انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: رازيانه
پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 9:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
يك وبلاگ تخصصي در مورد طب سنتي:

آیا رازیانه برای مردان مضر است ؟
. . . . . از دیدگاه طب سنتی و تحقیقات جدید حکمای طب سنتی، رازیانه محرک تولیدرطوبت گرم بصورت شیمیایی در خون (اعصابی غدی) است و به همین دلیل مخرج صفرا و از بین برنده خشکی بدن است و برای افرادی که غلبه صفرا و یا غلبه سودا دارند بسیار مفید است و حتی در مسائل جنسی نیز که افراد صفراوی به آن دچار می شوند مانند(انزال زود رس و...) بسان آب حیات است اما برای کسانی که دارای مزاج مرطوب می باشند می تواند نقش مضرت را ایفا نماید و منجر به ضعف آلات جنسی ، ناتوانی جنسی و... شود واین مسئله در دیگر ادویه ای که محرک تولید رطوبت گرم است مانند ( هل سبز ، هویج ، ابریشم ، ریوند چینی ، ثعلب و...) می تواند صادق باشد پس نباید این ادویه ها را از همه جماعت آقایان دریغ کرد بلکه برای کسانی که مزاج رطوبی دارند نیازی به استفاده از این ادویه نیست و مصرف بیهوده وخودسرانه آن منجر به غلبه رطوبت در آنان می شود و ضعف جنسی یکی از امراضی است که می تواند بر آنان لاحق شود. . . . . .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: دارو گیاهی
پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 4:04 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوستان من از این ترکیب روزی یه بار استفاده میکنم ولی فکر کنم باید طبق دستوری که گفته شده روزی 3 یا 4 بار استفاده کرد تا اثر مطلوبشو بذاره: (شاید مطلب طولانی به نظر برسه ولی آماده کردنش بسیار ساده اس)

۱- درمان مشکلات مری و معده از قبیل (زخم مری ـ زخم معده ـ نفخ ـ آروغ ـ ترش کردن ـ ورم معده ـ

ریفلاکس معده ـ هلیکوپاکتر معده ) :

یک لیوان عرق نعنا به همراه یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ داخل ظرفی ریخته پس از جوش آمدن

ده دقیقه ملایم بجوشد بعد از ولرم شدن با کمی عسل شبها موقع خواب میل شود . طول درمان بسته

به نوع بیماری ۴۰ الی ۱۲۰ روز میباشد. لازم به ذکر است در بیماری زخم معده میتوان برای نتیجه

سریعتر از یک قاشق غذاخوری تخم بارهنگ استفاده نمود.

* توجه: این نسخه در عین سادگی بسیار عالی جواب میدهد امتحان کنید.

*توجه : برای نتیجه بهتر و سریعتر در مشکلات معده باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر

است که بسیاری از مشکلات ناشی از عدم رعایت همین موارد است:

الف) هیچگاه آب یخ ننوشید.(خیلی سرد)

ب) ترک آب بین غذا (بهترین وضعیت نوشیدن آب نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از آن است.)

ج) کاهش سردیها مخصوصا شبانگاه (ماست ـ شیرـ دوغ ـ نوشابه ـ چایی )

*توجه :سعی شود سردیها با مصلحات آن مصرف شود.مثلا:

ماست و دوغ با نعنا و کاکوتی ـ شیر با عسل یا خرما ـ ...

۲- درمان اسهال :

الف) اگر اسهال معمولی باشد :

همان نسخه بالا است فقط بسته به شدت آن باید که هر ۴ الی ۶ ساعت یکبار مصرف گردد تا نتیجه

مطلوب بدست آید.

ب )اگر اسهال خونی باشد :

مقداری نبات را ذوب کرده دو الی سه قاشق غذاخوری تخم بارهنگ را داخلش ریخته بعد از یک الی دو

دقیقه با آب مخلوط کرده بگذارید تا جوش بیاید پس از ده قیقه جوش خوردن ملایم از آن استفاده نمایید.

هر ۶ ساعت یک استکان میل شود.

۳- درمان مشکلات در روده از قبیل (باد روده ـ کولیت روده ـ زخم روده ) :

استفاده از همان نسخه عرق نعنا و بارهنگ فقط با این تفاوت که به جای عرق نعنا از یک لیوان گلاب

استفاده گردد.

