انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه اسفند 20, 92 10:32 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

منم گهگداری بی علت مفاصلم درد میکنه و احساس خستگی دارم و همچنین اول دبیرستان که بودم چشمام ضعیف شد و در همون زمان بود که کلیه هام به شدت درد میکرد.
5setare عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدی

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اسفند 26, 93 8:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام فعلا مشکل من ال جی هست.ممکنه با افزایش استرس و فشار روحی ممشکلاتی مانند اسهال یا یبوست به سراغم بیاد؟؟؟؟اونهایی که ای بی اس ترکیبی دارند همه ی علایمشون در یک زمان براشون پیش اومده یا به مرور؟؟؟؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 27, 93 7:24 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

پاندا جان من از یبوستهای زیاد و طولانی مدت به ال جی رسیدم . با افزایش استرس هم هر دو حالتو تجربه کردم ولی دفع خلط مانند هم یکی از موارد عجیب هست . احتمالا مشکل ما به صفرامون هم مرتبط باشه

بچه ها من به ام اس هم شک دارم چون ضعف ماهیچه های یکی از بچه های ال جی اینجا تاپیکی زده بود و نوشته بود بعد یمدت بی اختیاری ادراری گرفته و دوستی گفته بود او هم بعد مشکل آی بی اس و ال جی با سرفه و عطسه ناتوانی در نگهداری ادرار داره . .........

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 27, 93 7:36 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

راستی یه چیزی در مورد درمان آی بی اسم که از نوع یبوست و ال جی بود بگم من آخرین بار یعنی 6 سال پیش بمدت دو ماه درمان شدم و هیچ مشکلی در مورد ال جی و یبوست نداشتم هیچ قرصی هم مصرف نرکده بودم دلیلشم این بود که بمدت دو ماه فقط ماست با فلفل قرمز کوبیده مصرف کردم نه هییییییییچ غذای دیگه ای یجورایی اعتصاب غذا کرده بودم ! و در روز میرفتم ساعتها دور پارک و تو حیاط خونمون میدویدم و تمام روز تو خونه تحرک داشتم یا طناب میزدم یا پای تلویزیون حرکات ایروبیک رو انجام میدادم.. ( ایامی بود که شکست عشقی بدی خورده بودم و بخاطر تنفر از خودمو سرنوشتم میخواستم بنوعی خودمو زجر بدم و با دویدن هم موضوعو فراموش کنم که به نفعم شد !) در واقع بخاطر خشم زیادم اینکارو میکردم ولی چون باعث کاهش وزن شدید من شد و از 72 رسوندم به 56 اونم در عرض دو ماه و ورزش هم باعث افزایش هورمون شادی میشه درمان شدم بنظرم . یعنی دور شدن از عامل استرس زا و افسردگی زا یعنی کات کردن رابطه عاطفی و حتی قطع تلفن خونه و افزایش سروتونین در بدن با ورزش و لاغر شدن و رهایی از اضافه وزن وتغییر رژیم غذایی باعث درمانم شد .
ولی چون بعد دو ماه باز رابطه ی عاطفی شکست خورده پیوند خورد و استرس های این رابطه بدتر از قبل شد ، ال جی منم برگشت و دیگه تا بحال خوب نشدم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 27, 93 12:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام نور امید کسی که یبوست داره منطقی هست که ال جی بگیره به دلیل زیاد ماندن مدفوع در روده ها. ولی فکر نکنم کسی که از ابتدا ال جی داشته باشه مشکلش تبدیل بشه ترکیبی.به هر حال کسی این تجربه رو داشته؟؟؟؟؟؟؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 8:21 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

جواب سوالات 5 ستاره همش منفی فقط
2 - دقیقا از بعد از زمان شروع ال جی بیناییم تار شد و خیلی بسرعت نمره چشمام رفت بالا که خب بعدا تشخیص دادند به طور ارثی قوز قرنیه دارم
3-چرا بشدت زانوم درد میکنه و از همون دوران که پام رو شکسته بند جا انداخت و بخاطر درد مفاصلم یه سال معافیت ورزش برای پزشکی داشتم اینجوری شدم.
4 - بخاطر کمکاری تیروئیدم و احتمالا کم خونی که از عوارض تیروئیده بله خسته ام ولی کم خواب

