بگید راه درمانتون چی بوده ؟
ممنون دوست عزیز

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه اسفند 9, 93 6:58 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

5setare عزیز سلام این قرص زلفت یا سرترالین حتما باید خارجیش رو مصرف کنیم

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 9, 93 7:59 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سرترالین + کلیدیوم سی + مکمل های غذایی مثل مولتی ویتامین + کپسول فمی لاکت
سرترالین: آسنترا میخورم. چند روز زولوفت گرفتم که قیمتش خیلی بالاست و تفاوتی هم نسبت به آسنترا احساس نکردم.
کلیدیوم سی: اوایل روزی 6-7 تا میخوردم الان کمترش کردم. نیم ساعت قبل از غذا
مولتی ویتامین و فمی لاکت هم دیگه مصرف نمیکنم و تاثیر خاصی روی ال جی ندیدم.
مهمترین داروهام همین آسنترا و کلیدیوم سی هست + تفریح و آرامش و شاد زندگی کردن.
از همه مهمتر داشتن صبر و تحمل هست. اولش با خوردن این قرص ها ال جی بدتر شد ولی صبر کردم و نتیجش رو دیدم.
امیدوارم همه خوب و سلامت بشید و حتما هم میشید.

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 9, 93 9:23 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

مرسی 5setare عزیز .من قرص نورتریپتیلن 25 و فولکستین 20 مصرف میکنم حالمو خیلی بهتر کرده میخوام اسنترا رو هم اضافه کنم .میرم پیش یه روانپزشک برام تجویز کنه میترسم تداخل داشته باشه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 11, 93 9:16 am 
آفلاین
کاربر ساده

[color=#008040]آسنترا داروی اعصاب هست میشه بدون نسخه از داروخانه گرفت[/color]
5setare2 نوشته است:
سرترالین + کلیدیوم سی + مکمل های غذایی مثل مولتی ویتامین + کپسول فمی لاکت
سرترالین: آسنترا میخورم. چند روز زولوفت گرفتم که قیمتش خیلی بالاست و تفاوتی هم نسبت به آسنترا احساس نکردم.
کلیدیوم سی: اوایل روزی 6-7 تا میخوردم الان کمترش کردم. نیم ساعت قبل از غذا
مولتی ویتامین و فمی لاکت هم دیگه مصرف نمیکنم و تاثیر خاصی روی ال جی ندیدم.
مهمترین داروهام همین آسنترا و کلیدیوم سی هست + تفریح و آرامش و شاد زندگی کردن.
از همه مهمتر داشتن صبر و تحمل هست. اولش با خوردن این قرص ها ال جی بدتر شد ولی صبر کردم و نتیجش رو دیدم.
امیدوارم همه خوب و سلامت بشید و حتما هم میشید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 12, 93 5:19 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام پسری 19 ساله هستم کمتر از یک سال است دچار lg شده ام.اولین بار که متوجه بیماریم شدم توی کلاس کنکورم بود که یکی از بچه ها گفت که بوی گاز میاد درحالی که من احساس نمیکردم.بعد دیدم یکی از دوستام با انگشت داره منو نشون میده همون موقع از دستش عصبانی بودم ولی مدتی بعد که فهمدیم که بو از من بوده بهش حق دادم .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 12, 93 12:57 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

