انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه فروردین 27, 94 12:08 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سایه روشن نوشته است:
خوب همون سرترالین ایرانی رو بخور .قیمتش چنده?روی ال جی هم تاثیر داشته?

ارزونه. من 30 تاشو با دفترچه فک کنم گرفتم 2 تومن .نشتی و نفخ خیلی کمتر شده اماشاید از اونجا که هنوز نتونستم از نظر فکری به باور سلامتی و ارامش برسم و اضطراب دارم هنوز صد در صد حالم خوب نشده .اما واسه کسی که 12 سال رنج کشیده و بهبودیش صفر بوده در عرض 6 ماه 70 درصد بهبودی نه تنها کم نیست که حتی تا قبل از این باورشم برام مشکل بود.من سعی میکنم با برطرف کردن مشکلات روحیم که قدم خیلی خیلی مهمیه به بدنم کمک کنم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه فروردین 27, 94 2:29 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

وای جدی سر 6 ماه 70 درصد بهتر شدید؟ خیلی خوشحال شدم تبریک میگم . منم از 12 سالگی دچار شدم و الان 29 ساله شده ام و کماکان مبتلام میشه 17 سال !...
از دیروز چندتا داروخونه رفتم برای تهیه زلفت 100 همشون گفتند نداریم.
پس ایرانیشم جواب میده؟ اگر اینجوری باشه سرتالین ایرانی میگیرم. چندماه اول حالتونو بدتر نمیکنه؟ یعنی من اگر از شنبه شروع کنم تا دو هفته دیگه میتونم جوابی بگیرم؟

آخرین بار توسط نور امید در جمعه فروردین 28, 94 9:30 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 28, 94 11:34 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من از نورتریپلین قطع امید کردم میخوام سرتالین رو امتحان کنم؟روزی چند عدد و چه موقع بایدمصرف کنی?

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 28, 94 10:39 pm 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
دوستان سلام

من 2 قرص نورتریپتیلین و فلوکستین رو امتحان کردم جواب خوبی داده. نورتریپتیلین باعث یبوست و فلوکستین باعث اسهال می شد که وقتی نورتریپتیلین در شب هنگام خواب و فلوکستین رو بعد از صبحانه می خوردم دقیقا همدیگر رو دفع می کردند و اسهال ویبوست از بین می رفت. روی بی اختیاری و استرس من خوب عمل کرده. قرص زولوفت یا آسنترا رو امتحان نکردم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 31, 94 10:16 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

محل اقامت: یه جایی همین دور و برا
بچه ها یه سوال؟به نظرتون دفع سریع مدفوع نشانه چیه؟یهنی خیلی سریع عمل دفع انجام بشه.تقریبا در حد کمتر از 15 ثانیه اما مدفوع ابکیم نیست.کاملا نرماله.اجابت مزاجم حداکثر اگه زیاد برم تو روز 3 باره.اما همون لحظه که میخوام برم فوریت دفع دارم و همچنین تخلیه ی سریع.این ربطی به شل یا سفت بودن مقعد داره؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 2, 94 8:38 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

به نظر من که نرماله زیاد حساس نباش

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 2, 94 8:41 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام اقا ارش اسنترا واسه من از نورتریپ و فلوکستین بیشتر جواب داده .البته من هر شب نورتریپ 10 رو هم میخورم این دارو خیلی به من ساخته

