انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 7:51 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: اهواز
مرد ذات چشم چران و تنوع طلب دارد و زن، ذات خودنمایی و این یعنی پنبه و آتش. همین ذات است که ملزومات رخ دادن خیانت را فراهم می کند و اگر کنترل نشود، کثیف ترین رویداد ممکن در یک خانواده رخ خواهد داد. خیلی ها نمی دانند اصلا خیانت چی هست؟ آیا فقط رابطه جنسی با شخص ثالث خیانت محسوب می شود یا علاقه و فکر کردن به کسی غیر از همسر هم خیانت است؟ خیلی ها رابطه مجازی داشتن مانند ارتباطات اینترنتی را هم خیانت می دانند. واقعا خیانت چیست و چرا رخ می دهد؟

بدانید خیانت فقط آنچه که ما فکر می کنیم، نیست. مثلا یکی از همکاران نگارنده که در دانشگاه حلب سوریه درس خوانده تعریف می کرد که زنان آنجا 6 ماه بعد از ازدواج باید برای شوهر خود به خواستگاری بروند و اگر شوهر او یک زن داشته باشد مسخره اش می کنند! وقتی همکار ما چشمان گرد شده مان را دید ادامه داد: اکثر زنان سوریه از این زندگی راضی هستند چون هم از مسخره شدن شوهرشان جلوگیری می کنند ( چون در آنجا و بسیاری از جوامع عربی داشتن یک زن بی عرضگی محسوب می شود) و هم با ازدواج دوم و سوم، فرصت کافی برای تفریح و گذراندن اوقات با دوستان و هم کلاسی ها پیدا می کنند.

یا در برخی از جوامع غربی ( تاکید می کنیم برخی از جوامع غربی) روابط آزاد (یا بهتر بگوییم ولنگار) وجود دارد و همسران به یکدیگر اجازه می دهند که با جنس مخالف خود دوست شوند.

یا در میان خودمان کسانی وجود دارند که خودارضایی همسران را خیانت می دانند و خیلی ها آن را از مصادیق خیانت نمی دانند.باور می کنید؟

در همین کشور خودمان هم خیانت تعریف مشخصی ندارد. بسیاری از مردان معتقدند که تا زمانی که همسرشان از رابطه جنسی آنها با زن دیگر باخبر نشود، خیانت محسوب نمی شود. خیلی ها رابطه با کسی دیگر را حق خود می دانند! باور می کنید بسیاری از مردان که به همسران خود خیانت می کنند و می خواهند این کار را توجیه کنند به چند همسری پیامبر و ائمه اشاره می کنند؟ مطمئن باشید اکثر آنهایی که به این مسائل اشاره می کنند اصلا نماز نمی خوانند! و پیمانی که در ابتدا با همسران خود بسته اند فراموش کردند: نه همسر دومی دارم و نه خواهم داشت.

هنوز ازدواج های اجباری در حال انجام است، هنوز خیلی از پدر و مادرها، پسرانشان را با اجبار به عقد دختر مورد علاقه خود و نه دختر مورد علاقه پسرشان در می آورند. هنوز هم خیلی از پدر و مادرها اجازه ازدواج دخترشان را نمی دهند در حالی که می دانند دخترشان با پسر نامحرم رابطه نامشروع دارد. هر سال سن ازدواج بالا و بالاتر می رود و به همان نسبت روابط نامشروع افزایش پیدا می کند

چرا خیانت؟

می گویند نمی توان کسی که خودش را به خواب زده را بیدار کرد. این جمله در مورد اکثر مردان و زنان خائن موضوعیت دارد. اصلا بسیاری از زنان و مردان زمینه خیانت همسران خود را فراهم می کنند. زنی که در بیرون از خانه جذاب تر از داخل خانه است چگونه انتظار دارد شوهر بی ظرفیتش در همان بیرون از خانه دنبال زنی دیگر نگردد؟ مردی که به همسر خود بی اعتناست و فقط در بیرون از خانه سرزنده و شوخ و شنگ است و به دیگران بیشتر از همسر خود توجه می کند چگونه انتظار دارد همسرش در مقابل تعریف و تمجید مردی نامحرم تاب بیاورد.
خیانت

