انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه بهمن 14, 93 7:38 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
king mamadاولا چرا دارین برگه برنده ای که برا درمان دارین رو پس میزنین؟سیگار رو ترک کنیدددد خلاص شین خووب میدونم سخته ولی غیرممکن نیس پدر من بعد سی سال سیگارشو ترک کرد
احتمالا شما رفلاکس معده هم داشتین ولی سندرم روده تحریک پذیر هم دارین
هردوتاشون به اعصاب و استرس مربوط میشه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه بهمن 14, 93 8:06 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سيگار را ترك كنيد و فراموش كنيد كه در دنيا بيماري هايي به اسم روده تحريك پذير و ريفلاكس معده وجود دارد.

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 22, 93 4:12 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام
تقریبا 2 ماهی هست به طور شدید درگیر شدم و دوباره سندرم فعال شده اما این بار درد در ناحیه پهلو راست انگار از داخل روده داره چنگ میکشن (به قول دوستمون خرچنگی) جالب که مصرف دی سیکلومین و مابقی دارو ها برای کاهش درد باعث فشار روی کلیه شد و رسوب کریستال کرد کولونوسکوپی هم مجدد انجام دادم موقعی که کولونوسکوپی میکردم با اینکه بیهوش بودم اما وقتی منطقه مورد درد را دکتر بررسی میکرد فریاد من بلند شده بود بطوریکه یادمه دکتر میگفت تحمل کن و بعدش گفت که گرفتگی شدیدی در این ناحیه هست و تاکید کرد با آرامش زندگی کن استرس برایت سم هست

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 30, 94 9:01 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

یک سوال برام پیش اومده من در اینترنت که سرچ می کردم درباره قطر مدفوع خوندم که مدفوع باریک خطر ناک هستش من کلا به ندرت پیش اومده که مدفع ضخیم داشته باشم و همیشه مدفوعم قطرش بیشتر از دو سانت و نیم نیست ایا این وضعیت خطر ناکه مدفوعم همیشه نرمه خیلی هم نرم هستش و بیشتر اوقات تکه تکه های 5 تا ده سانتی متغیر هست و کم پیش میاد که مدفوع ضخیم بکنم ولی بعضی وقت ها شاید دو ما یک بار یه مدفوع ضخیمی هم کردم این روزها که دچار استرس هستم که اصلا همش مدفوعم باریکه و نرم شاید روزی بیشتر 4 بار هم میشه برم و مدفوع کنم و اونم بیشتر از 200 300 گرم نمیشه ایا این روند نیازمند برسی جدیه و نگران کنندست که بیماری خطرناکی داشته باشم این رو هم بگم من نه درد ندارم فقط این حالت نفخ و تهوع اذارم میده ؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 30, 94 2:00 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

وقتی تعداد دفعات توالت زیاد باشد مدفوع بدون اینکه فرصت کافی برای آبگیری در روده بزرگ را داشته باشد، خارج می شود.
در این حالت مدفوع شل است و مدفوع شل انسجام کافی را ندارد.
علائم شما شبیه به آی بی اس اسهالی است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 31, 94 3:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من هنوز نفهمیدم چرا به سمت چپ دراز میکشم صدای شکم دارم! اما میشینم یا سمت راست ندارم! آیا شما هم اینطوری هستید؟ ضمن اینکه من کلا روزی ۱ بار دستشویی میرم و جدیدا شکلات و نون خامه‌ای هم والا خوردم برای تست چون ۶ ماه لب نزدم.و تاحالا کلنسکوپی نرفتم یعنی‌ دکتر گفت لازم نیست!
این صدای شکم ب سمت چپ رو دارن همه؟ کسی‌ هست داشته باشه؟ و به من گفتن کلنسکپی بکن آشناها! اما از طرفی‌ دکتر گفت روزی ۱ بار اون هم بدون خونریزی همون کلیت عصبی هست. با توجه به آزمایش ها.نظر شما چیست