چرا همه خاطرات بد گذاشتن؟
با یکی از دوستام که مدتها ندیده بودمش رفتیم بیرون ، از اون روزایی بود که خیلی حالم بد بود دل درد یه طرف ،استرس و نگرانی از lg یه طرف دیگه، پیش خودم فکر کردم که مشکلمو بهش بگم بعدم بگم حالم خوب نیست و یرم خونه ، جریانو تعریف کردم ، بهم گفت بری ناراحت میشم فکر کن تو مستراح قرار گذاشتیم ،راحته راحت باش ، یعدم کلی خندید گفت تو همه چیو بزرگ میکنی از بچگی همین طوری از کاه کوه میساختی و ...، کلی خاطره از خوابگاهو خوراک لوبیا خوردنو شاهکاراشون تو دوره دانشجویی تعریف کرد ، خلاصه انقدر منو خندوند که کلا یادم رفت دلم درد میکرده
یه دوسته دیگه دارم ،وقتی فهمید مشکلم چیه ،و چقدر بابت این موضوع ناراحتم گفت پیش من معذب نباش استرس نگیر من بویایی ندارم ، اصلا بو نمی فهمم ، البته بویایش خیلی هم خوبه فقط به خاطر من اینجوری گفته بود
خواهرم که همیشه میگه تو بو نمیدی فکر میکنی بو میدی حساس شدی ، تازه اگر تو بو بدی فکر میکنی من کم میارم ؟ حتما تلافی میکنم :))))
خلاصه خیلی ادما هستن این موضوع رو با خنده و شوخی رد میکنن منم پیششون احساس راحتی میکنم ، و وقتی راحت و بی استرسم خیلی خیلی lg خوب میشه . یکی از دوستام میگفت خودتو برای این موضوع آزار نده ، کلی خاصیت داره ضد سرطان ، ایجاد تمرکز ، حالا وایستادا یه روز همه این خواص کشف میشه :)))) بعد میبینی تو کی بودی :)))