حساب مردان و زنان مومن از این قضیه جداست. آنها راه خود را پیدا کرده اند و چنین مطالبی در شان آنها نیست؛ اما نباید قسمتی از جامعه را نادیده بگیریم. می خواهید باور کنید یا نکنید اما هنوز ازدواج های اجباری در حال انجام است، هنوز خیلی از پدر و مادرها، پسرانشان را با اجبار به عقد دختر مورد علاقه خود و نه دختر مورد علاقه پسرشان در می آورند. هنوز هم خیلی از پدر و مادرها اجازه ازدواج دخترشان را نمی دهند در حالی که می دانند دخترشان با پسر نامحرم رابطه نامشروع دارد. هر سال سن ازدواج بالا و بالاتر می رود و به همان نسبت روابط نامشروع افزایش پیدا می کند؛ حالا خود قضاوت کنید دختری که قبل از ازدواج روابط بسیاری داشته آیا به همان راحتی به شوهر خود خیانت نمی کند؟ آیا پسری که قبل از ازدواج با دختران بسیاری رابطه داشته آیا می تواند به همسر خود خیانت نکند؟ آیا زن بی بند و باری که به همسر دوستان خود حسادت می کند و آنها را برتر از شوهر خود می بیند می تواند به شوهر خود خیانت نکند؟ آیا از زن و شوهری که تربیت جنسی ندارند و نمی توانند وظایف زناشویی خود را به درستی انجام دهند، نباید انتظار خیانت داشته باشند؟ آیا می توان زن تجمل گرایی که ویژگی چشم و هم چشمی اش از سایر ویژگی های شخصیتی اش پررنگ تر است و شوهر پولداری ندارد را از رابطه با پسران پولدار برحذر داشت؟ آیا مرد و زنی که ذاتا بی بند و بار و تنوع طلب هستند را می توان از خیانت منع کرد؟

یک نسخه را نمی توان برای همه پیچید. آیا مردی که وضعیت مالی مناسبی ندارد و زنش به همین علت به او خیانت می کند مقصر است یا زن بی ظرفیت او؟ مردی که تربیت جنسی ندیده و زنش به دنبال اغوای مردی جذاب، خائن می شود آیا مقصر است یا فقط در اینجا زن مقصر است؟ می بینید که نمی توان برای همه یک جور نسخه پیچید

خائن ها چه می گویند؟

یک نسخه را نمی توان برای همه پیچید. آیا مردی که وضعیت مالی مناسبی ندارد و زنش به همین علت به او خیانت می کند مقصر است یا زن بی ظرفیت او؟ مردی که تربیت جنسی ندیده و زنش به دنبال اغوای مردی جذاب، خائن می شود آیا مقصر است یا فقط در اینجا زن مقصر است؟ می بینید که نمی توان برای همه یک جور نسخه پیچید اما شنیدن چرایی خیانت از زبان خائنین می تواند بخش کوچکی از این گره را باز کند.

مردان خائن را راحت تر می توان پیدا کرد. یکی از این مردان درباره علت خیانت به همسر خود سخنان بدون شرحی می گوید: "زنم تکراری شده اما فقط این نیست. نمی دانم چرا به من بی توجه شده است. البته من زیاد خیانت نمی کنم! چون فقط با یک نفر هستم و او هم دوست قدیمی ام است. زمانی که دلم می گیرد و یا اعصابم خورد است او به کمکم می آید و آرامم می کند کاری که همسرم نمی تواند انجام دهد."
خیانت

با زنی که به شوهر خود خیانت کرده در زندان ملاقات کردم. او با چند پسر رابطه داشت اما به علت نشت گاز در آن خانه کثیف یکی از آن پسران می میرد و او دستگیر می شود. من در مواجهه با او فقط یک سوال داشتم؛ چرا این کار را کردی؟ و اینگونه پاسخ شنیدم: " من 10 سال از شوهرم کوچکترم. او مرا درک نمی کرد و کامران (پسری که در آن حادثه فوت می کند) همه کارهایی که آرزو داشتم برایم انجام می داد. مرا به سینما می برد، هدیه می خرید، توجه می کرد و همیشه از من تعریف می کرد."