* توجه : اگر مشکلات روده همراه با مشکلاتی از معده باشد در نسخه بالا از نصف لیوان گلاب و نصف

لیوان عرق نعنا استفاده میشود.
منبع: http://noskha111.blogsky.com/category/cat-11/page/8

یه نکته اینکه در صورت استفاده ، روز اول از مقدار کم مثلا روزی 1 بار شروع کنین و با داروهای شیمیایی در صورت استفاده حداقل نیم ساعت فاصله داشته باشه من خودم چون مشکل معده هم دارم از دستور آخر استفاده میکنم.

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 5:10 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تجربه خودتون در استفاده از اين تركيب چيه ؟ چه مشكلات گوارشي شما با اين تركيب كم شده است ؟

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 7:03 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بطور کلی ترکیب آخری که مشکل معده هم دارم نفخ معده و روده رو برطرف میکنه اسهال و حالت تهوع ناشی از اسهال رو کم میکنه مهمتر از همه اینکه حرکات، گاز و پیچش روده رو کاهش میده اگه کسی مشکل یبوست نداشته باشه(یبوستی ها اصلا نباید تخم بارهنگ استفاده کنن) اثرش فوق العاده اس و عوارضی نداره...مشکل عمده من بیرون روی زیاده که حدود یه ماه با پودر پلانتاژل دینه کنترل شده بود و بعد از اون نمیدونم(به احتمال زیاد بخاطر معده ام بوده) چرا یه باره عود کرد!! جدای اینکه مزاجم چیه کلا با مواد غذایی و میوه هایی که طبع خشکی دارن مشکل دارم چون بدن خودم هم خشکه. اکثر کسایی که اسهال دارن مزاجشون خشکه برا همین تجربه شخصیم اینه که هر روز یا هر چند روز هویج رو در برنامه غذایی شون حتما قرار بدن

بالا

عنوان پست: بارهنگ
پستارسال شده: شنبه دی 27, 93 7:50 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من شنيده بودم بارهنگ و خاكشير براي يبوست مفيد است و به صورت بوداده براي اسهال خوب است.
همانطوري كه در پلانتاژل هم بارهنگ بوداده مي شود.

عسل و نبات در تركيب بالا، طعم دهنده است يا خاصيت درماني هم دارد. چون عسل و نبات فراكتوز زيادي دارد و براي اسهال خوب نيست.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 28, 93 2:39 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

پلانتاژل بله درسته همون بو داده ی بارهنگه
نه طعم دهنده نیستن ..جالبه که برا شما اسهال ایجاد میکنه ولی برا من نه و قبلا هم که ترکیب نبات و نعناع رو میخوردم دفعم نرمال میشد ولی قبول دارم چیزایی که طبع گرم دارن اگه زیاد مصرف بشه کبد بصورت اسهال دفع میکنه..خب شما نبات یا عسل رو حذف کن ... عرق کاسنی یا عرق مورد رو امتحان کنین شاید زیاد گرمی کرده باشین برادر من هم سیستم گوارشش مثل شماس بیشتر مواقع عرق مورد اسهالش رو بند میاره البته ایشون دور از جون روده بزرگ ندارن.
راستی شما آزمایش سلیاک انجام دادین ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 28, 93 6:19 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من معده ام سرده(زيادي) و كبدم گرم(بیش از حد) بخاطر همين با غذاهاي طبع گرم و سرد هردو مشكل دارم :?

تو اين تاپيك در مورد آزمايش سلياك گفتم:
http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic. ... 9%86#p6860

بالا

عنوان پست: مورد
پستارسال شده: دوشنبه دی 29, 93 11:42 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

fateme123 نوشته است:
. . . . عرق کاسنی یا عرق مورد رو امتحان کنین شاید زیاد گرمی کرده باشین . . . . .

عرق کاسنی شاید با کاهش ترشح صفرا باعث رفع اسهال در کسانی بشه که کبد گرم دارند در واقع اسهال صفراوی را درمان می کند.