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 2, 94 7:05 pm 
آفلاین

باسلام
"تجربه من که در فروردین ماه 94 بدست اوردم"
من محمد، جوان متاهل 33 ساله ای هستم که از وقتی یادمه IBS داشتم. مشکلاتی نظیر نفخ شدید، بی اختیاری در دفع گاز، سنگین شدن بعد از غدا خوردن، دفع ناقص، معمولی نبودن فرم شکل مدفوع (باعرض معذرت) و .... حتی مزه ی بعضی غذاها مثل کوبیده، فست فود، پیاز، جعفری و ... تا حدودا 24 ساعت توی دهنم می مون و بعدش به شدت نفخ میکنم. البته تا حالا یکبار زخم معده و اخیرا هم زخم اثنی عشر داشتم. برای حل مشکل IBS تقریبا پیش همه دکترای معروف شیراز از جمله دکتر لنکرانی، تقوی و ... رفتم. پیش دکتر اعصاب و روان و مغز و اعصاب هم ویزیت شدم و همه گفتن IBS داری. حتی اندوسکوپی و کلونوسکوپی و آزمایشات مختلفی هم که انجام دادم چیزی رو نشون ندادن الحمدالله و تا الان هر قرصی هم که خوردم بی تاثیر بوده.
تا اینکه در تعطیلات عید امسال (94) دچار درد شدیدی در ناحیه بالای ناف شدم که از شدت درد به خودم میپیچیدم و اولین باری بود که این مشکل برام پیش میومد. بعد از سونوگرافی شکم و کیسه صفرا و ... و مشخص شدن اینکه مشکلی در اینها نیست رفتم پیش یه فوق تخصص گوارش برای اندوسکوپی. بعد از شرح مشکلات گوارشیم گفت با IBS باید بسازی فقط داروها علایمش رو کم میکنن و از لحاظ تغذیه هم هرچی بهت نمیسازه نخور!!! برای درد شکمت هم باید اندوسکوپی بشی و منو اندوسکوپی کرد که مشخص شد زخم اثنی عشر دارم. برام دو دسته دارو نوشت، برای IBS و زخم. برای IBS قرص مبورین 200 و قرص سوپرمینیت نوشت که من قبلا خورده بودم و به من اثری نداشت و برای زخم هم کپسول اموکسی سیلین 500، فورابن، بیسموت ساب سیرات و نولپازا 20 و بهم گفت به مدت 14 روز از سه تای اول روزی چهارتا (دوتا صبح و دوتا شب قبل از غذا) و روزی دوتا هم از نولپازا (یکی صبح و یکی شب قبل از غذا) بخور، یعنی روزی چهارده تا قرص!!! و بعد از این 14 روز قرصای IBSت رو شروع کن. من به مدت 14 روز از داروهای مربوط به زخم استفاده کردم و دیدم علاوه بر اینکه دردم قطع شد به طرز عجیبی مشکلات IBS هم تقریبا در حدود 95% از بین رفت بطوریکه براحتی کوبیده رو با پیاز میخوردم و حالشو میبردم. دفع کامل، معمولی بودن فرم مدفوع، کم شدن نفخ و ....
تا اینکه 14 روز تموم شد و چند روز بعد که اثار داروها از بین رفت علایم IBS تماما برگشتن حتی با وجود اینکه مصرف داروهای IBS رو شروع کرده بودم. چند روز پیش تصمیم گرفتم داروهای IBS رو قطع کنم و شروع کنم به امتحان داروهای فورابن، بیسموت ساب سیرات و نولپازا، تا اینکه ببینم کدوم دارو یا کدوم ترکیبی از اونها سبب شده بود مشکلات IBS کم بشه. دو روز هست که شروع کردم . ببینم چی میشه. البته مطمین باشید نتایج رو به اطلاعتون میرسونم.
این بود تجربه من.
امیدوارم براتون مفید بوده باشه.
سوالی باشه در خدمتم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 2, 94 11:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
به احتمال زیاد بیسموت بوده و اموکسی سیلین.ازمایش مدفوع دادین؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 2, 94 12:11 am 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
hitman67 نوشته است:
بچه ها یه سوال؟به نظرتون دفع سریع مدفوع نشانه چیه؟یهنی خیلی سریع عمل دفع انجام بشه.تقریبا در حد کمتر از 15 ثانیه اما مدفوع ابکیم نیست.کاملا نرماله.اجابت مزاجم حداکثر اگه زیاد برم تو روز 3 باره.اما همون لحظه که میخوام برم فوریت دفع دارم و همچنین تخلیه ی سریع.این ربطی به شل یا سفت بودن مقعد داره؟

منم دقیقا حالتایی که شما گفتین رو دارم
البته نمیدونم ای بی شما از چه نوعیه
شل بودت مقعد؟؟؟وای نه خدانکنهههه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 254 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com