جالب است که سخنان زن و شوهرهایی که به هم خیانت می کنند شبیه هم است و بیشتر حول محور توجه و درک کردن است. حتی زن هایی که خیانت را به حد اعلا می رسانند و با همکاری مردی که با او ارتباط برقرار کرده، شوهران خود را به قتل می رسانند نیز همین سخنان تکراری را عنوان می کنند: "او به من توجه نمی کرد. مرا درک نمی کرد. با من بدرفتاری می کرد و ..." همان طور که مشاهده می کنید بهانه جویی اولین و آخرین کار خائنین است. درست است که همه زن و شوهرها هیچ گاه کامل نیستند اما آیا این دلیل می شود که کسی آخرت خود را به دنیای دیگری بفروشد؟ به نظر شما آیا می توان کسی که چندین و چند بار به همسر خود خیانت می کند و خود را محق می داند، هدایت کرد و از خواب بیدار کرد؟

در مورد این آسیب اجتماعی ، آنچه مسلم است اینکه هیچ یک از این ادعاها که از زبان خیانت کنندگان مطرح می شود ،نمی تواند دلیلی موجه برای ارتکاب این عمل زشت باشد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: پوستر غم انگيز !
پستارسال شده: چهارشنبه آذر 13, 92 10:51 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
پیوست:
337.jpg
337.jpg [ 47.79 KiB | 3952 بار مشاهده شده است ]

به نظرم افرادي كه مبتلا به بيماري مزمن هستن درك بهتري از همديگه دارن، فرقي نمي كنه اين بيماري ديابت، ايدز، افسردگي يا روده تحريك پذير باشه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 5, 93 2:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

* علی دایی عینکی است اما در ملاعام و به خصوص در برابر دوربین های رسانه ای هرگز عینک نمی زند.

* علی دایی به پنج زبان عربی، آلمانی، انگلیسی، ترکی آذری و البته فارسی تسلط دارد.

* علی دایی راست دست است اما با دست چپش هم می تواند بدون هیچ مشکلی بنویسد.

* چهره علی دایی کوچک ترین شباهتی به یک هنرمند ندارد اما شاید برایتان خیلی جالب باشد که او می تواند گیتار بزند.

* علی دایی در طول سال حداقل به ۱۰ کشور سفر می کند. مقاصد ثابت او در طول هر سال آمریکا، آلمان، اسپانیا، فرانسه و البته ترکیه هستند. علی دایی تا به حال به بیش از ۵۰ کشور دنیا سفر کرده است.

* آقای گل جهان تحمل هیچ گونه رژیم غذایی را ندارد. او بارها سعی کرده رژیم بگیرد و وزن خود را به هشتاد کیلو برساند اما نتوانسته تحمل کند و دوباره به وزن بالای ۱۰۰ کیلو رسیده است. همسر علی دایی یک کارشناس تغذیه است!

* سرمربی کنونی پرسپولیس در سال ۸۴ بیش از ۱۰۰ میلیون تومان خرج مراسم ازدواجش کرد.

* علی دایی که لیسانس مهندسی متالوژی دارد ۱۲ ترمه درس خود را تمام کرده است! البته فوتبال باعث شد تا او اینچنین دیر درسش را تمام کند. او بعدها کارشناسی ارشد خود را در رشته تربیت بدنی گرفت.

* سال ۷۶ یعنی زمانی که به همراه تیم ملی ایران به جام جهانی ۹۸ صعود کرد از سوی یکی از دانشگاه های آمریکایی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دعوت نامه دریافت کرد اما حضورش در فوتبال آلمان باعث شد آن را نپذیرد.

* در دبیرستان رشته ریاضی فیزیک می خواند و همیشه هم جز شاگردان اول بود.

* بار اولی که در دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد در گزینش همان دانشگاه رد شد. دلیل آن هم ساندویچ خوردن در هنگام اذان ظهر و پوشیدن کاپشن چرمی در هنگام گزینش بوده است!

* به کوهنوردی علاقه بسیار زیادی دارد اما بیشتر از آن سوارکاری را دوست دارد.