در مورد گیاه مورد تا بحال نشنیده بودم:
خواص مورد: . . . . فرآورده‌های خوراکی مورد در درمان عفونت‌های ادراری، مشکلات هضم، برونشیت، سینوزیت و سرفه‌های خشک مۆثرند. در هندوستان از فرآورده‌های خوراکی مورد جهت مشکلات دماغی (صرع) و از فرآورده‌های موضعی آن جهت عفونت‌ها و هموروئید (بواسیر) و از اسانس برگ‌ها به عنوان آنتی‌سپتیک و درمان پیوره استفاده می‌شود. همچنین از اسانس مورد به صورت فرآورده‌های موضعی برای دردهای روماتیسمی استفاده می‌گردد. میوه مورد دارای خاصیت ضد نفخ بوده و در درمان اسهال، اسهال خونی، بواسیر، زخم‌های داخلی و روماتیسم مۆثر است. ترکیبات آسیل فلورو گلوسینول، از جمله میرتوکومولون A و B که اخیراً از مورد جدا شده‌اند، بر روی باکتری‌های گرام مثبت بسیار مۆثر، ولی بر روی گرام منفی‌ها بی‌تأثیرند. عصاره آبی الکلی برگ، ریشه و ساقه به دلیل داشتن مواد فنلی، در از بین بردن میکروب‌های گرام منفی و مثبت و قارچ‌ها اثری قوی دارد. . . .
ادامه مقاله: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=226268

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 9, 94 3:17 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام در سایت‌های خارجی‌ بیشتر حرف روی گلوتامین هست و این گیاه /اسفرزه Fleawort من نشنیده بودم اما خیلی‌‌ها گفتند که برای اسهال خوبه!

خواص شفا بخش اسفرزه
ترکيب شيميايي
دانه هاي اسفرزه داراي 10 درصد موسيلاژ است که در اثر هيدروليز توليد دگزيلوزان، آرابينوز، د - گالاکتوز، د - گالاکتورونيک اسيد مي نمايد. همچنين داراي روغن ثابت، پروتئين و املاح معدني مي باشد. دانه هاي اسپرزه را در آب قرار دهند پوسته خارجي اپيدرم متورم مي شود و توليد يک لايه موسيلاژي در اطراف هسته مي نمايد و از اين رو آن را در درمان اسهال خوني (کمي بو داده استفاده مي‌کنند) به کار مي برند.
در آمريکا از آن داروهاي مليني چون Metamucil تهيه ميگردد که ملين خوبي است دانه بسيار سختي است که تقريبا در غالب مناطق دنيا مي رويد و در رديف مفيدترين، موثرترين و بي ضررترين و در عين حال ملايم ترين ملينهاي گياهي است که از قرنها پيش براي لينت مزاج تجويز شده است ولي تحقيقات جديد نشان مي دهد که دانه هاي اسپرزه براي کاهش کلسترول و قند خون نيز موثر است.
شفابخشي با اسفرزه
در حدود 30 درصد پوشش دانه اسپرزه را يک ماده جاذب آب تشکيل مي‌دهد که موسيلاژ ناميده مي شود و پس از خيس شدن و جذب آب، لعاب مي‌دهد و هر دانه 10 برابر حجم خودش متورم مي‌شود و به شکل لعابي ژلاتيني درمي‌آيد و اين لعاب است که منشاء شفابخشي آن در موارد اسهال و يبوست مي‌باشد. پژوهشهاي دانشمندان نشان مي‌دهد که يک قاشق مرباخوري تخم اسفرزه که 3 بار در روز خورده شود و هر بار اقلا دو ليوان آب ولرم با آن نوشيده شود، اثر محسوسي در تخليه و رفع يبوست دارد.
طبق گزارشي اسفرزه در مورد کاهش درد و رفع خارش بيماريهاي کولون و رکتوم و قطع خونريزي بواسير نيز مفيد است. و همچنين در کاهش کلسترول.
در مجله اتحاديه پزشکان آمريکا نقل شده که در مدت 12 هفته 5 درصد کلسترول را کاهش مي دهد.
نکات احتياط آميز در مصرف اسفرزه
به عنوان ملين و کاهنده کلسترول و احتمالا پيشگيري سرطان، اسفرزه في نفسه نقشي ندارد بلکه خاصيت ورم کردن و توليد لعاب زياد آن است که اين آثار را ايجاد مي کند. پس اگر اسفرزه خورده شود و به قدر کافي آب زياد خورده نشود، روده ها ورم کرده و چون آب مدفوع کاملا جذب مي شود برعکس، انتظار خروج مدفوع متعسر مي شود. پس فراموش نشود که با اسفرزه بايد آب زياد خورده شود.
بااينکه يبوست ناراحتي عمومي زنان باردار است ولي مع هذا زنان باردار بايد از خوردن اسفرزه نظير ساير ملين ها پرهيز کنند و براي رفع يبوست از ساير خوراکي هاي غني از فايبر و الياف گياهي مانند سبزيها، دانه‌هاي غلات، نان سبوس دار و ... استفاده کنند. و همچنين براي کودکان زير 2 سال نبايد داده شود.