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 13, 93 12:43 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستای گل من.
میدونم بیشترتون دارین اذیت میشین اما من مطمئنم به این زودیا روزی میرسه که همه بتونیم راحت و اسوده به زندگیمون ادامه بدیم.بدون ای بی اس.
ببینید دوستان این ای بی اس هر چی که هست مستقیما ربط داره به روان انسان.اما مطمئنم به جزء چند نفر انگشت شمار کسی نرفته دنبال از بین بردن استرس و اضطرابش.هممون چند بار پیش روانشناس و روان پزشک رفتیم اما هیچوقت ادامه ندادیم یا زود دلسرد شدیم.ای بی اس بیشتر منشا روانی داره و همه ی ماهایی که ای بی اس داریم زودرنجیم و زود از کوره در میریم.یا زود عکس العمل نشون میدیم.یادتون باشه ذهن های آرام برنده بازی زندگی هستن.قبل از هر کاری بیفتین دنبال درمان استرس و اضطرابتون.اونم نه اینکه برین دکتر بعد 3 روز بگین پس نشد.صد در صد مثل 2 ترم دانشگاهی ادامه بدید.انگار دارین تحصیل میکنین.بعدش در کنار این روان درمانی از دارو درمانی (داروهای ضد افسردگی)طبق پیشنهاد پزشک استفاده کنین و ضلع سومش دارو درمانی گوارشیه.یعنی این 3 ضلع رو کامل کنین
1-مراجعه به روان شناس و ادامه دادن روان درمانی به مدت طولانی(حداقل 20 جلسه)
2-دارو درمانی با پیشنهاد پزشک(خودتونم میتونین به پزشکتون پیشنهاد بدین که اگه صلاح میدونه براتون دارو تجویز کنه مثل سرتالین،فلوکستین و ...)
3-استفاده از قرص های گوارشی(کلوفاک ریتارد-مترونیدازول-ریفاکسمین-کلدینیوم سی-دایمتیکون) و اصلاح روش غذا خوردن
*میتونین در کنار این داروهای گوارشی هر روز 3 استکان عرق نعنا یا دمنوش گیاهی استفاده کنین.
همه ی اینا مکمل همدیگه هستن.هیچ کدوم از ماها به صورت خیلی جدی این کارارو انجام ندادیم و زود از زیرش در رفتیم.انتظار درمان و معجزه هم داریم.هیچ نتیجه ای زود بازده نیست و باید صبر کرد.
حالتون خرابه میدونم.زجر میکشین میدونم.اعصابتون خورده میدونم.اما با گله و شکایت هیچی درست نمیشه.خیلیا هم هستن که ای بی اسشون حتی بدترین نوعشو درمان یا کنترل کردن.
هیلی از جاها نوشته ای بی اس درمان نداره.خوب از لحاظ پزشکی تا حالا هیچ درمانیم واسه سرما خوردگی نیومده.همین داروهایی که وقتی سرما میخورید میل میکنید فقط سرماخوردگیو کنترل میکنه.واسه همین ممکنه یه شخص تو یه سال چند بار سرما بخوره.اما همیشه اذیتش نمیکنه.
ای بی اس هم همینه.از هر نوعی که باشین میتونین با رعایت یه سری مسائل و مراجعه به پزشکایی که بالا براتون گفتم کنترلش کنین که مثل سرما خوردگی سالی یه بار گرفتارش بشین و سریع هم ریشه شکنش کنین.
به امید سلامتی برای همه ی شما دوستای عزیزم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 13, 93 1:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خانواده ما شلوغه و به غیر از مادرم با کسی دیگه در مورد مشکلم صحبت نکردم.دیگه نمیتونم یک فیلم هم ببینم .همین دیشب به همراه خانواده داشتیم سریال میدیدیم که ناگهان بی اختیاریم شروع شد.همونجا بود که فرار را به قرار ترجیح دادم ودر عرض سه سوت جیم شدم.کارم این شده که صبح تا شب پشت کامپیوتر بشینم.امسال کنکور هم دارم درس خوندن هم ول دادم چون نمیتونم محیط خوابگاه رو تحمل کنم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 14, 93 9:44 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوستان alone خیلی خوب به مسئله اشاره کرد.
البته من قبلا هم گفتم که به آی بی اس اعتقادی ندارم.
به رفقا و آشنایانتون که دوستون دارن و با هم رودرواستی ندارید مشکلتون رو بگید میبینید که میگن من که چیزی متوجه نشدم. رفیقم میگه خوب 5 سال پیش که این فکر رو میکردی بهم میگفتی تا بهت بگم این مشکل رو نداشتی.
باور کنید شما در بیشتر یا همه مواقع فقط فکر میکنید که ال جی دارید.
وقتی به خودتون خیلی سخت میگیرید و بهش زیادی فکر میکنید مثلا در جاهای بسته مثل کلاس درس ممکنه گاز روده خارج بشه. در واقع به ذهنتون دستور میدید که گاز رو خارج کنه. مثل این میمونه که وقتی در جمعی میخواید سخنرانی کنید به ذهنتون میگید که باید خیلی خوب و بی لکنت صحبت کنی ولی ذهن برعکس عمل میکنه و تپق میزنید.
در اکثر مواقع هم فقط فکر میکنید که گاز خارج شده حتی در کلاس درس و همش چشمتون به بقیه هست که چه واکنشی نشون میدن در حالی که اکثرا هیچ اتفاقی نیافتاده و شما زیادی حساسید.
دوستان ذهن بیماره. وقتی سرما میخورید میفهمید که سرما خوردید ولی وقتی ذهنتون بیماره نمیفهمید.
گاز روده رو همه دارن ولی شما خیلی سخت میگیرید.
الان بهترین فرصته. نزدیک تعطیلات عیده دیگه کلاسا یا هر محیطی که بهتون استرس میده رو بذارید کنار. یک ماهی بیخیال باشید. به یه دکتر متخصص مراجعه کنید. توصیه هم میکنم از قرص های آرامش بخش و خواب آور استفاده نکنید. ضد افسردگی های ssri رو طبق تجربیات شخصی پیشنهاد میدم ولی خوب نظر دکتره و اون باید تجویز کنه.
راستی ادکلن هم فراموش نشه. یه ادکلن خوب و با بوی ماندگار بخرید و نتیجش رو ببینید.
موفق باشید.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 90 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com