* به غیر از دختر سه ساله اش نورا دختر دیگری به نام دنیز دارد که هم اکنون ۱۰ ساله است و لندن نزد مادر خود زندگی می کند. :?:

* با اینکه به عنوان ثروتمندترین ورزشکار ایرانی شناخته می شود اما تا همین پنج سال پیش مستاجر بود!

* شاید برایتان جالب باشد بدانید که علی دایی هم مانند بسیاری از فوتبالیست ها پیشنهاد برای بازیگری داشت اما هرگز آن را نپذیرفت.

* هوش بالایی در معادلات ریاضی دارد و به صورت ذهنی می تواند ضرب، تقسیم، منها و جمع اعداد چند رقمی را انجام دهد. همچنین او بیلیارد باز قهاری است.

* عاشق بستنی است. دوستانش می گویند او هنگام رانندگی هر کجا بستنی فروشی ببینند توقف می کند.

* بسیار زودرنج و عصبی است اما اطرافیانش می گوید قلب مهربانی دارد.

* تنها فوتبالیست ایرانی است که نامش در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. تنها فوتبالیست ایرانی حاضر در لیست ۱۰۰ بازیکن برتر تاریخ فوتبال دنیاست.

* میلان، چلسی، بارسلونا، بایرن مونیخ و رم مطرح ترین تیم هایی بوده اند که علی دایی در رده باشگاهی و در دیدارهای رسمی و دوستانه به آنها گل زده است.

* علی دایی در دهه هفتاد و با کمک یکی از دوبلورهای مطرح قصد داشت لکنت زبان خود را درمان کند اما وقتی دید نتیجه ای نمی گیرد درمان لکنت خود را برای همیشه رها کرد.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 17, 93 8:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

به نظر من اگر آدم پولدار باشه هیچ غم وغصه ای به سراغ نمی یاد چون هیچ استرسی و اضطرابی نداره
من از نزدیک ماشین مازراتی یک میلیاردی علی دایی را از نزدیک دیدم اگر منم همچین ماشینی داشتم مطمئنا بی اختیاری نمی گرفتم
همین الان چند نفر از اعضای این انجمن آدم پولدار هستند به نظر هیچکس چون اگر آدم پولدار باشه مریض هم نمی شه

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 17, 93 9:54 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
یک بدبخت نوشته است:
به نظر من اگر آدم پولدار باشه هیچ غم وغصه ای به سراغ نمی یاد چون هیچ استرسی و اضطرابی نداره
من از نزدیک ماشین مازراتی یک میلیاردی علی دایی را از نزدیک دیدم اگر منم همچین ماشینی داشتم مطمئنا بی اختیاری نمی گرفتم
همین الان چند نفر از اعضای این انجمن آدم پولدار هستند به نظر هیچکس چون اگر آدم پولدار باشه مریض هم نمی شه

من با نظرشما موافق نیستم،من خودم نمیگم پولداریم و اینا ولی تاحالا تو مضیقه مالی نبودم ولی باز آی بی اس (اسهال ونفخ)اومده سراغم،اتفاقا اکثر آی بی اسی های فروم بعداز یه مدت که بحران روحی داشتن و یاتو استرس قرارگرفتن این مرض اومده سراغشون@‏

همه زندگی که پول نیس

بالا

عنوان پست: چرا قهر می‌کنیم؟
پستارسال شده: سه شنبه مرداد 14, 93 10:50 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

فردی که قهر می‌کند هدفی دارد و در واقع با قطع ارتباط می‌خواهد مطلب خود را به اطرافیان یا به فرد مقابل بیان کند. بعضیها بیشتر از بقیه قهر می‌کنند و برخی افراد هرگز علاقه‌ای به قهر ندارند. بطور کلی هدفی که در این رابطه مورد نظر فرد است معمولا برای بیان یک ناراحتی یا یک هیجان منفی است. فرد می خواهد به طرف مقابل بگوید که ناراحت است، یا می‌خواهد کاری کند رفتار او را تغییر دهد و ... . در هر حال قهر کردن به صورت یک وسیله و یک مکانیزم در آمده است که در مواقع ناراحتی از فرد سر می‌زند. یک روش تخلیه ناراحتی است که در واقع چنین کاری را نیز انجام می‌دهد و فقط فرد به این روش عادت کرده است و معمولا قبل از اینکه فکر بهتری به ذهنش برسد که در آن لحظه فایده بهتری داشته باشد به این روش اقدام می‌کند.

