انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 90 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 14, 93 4:25 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مگه میشه اعتقاد نداشته باشی .اتفاقی نیست که یک بار یا دوبار بیفته و بعدا قطع بشه.من خودم 8ماه بیماریم رو انکار میکردم و چسبیدم به درس خوندن ولی دیگه نتونستم تحمل کنم .4ساله دبیرستان به شدت درس خوندم همیشه نمره اول کلاس بودم خیلی زحمت کشیدم ولی الان که 4ماه مونده تا کنکورم اصلا نمیتونم بخونم .من هم از دوستم پرسیدم درباره مشکلم گفت اصلا متوجه نشدم .مطمعنم که دروغ میگفت چون یک بار خودش بهم گفت که بوی گاز داره میاد.حتی اون روز رو براش یاداوری کردم بازم انکار میکرد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه اسفند 14, 93 2:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
یکی دو ماه پیش یه روز اصلا حالم خوب نبود و احساس نفخ داشتم :? ، یکی از دوستام تماس گرفت گف پاشو بیا بریم یه چرخی بزنیم، منم گفتم بذا واسه یه روز دیگه، اصرار کرد که راه نداره بیا دیگه، منم رفتم، کلی چرخیدیم و قدم زدیم و من اصلا نفخم فراموشم شده بود :P ،
یه صندلی گوشه پارک بود گفتیم بشینیم یه کم، آقا ما نشستیم یه ربع ساعت نشسته بودیم یه نفر بدبخت از کنارمون رد شد :( توی همین حین نفخ به من فشار آورده بود، آقا این بنده خدا رد شد یه دفه رفیقم دماغش فعال شد گف بوی چسو داشتی :oops: :oops: :oops: !!!
دوستم فک کرد کار اون بنده خدا بوده، آقا منو میگی مردم از خنده :lol: :lol: :lol: :lol:
توی این یکی دو ماه هر وقت یادش میفتم خندم میگیره، همین الان دارم اینو تایپ میکنم از بس خندیدم دیگه دستم جون نداره :lol: :lol: :lol: :lol:

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 15, 93 9:49 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام عزیزان
درمورد حل مشکل حضور در جمع بیماران ال جی و ... یه راه حل سالهاست تو ذهنمه ...این لینک: یا دستگاههایی با همین کارایی در سایتهای دیگه:

http://www.neotec.ir/servati/pooducts.htm

استفاده از دستگاههای تصفیه هوا و جاذب که به سرعت بو و ذرات آلاینده هوای اطرافشو از بین میبره میتونه مشکل حضورمون در جمع را از بین ببره و خیالمونو راحت کنه
میتونییم تو اتاق کار یا اتاق خودمون بذاریم تا 12 متر مکعب اطرافمونو پاک میکنه و بو رو از بین میبره و اکسیژن محیط رو زیاد میکنه

من نتونستم بخاطر مشکلات مالی تا حالا ازین دستگاهها بخرم اگر میشه درمورد این دستگاهها تاپیکی بزنیم بچه هایی که مشکل مالی ندارند اگر تهیه کردند تست کنند امتحان کنند ببینند وقتی این دستگاه هست واکنش اطرافیان کم میشه یا نه
اگر کارساز باشه لااقل برای دید و بازدیدهای عید خوبه
ممنون

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 15, 93 12:06 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ممنونم از همه دوستان عزیزم
مونا جان ، فرشته جان ، آقا مهدی ، سایه روشن عزیزم ، آشنای گرامی و همه دوستان که راهنمییشون دلگرمم کرده .

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 9:36 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوستان در طول درمان باید تا میتونید از محیط های استرس زا دور باشید ولی وقتی درمان شدید مثل یه آدم عادی میتونید رفتار کنید. بدن خودش کار خودش رو میدونه و دیگه نیازی نیست کار خاصی بکنید یا به خودتون فشار بیارید. کلیدیوم سی رو حتما در دوز بالا با مشورت پزشک مصرف کنید. همگی خوب میشید خیلی هم سریع اگه طبق اصول پیش برید یک ماهه کامل خوب میشید قول میدم.

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 5:42 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام 5setare عزیز میشه دوباره بگین اسنترا و کلیدینیوم سی رو با چه دوزی شروع کردین و الان با چه دوزی مصرف میکنین?