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 7:37 pm 
آفلاین
کاربر ساده

بچه يه چيز هس كه ميخام بگم .شايد تو اين موضوع جاش نيس ولي ديگه جاي بهتري واسه گفتنش پيدا
نكردم.خلاصه اينكه من تو خونه يا جاهايي كه راحتم اصلا ال جي نميشم.البته قبلنا كه دارو مصرف نميكردم بعضي وقتا ال جي ميشدم ولي چن ماهيه كه دارو مصرف ميكنم چه گوارشي چه اعصاب
 اصلا ال جي نميشم.ولي وقتي كه ميرم بيرون نميدونم چي ميشه كه يه دفه احساس پري ميكنم بعد شرو ميشه .ميخاستم ببينم جريان اين چيه?شما هم اينجورييد.كسي اگه راه حلي بلده بگه.
من احساس ميكنم اگه اين موضوعو حل كنم همه چيز رديف ميشه.
چه چيزيه كه باعث ميشه تو خونه خوب باشم ولي بيرون ميرم خراب. :?: ;)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 11, 94 10:32 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
یاور نوشته است:
...... وقتي كه ميرم بيرون نميدونم چي ميشه كه يه دفه احساس پري ميكنم بعد شرو ميشه .....
چه چيزيه كه باعث ميشه تو خونه خوب باشم ولي بيرون ميرم خراب. :?: ;)

آقا یاور ، از زمانی که خانم غزاله بحث حملات اضطرابی و ارتباط آن با ال جی را مطرح کردند من هم دقیق شده ام که کی ال جی می شوم. به همان نتیجه ای رسیدم که خانم غزاله رسید و شما هم به آن رسیده اید. من در موارد زیر ال جی می شوم:
- در یک جمع باشم.
- در فکر رفتن به یک جمع باشم.
- فکرم مغشوش باشد و نا آرام باشم به عبارتی اضطراب داشته باشم.

در واقع هر سه مورد را جمع بزنیم می شود اینکه " من وقتی فکرم مغشوش است و اضطراب دارم ال جی می شوم"

به همین دلیل اعتقادم این است که نکته سنجی و کشفی که خانم غراله کرده اند یک نقطعه عطف برای آی بی اس ( لااقل ال جی ) می باشد.
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=50&t=341&p=8239#p8236
نتیجه گیری من این است که اگر بتوانم خود را از اضطراب نجات دهم از ال جی هم خلاص خواهم شد.
پس اگر به روشی بتوانیم اضطراب نداشته باشیم ال جی هم نخواهیم داشت.
من در حال حاضر روی "خودکاوی" برای ریشه یابی اضطراب و رفع آن کار می کنم.
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=48&t=765&p=8348#p8348

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 7:50 am 
آفلاین
کاربر ساده

دقيقا ريشه ي موضوع ما همينه.اميدوارم كه به نتيجه برسيم.مرسي اشنا جان.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 12, 94 4:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

منم تو خونه اکثر وقتها ال جی ندارم فقط وقتی دعوت میشم به مهمونی یا زنگ میزنن دارند میان خونمون یا اعیاد و مناسبتها یا حتی عزا میشه و من هم باید شرکت کنم ال جی میشم ! یعنی استرس و ترس شدید از حضور د جع دارم ولی وقتی تو خونه ام ال جی نیست یا نهایتش یک یا دوبار در روزه اونم وقتی بهش فکر میکنم!
نمیتونم برم روانشناس ...یعنی از شدت ترس از حضور در اجتماع ماهها ممکنه بیرون نرم... با کش بستن به مچ دست میشه ترس از حضور د جمع رو حل کرد؟ هر وقت دیدم نشخوار فکریم و ترسم داره عود میکنه با کش بزنم روی پوست مچم تا حواسم پرت بشه .........؟اینجوریه؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com