برخی‌ها این روش را از دوران کودکی یاد گرفته‌اند. ممکن است کودک با مشاهده رفتار اطرافیان و بویژه والدین در مواقع ناراحتی از یک فرد دیگر رفتار آنها را الگو برداری کند. چنین کودکی یاد می‌گیرد پیام خود را با قطع ارتباط بیان کند و به روشی غیر از گفتار کلامی مفهوم ناراحتی خود را به اطرافیان برساند. بطور کلی این روش چه در کودکی یاد گرفته شده باشد و چه در بزرگسالی فرقی نمی‌کند. فرد از یک شیوه نادرست برای تنظیم رفتار خود استفاده می‌کند و در واقع نمی‌تواند به روش مناسبتری مطلب خود را بگوید، یا از خود دفاع کند.
چرا آشتی می‌کنیم؟
انسان یک موجود اجتماعی است. وجود وابسته به شبکه اجتماعی است که در آن قرار می‌گیرد و شاید بدون آنکه متوجه باشد چنین وابستگی در او وجود دارد. در واقع بهتر است بگوئیم یک نیاز، انسان به برقراری روابط با دیگران نیازمند است. چنین نیازی نه تنها یک نیاز جسمی بلکه عمیقا یک نیاز روانی است. بنابراین دور ماندن از چنین روابطی برای وی فوق‌العاده دشوار است، مگر افرادی که به اختلالاتی دچارند که دوری از روابط اجتماعی را ترجیح می‌دهند. بر این اساس ماندن در وضعیت قهر برای افراد دشوار است. بویژه اینکه در یک سوی قهر معمولا افرادی قرار داند که به نحوی از لحاظ عاطفی برای فرد دارای اهمیت هستند، مثل قهر دو دوست یا قهر زن و شوهر.

بنابراین بازگشت به وضعیت قبلی و تمایل به آن معمولا وجود دارد، حتی در مواردی که افراد با توجه به ویژگیهای شخصیتی خود به نوعی فقدان چنین تمایلی را نشان می‌دهند. ممکن است شدت ناراحتی از طرف مقابل به قدری زیاد باشد که فرد کاملا از برقراری رابطه مجدد ، به عبارتی آشتی خوداری کند و حتی دلایل و توجیهات منطقی برای آن داشته باشد. ولی جمله ای کاش این اتفاق نمی‌افتاد... به شکلهای مختلف در ذهن افراد وجود دارد. برخی افراد بیشتر از بقیه نیاز روانی و عاطفی خود به روابط با دیگران احساس می‌کنند.

این چنین افرادی هر چند یاد گرفته باشند از روش قهر به عنوان یک روش برای بیان ناراحتی استفاده کنند، اما بزودی تمایل به بازگشت در آنها بوجود می‌آید. برخی افراد به صورت خودکار در حالت هیجانی به این روش اقدام می کنند، اما بعد از مدتی که هیجاناتشان فروکش کرده و قدرت منطق نمو بیشتری یافته ، متوجه مسائلی می‌شوند که تمایل به بازگشت در آنها را بوجود می‌آورد. برخی از افراد دیگر به نظر کینه‌ای تر هستند و شاید به نظر برسد هرگز نمی‌توانند فرد مقابل را ببخشند، حتی به قیمت تحمل ناراحتیهای حاصل از قطع روابط و ... .
بهتر از قهر و آشتی
افرادی که در قهر می‌مانند افرادی هستند که شیوه مناسب ابراز وجود ، دفاع از خود ، قاطعیت و جرات وزری را یاد نگرفته اند، نمی‌توانند هیجانات خود را بخوبی کنترل کنند و مانع از دخالت آنها در تصمیمهای منطقی شان شوند، قدرت چشمپوشی و بخشیدن دیگران را ندارند و یا غرور کاذبی برای خود ایجاد کرده‌اند و ... .