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 6:21 pm 
آفلاین
Admin

سلام خدمت دوستان و اعضای عزیز انجمن
خواهشمند است نظم تاپیک ها را رعایت کنید، مثلا این تاپیک در مورد خاطرات است؛ هر کس خاطره ای دارد اینجا بیان کند
فرض کنید یک نفر عضو جدید می خواهد یک موضوع خاص را دنبال کند و تمام نظرات شما در مورد اون موضوع را بخواند، وقتی همه چیز در مورد اون موضوع خاص در یک تاپیک باشه به راحتی میتونه همشو بخونه و اگه خودشم توی اون زمینه تجربه ای داره زیر همون قسمت پست بذاره، اما اگه یک موضوع خاص در 10 تاپیک به صورت پراکنده بحث شده باشه و بین پست ها، پست های بی ربط با اون موضوع باشه گیچ میشه و اصلا نمیدونه باید تجربه خودش رو کجا قرار بده
این انجمن به صورت ایمیل می باشد، یعنی توی هر تاپیکی پستی قرار داده بشه به صورت اتومات اون تاپیک به بالای اون انجمن منتقل میشه و کاربرا براحتی میتونن ببینش، پس نیاز نیس حتما پستتون رو توی تاپیکی که در بالای انجمن قرار داره یا به قولا فعاله قرار بدید
با سپاس از همه دوستان گلم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 18, 93 11:20 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

نور امید نوشته است:
سلام عزیزان
درمورد حل مشکل حضور در جمع بیماران ال جی و ... یه راه حل سالهاست تو ذهنمه ...این لینک: یا دستگاههایی با همین کارایی در سایتهای دیگه:

http://www.neotec.ir/servati/pooducts.htm

استفاده از دستگاههای تصفیه هوا و جاذب که به سرعت بو و ذرات آلاینده هوای اطرافشو از بین میبره میتونه مشکل حضورمون در جمع را از بین ببره و خیالمونو راحت کنه
میتونییم تو اتاق کار یا اتاق خودمون بذاریم تا 12 متر مکعب اطرافمونو پاک میکنه و بو رو از بین میبره و اکسیژن محیط رو زیاد میکنه

من نتونستم بخاطر مشکلات مالی تا حالا ازین دستگاهها بخرم اگر میشه درمورد این دستگاهها تاپیکی بزنیم بچه هایی که مشکل مالی ندارند اگر تهیه کردند تست کنند امتحان کنند ببینند وقتی این دستگاه هست واکنش اطرافیان کم میشه یا نه
اگر کارساز باشه لااقل برای دید و بازدیدهای عید خوبه
ممنون

نور امید عزیز ما از این دستگاه در محل کار داریم ، مارکش coway هست ، بیشتر رو حرارت و دود حساسه ، من بویایی قوی دارم وقتی میرم اتاق دوستان ، میفهمم ظهر مثلا ماهی خوردن یا قرمه سبزی یا سالاد شیرازی ، در کل بو رو خیلی سریع نمیبره

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 18, 93 1:32 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

عمر ای بی من هنوز یکسال نشده وتوی این مدت همش برا کنکورم میخوندم و هر دو سه روز از خونه خارج میشدم با این حال خاطرات بدی برام اتفاق افتاده نمونش توی ازمون کانون استرسی شدم دیدم بغل دستیم در حالی که دماغشو گرفته نگاه مکنده روح بهم میکنه....دوست داشتم همون لحظه میمردم.حتی میترسم برم سر جلسه کنکور چون نمیخام اینده کسی که کنارم میشینه رو خراب کنم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 19, 93 6:20 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

پاندا منم به خاطر همین چیزی که تو میگی سر کنکور نرفتم وجدانم نذاشت وجود من ذره ای باعث بشه درصد کسی کم بشه یا حواس کسی پرت بشه و نتونه خوب امتحانشو بده...
با اینکه فرزانگان درس میخوندم و عدل دیپلم 18.62 صدم داشتم و عاشق ریاضی بودم ولی ادامه ندادم و سر کنکور نرفتم.
تا الان که 29 سالم داره میشه ادامه تحصیل ندادم....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 90 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com