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 13, 94 1:09 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام و خسته نباشید برای گروه خوبتون یه سوال داشتم مورد اینه که اگر ibs یکی از علایمش درد شکمی است چرا من هیچ دردی در شکم ندارم چطور میشه ایا دکتر من اشتباه تشخیص داده من جدیدا غیر از علایم اسحال باد گلو فراوان و فقط یک بار خلط در مدفوعم دیدم خلط سفید رنگ مدفوع با مقدار کم یبوست و اسحال با هم هیچ دردی ندارم ولی مقداری حالت تهوع احساس میکنم و انگار میل به غذام کم شده ایا این علایم چون هیچ دردی در شکم ندارم با ز هم تشخیص همان سندروم است البته بعضی مواقع احساس درد بسیار خفیف و نقطه ای زیر دنده راست یا چپ یا بالای ناف ایجاد میشه که یه موقع چند روز هست و شاید یک ماه هیچ دردی نباشد دردی مثل اینکه کسی انگشتش رو فشار داده قبلا و جای اون خیلی خفیف احساس میشه لطفا جواب من رو بدهید

بالا

عنوان پست: علائم IBS چیست؟
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 14, 94 3:36 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

این علائم عبارتند از:
1) دل درد، معمولا در قسمت تحتانی و سمت چپ شکم یا بعضا اطراف ناف یا سمت راست شکم
2)اسهال با یا بدون دل درد
3)یبوست که معمولا همراه با درد شکم است و به صورت دفع مدفوع گرد و کوچک(مثل مدفوع خرگوش) می باشد
4)تغییر اجابت مزاج و تبدیل اسهال به یبوست و بر عکس که معمولا غیر قابل پیش بینی و نامرتب است
5)نفخ شکم
6) فرد احساس می کند باد کرده است
7)دفع موکوس(ترشحات مخاطی) همراه مدفوع یا به تنهایی
8)علائم ممکن است با استرس شدید شود و بعد خود به خود برطرف شود

اگر مبتلا به IBS هستید به احتمال زیاد علائم خفیف تر دیگری هم دارید که در فهرست زیر آورده شده است:
الف)گوارشی:
سوزش سر دل- تهوع- سیری زود رس- احساس طعم ناخوشایند در دهان- کاهش اشتها- ترش کردن و برگشت اسید معده به دهان- آروغ- اشکال در بلع- سر و صدای شکم- استفراغ گاهی
ب) روده و مثانه:
گاهی دفع غیر ارادی- مقداری ادرار- نیاز فوری به توالت- احساس باقی ماندن مدفوع در شکم پس از اجابت مزاج
ج)حالات روحی:
خستگی و خواب آلودگی- اضطراب- بی قراری- حواس پرتی- افسردگی خفیف و اندوه- فقدان شادی و اشتیاق
د) جسمانی:
کمر درد- اختلال در خواب- احساس داغی در پشت- سر درد احتمالا همراه عرق کردن و گر گرفتن و ضعف- کاهش میل جنسی
ه) مشکلات زنانگی:
نزدیکی دردناک- قاعدگی های دردناک

منبع: کتاب چگونه بر روده ی تحریک پذیر غلبه کنیم؟

من بعضی از این علائم رو داشتم واقعااااااااا نمی دونستم به خاطر IBS هستش. مثل: سیری زود رس، اضطراب، بی قراری، خستگی و خواب آلودگی، افسردگی خفیف و اندوه، فقدان شادی و اشتیاق

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 14, 94 2:39 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

والله من تقریبا نودو پنج درصد این علایم رو دارم دقیقا نگم همه که یکم ارفاغ کرده باشم بیشترین چیزی هم که اذیتم میکنه این ببخشید اروغه خیلی خیلی زیاده شاید روزانه صد بار اروغ میزنم چه شکمم پر باشه چه خالی خستم کرده نوع ای بی اسم هم بیشتر اسحال است و مدفوع شکل دار و بعد اسحال اینها هیچ کدوم اذیتم نمیکنه فقط اروغ کشتتم برای این باد گلو راهی هست ایا که ولم کنه از راهنمایی خوبتون هم ممنونم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 16, 94 6:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام فک کنم شما خیلی سریع غذا میخورین .قبلا منم ایجوری بودم ولی تو این چند ماهی که بسیار اهسته غذا میخورم دیگه اصلا اروغ نمیزنم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com