در هر حال هم خود قهر و هم عواملی که به ایجاد و تداوم آن مربوط می‌شوند استرس‌زا هستند. افکار منفی آزاردهنده در حالت قهر شدیدا فعال می‌شوند. فرد در حال قهر بیشتر از حالتهای عادی به ویژگیها ، گفتار و رفتار منفی فرد مقابل توجه می‌کند، در حالی که در حالت برقراری دوستی این دسته از افکار بسیار کاهش می‌یابند. بر این اساس قهر و آشتیهای مداوم آزار دهنده و بهم زننده شرایط آرام زندگی هستند که می‌توان روشهای مناسبتر و ایده‌آل‌تری بجای آنها جایگزین کرد تا فرد بتواند با جرأت ورزی بیشتری در شرایط استرس‌زا حاضر شود، بتواند از خود دفاع کند و با حفظ دوستی و صلح به حل مشکل و اختلاف بوجود آمده مبادرت کنند.

چنین روابطی از پایایی بیشتری برخوردار هستند، آرامش فرد را تداوم می‌بخشند و از همه مهمتر راه اندازی افکار منفی که بسیار آسیب رسان برای افراد و برای روابط او هستند جلوگیری می‌کنند. فرد بهتر است با کنکاشی در خود ، علت اساسی تمایل با استفاده از ابراز بهتر را در خود پیدا کند و به رفع آن اقدام نماید. شیوه‌های جرات ورزی را یاد بگیرد، شیوه‌های کسب آرامش را یاد بگیرد و از بروز افزایش اضطراب و دیگر هیجانات منفی خود جلوگیری کند. به این ترتیب سیستم منطقی فرد نیز فعالتر شده و می‌تواند استدلال درستی داشته باشد و تصمیمهای درستی اتخاذ کند.
قهر تربیتی
گاهی اوقات والدین برای کاهش رفتار نامناسب در خود از ابزار قهر استفاده می‌کنند. و به عبارتی می‌خواهند به این روش ناراحتی را از رفتار کودک بیان کنند و آنرا بهتر از شیوه‌های تنبیه بدنی و ... می‌دانند. در هر حال استفاده از این ابزار نیز برای تربیت کودک می‌تواند هم مفید و هم مضر باشد. استفاده مکرر از این ابزار و برای هر رفتار جزئی و کلی به کودک یاد خواهد داد که از قهر برای بیان ناراحتی خود استفاده کند و از طرف دیگر در صورت تداوم استفاده از قهر ، تأثیر گذاری خود را از دست خواهد داد و دیگر به عنوان شیوه تربیتی مناسب نخواهد بود.
استفاده از قهر می‌تواند مفید باشد، در صورتی که مدت زمان آن بسیار کوتاه و با توجه به سن کودک تنظیم شود. برای خردسالان ، یک قهر 4 - 3 دقیقه‌ای مناسب خواهد بود و معمولا توصیه می‌شود از قهرهای طولانی با کودکان و نوجوانان جدا خودداری شود و دفعات آن مکرر و زیانبار نباشد.
منبع: http://danesh.roshd.ir/mavara/mavara-in ... eck&Rand=0

بالا

عنوان پست: تحصیل در مالزی
پستارسال شده: جمعه اسفند 22, 93 9:49 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من مدتی است به این فکر افتادم، مزایای زیادی نسبت به تحصیل در ایران دارد.
کسی تجربه ای یا شنیده ای در این مورد دارد ؟
www.malezi.net

کلا نظرتون در مورد موضوعات غیر آی بی اسی در این انجمن چیه ؟

بالا

عنوان پست: Re: تحصیل در مالزی
پستارسال شده: جمعه اسفند 22, 93 7:13 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
آرش جان، می توانم بپرسم چه هدفی از تحصیل دارید و در چه رشته ای می خواهید ادامه تحصیل دهید؟

پیشنهاد می کنم کتاب " رهایی از کارمندی" نوشته "رابرت کیوساکی" را بخوانید. تنها کتاب غیر درسی است که سه بار خوانده ام. کلا دیدگاه من را نسبت با کار و تحصیل و به نوعی زندگی عوض کرد. کتاب "چهار راه پولسازی" رابرت کیوساکی هم کتاب خوبی است.