از ديدگاه حکماي طب سنتي ايران
طبيعت آن سرد و تر است، نوع سفيد رنگ آن مرغوبتر و در آب ته نشين شود. دانه هاي لعاب زا و خوردن لعاب آن موجب تسکين حرارت و تشنگي مي باشد و براي تبهاي گرم، غليان خون و ناراحتي و خشونت سينه و حلق و زبان و سردرد و زخم روده و رفع يبوست روده ها که منشاء آن علل صفراوي يا عوارض حاصله از خوردن داروهاي گرم است بسيار مفيد مي باشد. در تمام موارد فوق لعاب آن به تنهايي و با مخلوط با روغن بادام شيرين خورده مي شود.
در استعمال خارجي ضماد لعاب اسفرزه مخلوط با سرکه و روغن گلسرخ براي تسکين درد مفاصل گرم، نقرس و نرم کردن ورمهاي بخصوص ورمهاي پشت گوش نافع است و ضماد کوبيده آن با گلاب براي تسکين سردرد و يا روغن بنفشه براي تسکين سردردهاي گرم و رفع خشکي دماغ و اعصاب نافع است و همچنين براي رشد و نرم کردن مو و جلوگيري از دو تا شدن تارهاي مو بسيار مفيد است در مورد مو بايد ماليدن ضماد چند روز پي در پي تکرار شود.
اگر 12 - 10 گرم تخم اسفرزه در آب گرم خيسانده شود که لعاب آن زود خارج شود و با شکر و با سکنجبين خورده شود براي لينت مراج بسيار مفيد است و نوعي ملين است. دم کرده آن براي تسکين درد سينه نافع است.

خواص درماني ديگر اسفرزه
*آن را در آب بريزيد و بگذاريد بماند و دائم به جاي آب خوردن از آب آن ميل کنيد، اگر دائم جرعه جرعه نوشيده شود گرفتگي صدا که از گرمي و حرارت باشد را برطرف مي سازد، در موارد کاهش درد و رفع خارش و قطع خونريزي بواسير نافع است.
* آن را با عناب در آب بچسبانيد و آب آن را صبح ناشتا بخوريد و با آب آن بدن را هم بشوييد خارش قسمتهاي زنانه يا واژينال را برطرف مي سازد.
* آب دم کرده آن را بنوشيد، مدر است و براي سوزاک مفيد مي باشد.
* 20 گرم در يک ليوان آب جوشانده و 4 روز تکرار شود دافع سنگ کيسه صفرا است.
*اگر اسفرزه را با تخم شربتي و خاکشير (هر کدام 100 گرم) ترکيب کرده و هر روز يک قاشق سوپخوري آن را در 2 ليوان آب حل کرده و مصرف کنيم براي رفع خارش تن و تصفيه خون و باز شدن اشتها مفيد است.
* هر روز صبح، ظهر و شب هر بار يک قاشق شربت خوري از آن را در يک فنجان آبجوش بريزيد بعد با نبات شيرين نموده بخوريد، اسهال خوني را درمان ميکند، از خونريزي زياد و قاعدگي جلوگيري مي نمايد.
*آن را بو دهيد و هر روز بخوريد. اسهالهاي طولاني و مزمن را درمان ميکند.
* لعاب آن را دائم در گلو قرقره کنيد و هم جرعه جرعه بخوريد، گلودرد را درمان مي کند و اگر آب آن را در دهان نگه داريد برفک و سوختگي و طاول و زخمهاي دهان رادرمان مي کند.
* آن را بکوبيد، بعد با سرکه خمير نموده و هر روز صبح و شب روي محل ضماد بگذاريد سالک را درمان مي کند.
* آن را با شير مادر دختردار خمير نموده و ضماد اندازيد. خنازير (غده‌هاي سخت که در گردن و زيرگلو پيدا مي شود) را درمان مي‌کند.
* گل ختمي کوبيده را با لعاب آن مخلوط کنيد و بر پيشاني بماليد. سردردي که از آفتاب باشد را تسکين مي‌دهد.
تذکر مهم: توجه شود که در استعمال داخلي هيچگونه نبايد تخم اسفرزه کوبيده شود، زيرا اگر کوبيده شود و خورده شود خطرناک است و خوردن در حدود 40 گرم تخم اسفرزه کوبيده شده موجب سرد شدن بدن و تخدير و تنگي نفس و آشفتگي و سرانجام منجر به غش و توقف نبض و پس از مدتي احتمالامنجر به مرگ مي شود. لذا در اين حالت از داروهاي قي آور گرم نظير آب عسل و نمک و يا ساير داروها استفاده مي شود.
به مثل بزر قطونا دل درويشان است تا درست است صفا ورشکني سم گردد
و در نهايت خلاصه‌اي از خواص اسپرزه به قرار زير است:
1- نرم کننده شکم
2- ضد زخم روده و معده
3- ضد حرارت و عطش
4- ضد اسهال ساده و خوني
5- ضد خونريزي سينه
6- نشاط آور
7- ضد تب و لرز

