انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه تیر 4, 92 12:47 pm 
من قبلا داروی ضد افسردگی مصرف کردم فکر کنم تاثیر بعضی هاشون رو این بیماری تقریبا یک جوره این طور که بچه ها میگن تقریبا تاثیر این دارو ها شبیه همون بوپروپینه که من قبلا خوردم. اما الان دوست دارم این داروها روهم امتحان کنم ولی چون عوارضش زیاده می ترسم. آخه قبلا یک داروی افسردگی دیگه که همین عوارضو داره (سیتالوپرام) روخوردم چشمتون روز بد نبینه همه عوارضو با هم داد داشتم میمردم :? یرای همین میترسم اینارو هم استفاده کنم. نمی دونم چی کارکنم؟ شاید اگه دیدم برا بچه ها خوب بود رفتم گرفتمشون.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 5, 92 9:36 am 
منظورت عوارضه؟من این عوارض رو با خوردن سیتالو رام داشتم مثل گیجی،دوبینی وتاری دید،لرزش سفتی عضلات،حالم خیلی بد شد. اما با خوردن یک لیوان شربت شیرین حالم خوب شد. معلوم شد حساسیت داروئی بوده که خورده بودم. برای همین می ترسم تری فلورپراذین بخورم. البته همه این مشکل براشون پیش نمیاد بستگی به سیستم بدن افراد داره.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 5, 92 3:46 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد
آواتار کاربر

با سلام
admin عزیز شرمنده دیر جواب میدم،نمی تونم همیشه سر بزنم.
من که 4،5 ماهی استفاده کردم و بازگشت نداشته تا حالا. بله،من مدت هاست استفادشو قطع کردم. خودتونم می دونین این بیماری بسته به هر فردی شرایط متفاوتی داره ولی در مورد شما هم امیدوارم اینطور باشه و برنگرده.
mehfarj عزیز من مشکل سروصدای شکم نداشتم و نمی دونم در اون مورد جواب میده یا نه. از پزشکتون بپرسین.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 5, 92 5:44 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: شیراز
بچه ها اصلا اونطوری که فکر میکنید نورتریپتیلین 25 خیلی دوزش بالا نیست و خیلی خواب آور نیست. من فقط سه چهار روز اول خواب آلود و گیج بودم و بعدش همه چی عادی شد و وضعیت خوابم مثل قبل شد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 9, 92 5:51 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلام به همه دوستان. من الان سه روزه دارم قرصا رو می خورم . این عوارض رو برام داشته: گیجی - درست کارنکردن حافظه کوتاه مدتم - خشکی دهان - تمایل به خوردن مواد شیرین به مقدار زیاد - یبوست - نداشتن تعادل در راه رفتن - احساس ضعف بدنی. میخواستم بدونم شما هم که مصرف کردید اینطوری هستید؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 9, 92 8:08 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: خوزستان
سلام آقا مهران
آره به نظرمن تا اندازه ای شرایطتون عادی بعد از کمتراز 15روزبدنتون عادت میکنه چون من خودم هم زمانی که میخوردم تعادل درراه رفتن نداشتم و گاهی وقتا اسمهای کوچک رو فراموش میکردم که طبیعا چون روی سیسم عصبی ما تاثیر میذاره.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 11, 92 10:17 am 
سلام می خواستم بدونم برای قطع کردنشون آیا باید با پزشک مشورت کرد یا نه خودمون هم می تونیم قطعشون کنیم؟هر کس می دونه لطفا جواب بده.مرسی.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 12, 92 10:47 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلام به همگی
من الان روز ششم هست که قرصا رو میخورم. تقریبا نصف عوارض قرصا که گفتم از بین رفته. فقط نمیدونم تاثیر این قرصا برا آ بی اس کی اتفاق می افته. تا حالا که فکر نکنم تاثیری داشته برای آی بی اسم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 12, 92 11:05 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: شیراز
مهران جان من بروشور داروها رو که مطالعه کردم نوشته بود از هفته ی سوم به بعد تاثیرش شروع میشه ولی من از روزای اول بهبودی رو احساس کردم.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 14, 92 8:16 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
سلام به همه
من دقیقا 20م مرداد شروع کردم مصرفشون رو.
اول خواب آلودگی داره که بعد چند روز کلاً برطرف میشه، دوباره چند روز یبوست داره که اونم بعد چند روز برطرف میشه،
احساس خوبی دارم، فک کنم حالم داره بهتر میشه.
بچه ها خواهشا انتظار تاثیر کوتاه مدت رو نداشته باشین.
من 6 ماه ادامش میدم، ایشالا که جواب میده.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com