فرشته نوشته است:
سلام اقای وحید0171
من هم مشکل صبحی شما رو دارم(اولین باره توی این انجمن دیدم یکی این مشکلو داره)
من وقتی قراره صبح زود از خونه برم بیرون به محض بیدارشدن استرسی میشم و روده هام تشنج میکنند و دلدرد شدید میگیرم و تا دوساعت روده هام حالت تشنجی دارند وناارام هستند ودلدرد خفیف هم هست اما بعد کم کم خوب میشم دلیل عمده اش فکر میکنم ترس از نشستن تو ماشین های عمومی

اگر با ماشین شخصی برم ممکنه کم این حالت برام پیش بیاد دیگه از این وضعیت دیوانه کننده خسته شدم ایا شما همه صبح این مشکلو دارید یا وقتایی که قراره صبح زود بزنید بیرون؟
من تا زمانی که تو خونه ام این مشکلو ندارم حداقل کمتر دارم هرچند تا چندساعت روده هام ناارامه اما قابل تحمله.
چرا دارو مصرف نمیکنید با اینکه وضعتتونو بهتر کرده بود؟؟
خدارو شکر خوشحال تر از قبل هستید
اما من برعکس، این بیماری لعنتی داره افسرده ام میکنه تاحدی که داد پدرم دراومد که چرا خودتو پژمرده نشون میدی

نمیدونند دردم چیه.
اما من دیگه اینبار تسلیم این بیماری مضحک و مزخرف نمیشم یا نابودی اون یا نابودی من

سلام
برای من اگه صبح دیرتر بلند شم نسبت به صبح زود بهتره . جالبه من 2-3 سال پیش این مشکل رو نداشتم . البته امروز طبیعی بود مشکلی نبود . من دلدرد نمی گیرم فقط همون وضعیت اضطراری پیش میاد که بعد از اون دیگه مشکلی ندارم تا شب .
مشکل شما فقط همینه ؟
خوب تا کی باید دارو مصرف کنیم خصوصا این قرص ها که همه وابستگی روانی ایجاد می کنن من نمیخوام وابسته به قرص باشم چون بعضی از قرص ها بعد از یک مدت خاصی دیگه اثر ندارن
یعنی به خانوادت نگفتی آی بی داری یا اینکه درکت نمی کنن ؟
حتما هر روز ورزش کن خیلی خوبه باعث میشه انرژی اضافی از بدنت خارج بشه و کمتر استرس داشته باشی (خصوصا شنا و دراز نشست )
من در کل از وضعیتم راضی هستم چون حداقل محدودیتی برام ایجاد نکرده . امیدوارم راه درمان قطعی پیدا بشه کلا راحت بشیم