به نظر من رابرت در این کتاب ها حرفهایی را زده است که که هر فردی در دوران دبیرستان باید از آنها آگاه باشد. از ما که گذشت و به نظرم راه را اشتباه رفته ام.

اگر هدفتان کسب پول باشد راهش از دانشگاه نمی گذرد.

اگر هدفتان کسب جایگاه اجتماعی باشد باز هم راهش از دانشگاه نمی گذرد.

راستش من از مخالفان ادامه تحصیل بعد از دوره لیسانس هستم. مگر آنکه هدف کسب مدرک دکتری و تدریس در دانشگاه باشد.

من خودم فوق لیسانس مکانیک هستم. یک فرد با مدرک لیسانس مهندسی ، نسبت به فردی که فوق لیسانس مهندسی است چه توانایی فنی اضافه دارد؟
عملا هیچ.
اصلا مگر شرط موفقیت در کار و در جامعه مدرک می باشد؟
خیر تنها شرطش مهارتهای ارتباطی و انسان شناسی و "هوش مالی" می باشد که آنها هم یادگرفتنی هستند البته با تمرین و تکرار.

پیشنهاد می کنم زندگی نامه " شعبانعلی " را هم بخوانید بعد تصمیم بگیرید.

بسیاری از انتخاب ها یا عدم انتخاب های ما ،ناشی و نشانگر مدل ذهنی ما هستند. که لزوما ما را به مسیر درست نمی کشاند.

از یکی از همکارانم که تازه گی های فوق می خواند پرسیدم چرا وقت و پولت را صرف کاری می کنی که می دانی نه برایت سواد می آورد نه پول و وقتت را و پولت و انرژی ات را در راه بهتری می توانی صرف کنی؟
جواب داد: راست می گویی ولی دوست دارم به آرزویم ( داشتن مدرک فوق ) برسم یک حسی از درون به من می گوید باید درس بخوانم.
.
.
.
.
.
.
می بینید مدل ذهنی من می گوید" ادامه تحصیل اشتباه است" و چه راحت دلایل خود را ردیف می کنم. شاید اگر حوصله و وقتش را داشتم چندین صفحه دلیل هم می توانستم بنوسیم.

ظاهرا انسان اول بر اساس مدل ذهنی که دارد اول انتخاب می کند( که اغلب این انتخاب احساسی است یعنی بعد از رسیدن به آن هدف چه حس خوبی خواهد داشت) و بعد دلایل منطقی( منطقی به نظر خودمان و با تجربیات و اطلاعات خودمان) را ردیف می کند.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

عنوان پست: Re: تحصیل در مالزی
پستارسال شده: جمعه اسفند 29, 93 7:14 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- هدفم از رفتن به مالزی تحصیل در دوره های کوتاه مدت کاری و تقویت زبان انگلیسی است. چون مالزی تقریبا یک محیط انگلیسی زبان محسوب می شود و یادگیری انگلیسی در این حالت ساده تر است.
- این کتاب را نخوانده ام ولی تعریفش را شنیده بودم.

- با نظرت در مورد ادامه تحصیل موافقم، من اگر دوباره متولد می شدم تا دیپلم درس می خواندم و بعد در حین کار یک لیسانس هم می گرفتم.
خودم به دلایل غیرمنطقی فوق لیسانس گرفتم (اصرار پدر و اینکه به خودم ثابت کنم می توانم کنکور قبول شوم) اواسط فوق لیسانس مطمئن شدم که راه را اشتباهی آمده ام ولی جرات انصراف نداشتم.
مردم خیلی از کشورهای توسعه یافته فقط در صورتی که به تئوری های علمی علاقمند باشند بیشتر از لیسانس می خوانند.

بالا

عنوان پست: یادگیری انگلیسی
پستارسال شده: یکشنبه فروردین 9, 94 12:04 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نوشته زیر برای کسانی که دنبال یادگیری انگلیسی هستند، نکات خوبی دارد.

تجربه‌ی استاد شعبانعلی در آموزش و یادگیری زبان انگلیسی: http://www.shabanali.com/ms/?p=2901

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com