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 12, 94 1:37 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مدیر کل نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو به مردم در خصوص مسمومیت های ناشی از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی، هشدار داد.
دکتر امیر حسین جمشیدی گفت: بسیاری از داروهای گیاهی با داروهای شیمیایی تداخل عملکرد دارند و موجب افزایش یا کاهش اثر دارویی می شوند بنابراین اگر فردی داروی شیمیایی مصرف می کند، باید حتما پیش از مصرف هرنوع داروی گیاهی با پزشک خود مشورت کند.
وی افزود: همچنین مقدار مصرف گیاهان دارویی یا داروهای گیاهی در میزان اثر درمانی آنها تاثیر می گذارد و باید درمورد آن از متخصص مربوطه، راهنمایی خواست. علاوه بر این بسیاری از گیاهان، دارای حداقل دوز سمی هستند و اگر بیشتر از این مقدار مصرف شوند، می توانند باعث بروز سمیت شوند.
مدیر کل نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: مصرف طولانی مدت برخی گیاهان دارویی که در نگاه اول بی ضرر به نظر می رسند می تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد.
جمشیدی افزود: به طور مثال برگ سنا - که به وفور برای درمان یبوست استفاده می شود - اگر بیش از دو هفته مصرف شود، می تواند منجر به تنبلی روده، تشدید یبوست و اشکالاتی در روده بزرگ شود یا مصرف دراز مدت ریشه شیرین بیان می تواند در افراد مستعد، منجر به افزایش فشارخون یا ورم اندام ها شود.
وی ادامه داد: متاسفانه امروزه به دلیل اختلاط بخش های چوبی یا ساقه ای گیاه با برگ و گل مورد استفاده در عرق گیری، برخی عرقیات حاوی مقادیری الکل متانول هستند که مصرف مقادیر زیاد و دراز مدت این عرقیات می تواند مسمومیت با الکل و عوارض آن را به دنبال داشته باشد.
مدیر کل نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو افزود: بسیاری از گیاهان معطر مانند آویشن، نعناع، گلپر، رازیانه، زیره سبز، زیره سیاه، دارچین، برگ مورد و کاکوتی، به شکل پودر شده در عطاری ها عرضه می شوند که اگر مدتی از پودر شدن آنها بگذرد ماده موثره و عطر و بوی آنها به سرعت کاهش می یابد و اثرات درمانی آنها کم می شود.
جمشیدی خاطرنشان کرد: ترکیبات روغنی و روغن ها، عموما در معرض هوا اکسید می شوند بنابراین باید از مصرف مغزها و بذرهای روغنی پودر شده مانند مغز بادام، مغز گردو، سیاه دانه و کنجد -به ویژه اگر تغییر رنگ یا بو در آنها مشاهده شود- باید اجتناب کرد.
وی یادآور شد: اغلب روغن ها مانند روغن بادام، روغن زیتون، روغن کنجد، روغن سیاه دانه، روغن بابونه و روغن بنفشه در عطاری ها باید در ظروف شیشه ای تیره، دور از آفتاب و به صورت سرپر نگهداری شوند.
جمشیدی تصریح کرد: بو یا مزه تند و تیز روغن ها، غالبا نشان دهنده اکسیداسیون روغن و زیان بخش بودن آن است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید