انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 1:13 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
این روزها با ابداع و ارائه تجهیزات پزشکی و روش‌های به روز، معاینه و تشخیص سرطان روده با شیوه‌های دقیق‌تر و غیرتهاجمی‌تر انجام می‌شود. روش‌هایی همچون قرار دادن دوربین تصویربرداری داخل کپسول‌های خوراکی،‌ تست DNA و آندوسکوپی از جمله متدهایی هستند که برای تشخیص سرطان روده استفاده می‌شوند. . . . .

ادامه این گزارش: http://isna.ir/fa/news/93082613542/%D8% ... 9%BE%DB%8C

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه آذر 25, 93 6:30 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام دوستان به نظر شما من که تاحالا کلونسکپی نکردم انجام بدم؟ یا نیاز نیس ! دکتر‌ها به من گفتند نیازی نیست با توجه به آزمایش ها! اما میگن کمی‌ سخت هست و داستان داره کلی‌ ! نظرشما چیه! من حدودا ۵ ماه هست که این بیماری رو دارم و روزی ۱ بار هم اسهال هستم !

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 24, 93 7:15 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

:| سلام
بنظر من انجام بدین,حداقل خیالتون راحت میشه
من موقعی ک کولونوسکوپی کردم تو خم طحالی رودم گیر کرذ و دیگ جلو نمیرفت,البته چون من بیهوش نبودم درد زیادی کشیدم وبخاطر دردم و عم تحملم دکتر نتونست ازمایشو ادامه یده,بعدش گفتش انما بده ک تو انما معلوم شد اسپاسم دارم ک ربطش دادن ب ای بی اس
من همیشع وقتی نفخ میکردم سمت چپ زیر دنده هام درد داشتم ,ینی همین خم طحالی,بااینک خیلی عذاب اور بود اما خیالم راحت شد سرطان نیس

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 31, 94 3:53 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

vida نوشته است:
:| سلام
بنظر من انجام بدین,حداقل خیالتون راحت میشه
من موقعی ک کولونوسکوپی کردم تو خم طحالی رودم گیر کرذ و دیگ جلو نمیرفت,البته چون من بیهوش نبودم درد زیادی کشیدم وبخاطر دردم و عم تحملم دکتر نتونست ازمایشو ادامه یده,بعدش گفتش انما بده ک تو انما معلوم شد اسپاسم دارم ک ربطش دادن ب ای بی اس
من همیشع وقتی نفخ میکردم سمت چپ زیر دنده هام درد داشتم ,ینی همین خم طحالی,بااینک خیلی عذاب اور بود اما خیالم راحت شد سرطان نیس

سلام ممنون . آخه سرطان که علائم شدید تری باید داشته باشه. و اصولا سرطان روده میگن باید سنّ کمی‌ بالا باشه و حتما بیماری بدتر از‌ای بی‌ باشه. چون میگن‌ای بی‌ به سرطان تبدیل نمی‌شه اصلان! ضمن اینکه خونریزی یا زخم روده معمولا باعث سرطان می‌شه اونم درصد کمی‌! و اون هم اگه زود بفهمن با جراحی اون تیکه رو می‌برن! چون روده چند متر هست!تو سایت‌ها خوندم که گاز زیاد معمولا بیماری خطرناکی نمی‌شه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 8:47 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی تحت عمل جراحی دستگاه گوارش قرار گرفت. گفته می‌شود در حین کولونوسکوپی روده دکتر صالحی دچار پارگی شده است. در همین حال، سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت درخصوص آخرین وضعیت عمل جراحی رئیس سازمان انرژی اتمی و شایعات درخصوص احتمال قصور پزشکی گفت: «طی دو نوبت از علی‌اکبر صالحی عیادت داشتم و خبرهایی پیرامون قصور پزشکی شایعه است.»
او گفت: «دکتر صالحی کولونوسکوپی شده است و قصور پزشکی در کار نبوده است.» در همین حال بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی صبح دیروز گفت: «رئیس سازمان انرژی اتمی برای درمان پولیپ روده اقدام کرده بود و وقتی می‌خواستند پولیپ روده را بردارند، روده بزرگ در جریان کولونوسکوپی دچار پارگی شد که در نهایت پزشکان مجبور به عمل جراحی باز شدند که در اثر آن بخشی از روده بزرگ برداشته شد.»
از سوی دیگر احمد رضا سروش دکتر معالج صالحی گفت: «با توجه به روند درمان موجود، ايشان تا چند روز آینده از بیمارستان مرخص خواهند شد.»

خبر تکمیلی:
دکتر ملک‌زاده، پزشک صالحی و فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از آخرین عیادت از صالحی که به دلیل مشکلات گوارشی در بیمارستان بستری شده، گفت: دکتر صالحی برای بررسی وضعیت روده بزرگ به بیمارستان مراجعه کرده بود، با توجه به علایم بیماری تشخیص بر معاینه دقیق و انجام کولونوسکوپی برای وی داده شد.
وی افزود: پس از انجام کولونوسکوپی مشخص شد که قسمت ابتدایی روده بزرگ به پولیپ دچار شده است. پس از این اقدام، با تشخیص تیم پزشکی و اقدام به موقع بدون انجام عمل جراحی، تعداد زیادی پولیپ که در نتیجه وضعیت روده مشبک بیمار وجود داشت و شرایطی را ایجاد کرده بود که دیواره روده نازک شود، توسط کولونوسکوپ برداشته شد.
ملک‌زاده ادامه داد: از آنجا که وی پس از کولونوسکوپی درد شدیدی داشت، احتمال آن می‌رفت که یکی از حفره‌های روده به دلیل پولیپ، پرفوره شده باشد و به همین دلیل وی تحت عمل جراحی قرار گرفت و آن پولیپ نیز برداشته شد.
معاون وزیر بهداشت با تاکید بر آنکه وضعیت عمومی صالحی مطلوب است، ابراز امیدواری کرد که وی طی چند روز آینده از بیمارستان مرخص شود.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 2, 94 5:08 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من ماه گذشته کلونسکوپی انجام دادم ، با توجه به اینکه نمیخواستم بیهوش باشم درد زیادی داشت ، همه چیز هم نرمال بود و تقریبا مطمئن بودم مشکلی ندارم ، ازمایشی در حال حاضر هست یه نام calprotectin که تفاوت بین کولیت زخمی و IBS رو مشخص میکنه ، من آزمایش رو قبل از کلونسکوپی داده بودم ، در هر صورت با کولونسکوپی زمانی که واقعا الزامی نباشه مخالفم ، راه حل اخرتون باشه ، اگر علایمی مثل خونریزی ، درد خیلی زیاد یا شب بیداری به علت دل پیچه ندارید به احتمال زیاد IBSدارید ، در انتخاب پزشک هم خیلی دقت کنید که به دلایل واهی کلونسکوپی رو به شما تحمیل نکنه ، من خودم پیش یک پزشک خوب می رفتم که چون مرد بود برای کلونسکوپی پیشش نرفتم ولی بعدها خیلی پشیمون شدم چون پزشک خانمی که بهش مراجعه کردم پرستار اقا داشت که به من اطلاع نداده بود ضمنا برای حریم خصوصی بیمار اصلا ارزشی قائل نبود ، پس به خاطر جنسیت پزشکتونو عوض نکنید .

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 2, 94 5:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

توضیحات در مورد ازمایشی که گفتم

http://niloulab.com/doctors/inflammatory_bowel_disease

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 2, 94 2:51 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

pegahp نوشته است:
توضیحات در مورد ازمایشی که گفتم

http://niloulab.com/doctors/inflammatory_bowel_disease

سلام تو ایران هست؟ فرقش چیه یا اون , و کجاها دارن ...! شما کردین این آزمایش رو؟
والا الان ما به هر کی‌ میگیم میگه کلنوسکپی نکردی؟ انگار مود شده! هر کسی‌ مشکل روده در میگن برو بکن! یه چیزی که برای من سوال شده این هست که بیماری التهاب روده یا کولیت! ممکن هست بدون خونریزی باشه؟ یعنی‌ التهاب باشه اما خونریزی نباشه؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 4, 94 12:29 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
فقط برید پیش دولتشاهی منم خونریزی داشتم اما ای بی اس بود

بالا

پستارسال شده: سه شنبه خرداد 5, 94 1:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
این ازمایشی ک گفتین همه جا انجام میدن؟نتیحه تست شما چی بود؟
اگه این ازمایشو انجام دادین دیگه چرا کولونوسکوپی هم کردین؟
من خودم کارشناس ازمایشگام ولی جایی ندیدم ک انجام بدن!
فقط امروز تو مجله ازمایشگاهیان تبلیغ کیت شو دیدم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 32 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید