انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 99 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: شیر و لبنيات
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 19, 94 9:18 am 
آفلاین
کاربر فعال

به نظرم منظور روغنی که از شیر گاو گرفته می شه
من که خودم برای پخت و پز از روغنای نباتی مایع استفاده می کنم یه مقدارم روغن ذرت و روغن زیتون گرفتم بعضی وقتا استفاده می کنم یه زمانی می گفتن روغن مایع خوبه روغن جامد استفاده نکنید, روغن گاوی تا حالا در پخت و پز استفاده نکردم ولی شنیدم که میگن روغن حیوانی خوبه وقتی که من پرهیز داشتم وقتی روستایی جایی می رفتیم دنبال شیر گوسفند می گشتیم اونم بهار، 6 ماه دوم سال که شیرش اصلا پیدا نمیشه گفته می شه گوشت گوسفند شفاست و روغنهای گوسفندی به علت دیر هضم بودن و سنگینی باید کمتر مصرف شوند اما روغنهای گاوی مشکلی ندارند یا اینکه گوشت خروس را بخورید نه مرغ

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 21, 94 4:30 pm 
آفلاین
کاربر فعال

طبق نظر هر کارشناسی که من مطالعه کرده ام و همینطور تجربه بیماران(مراجعه کنندگان) شماره یک در بدترین غذا برای آی بی اسی ها ، لبنیات است. به این معنی که هر نوع شیر که از حیوان چهارپا به دست می آید و هر محصول غذایی ساخته شده از شیر: شیر و شیر شکلات، ماست، پنیر، بستنی، ذرت پنیری بو داده، شیر شکلات، کرم در قهوه شما و هر چیز دیگری با شیر، پنیر یا کرم در آن .من می دانم که بسیاری از مردم خوشحال نیستند که لبنیات در صدر لیست "بدترین مواد غذایی" است.
لبنیات مواد غذایی آسایش برای بسیاری از ما است و"معتاد" به پنیر خاص شدن آسان است (من بدانسو بوده ام) و یا دیگر لبنیات لذیذ.اما آن مواد غذایی با حساسیت زایی بالا برای همه هست، نه فقط افرادی که IBS دارند اما آن کمک می کند به طیف گسترده ای از کابوس های سلامتی بسیار فراتر از هضم از جمله آرتروز، پوکی استخوان، و مشکلات کلیه
حتی اگر شما نمی توانید لاکتوز را تحمل کنید، پروتئین در لبنیات می تواند مشکل برای شما ایجاد کند.آیا شما نگران هستید که اگر غذاهای لبنی نمی خورید به مقدار کافی کلسیم دریافت نمی کنید ؟
خوب، در اینجا واقعیت است: لبنیات منبع خوبی از کلسیم است. برای گوساله. اگر شما کودک یک گاو نیست، بد نتان نمی تواند کلسیم در شیر را جذب و پردازش کند،لبنیات خیلی خوب است. در سطح مولکولی، به نظر نمی رسد برای بدن انسان کار کند و در مورد آن فکر می کنم. برای صدها نفر از هزاران سال، درست تا انقلاب کشاورزی (حدود 10000 سال قبل) ما انسان ها هرگز شیر ننوشیدیم. (ما قند می خوردیم یا نه ...) با این حال، مطالعات انسان باستان نشان می دهد که آنها استخوانهای بهتری داشتند و قد بلند تر بودند یا چند یا هیچ حفره (با وجود اینکه دندان های خود را مسواک نمی زدند)و آنها کسب می کردند همه کلسیم مورد نیازشون رو بدون تنها گاو یا بز می ساختند یک سهم
من حدس می زنم در آن روزها ، اگر شما شیرمی خواستید ، شما باید یک حیوان وحشی شیرده را پیدا می کردید وآن را تعقیب می کردید این کار آسان نیست! :lol:
بعضی از افراد یافته اند که قطع محصولات لبنی به تنهایی برای کاهش قابل توجه علائم گوارشیشان کافی است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 22, 94 3:51 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام مدتی‌ بود که ماست پروبیوتیک میخوردم، خیلی‌ جالب نبود روی من! اما برعکس ریسک کردم ماست پر چرب خوردم اصلا اسهال نشدم و در صورتی‌ که اگر ۲۰۰ گرم ماست پروبیوتیک میخوردم ۱۰۰% دچار اسهال میشودم! که خودم تعجب کردم!

بالا

عنوان پست: ماست پروبیوتیک
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 8:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من هم تجربه خوبی با ماست پروبیوتیک نداشتم ولی فکر می کردم شاید این مربوط به خودم باشد.
مشخص نیست که مشکل کجاست؟ به پروبیوتیک بودنش مربوطه یا چیز دیگه.
می دونید که ماست های کم چرب به نسبت پرچرب ها افزودنی های بیشتری دارند تا ماست شل نباشد و مشتری پسند باشد.
و دیگه اینکه برای کسانی که مشکل لاکتوز دارند هرچه محصول لبنی پرچرب تر باشد کمتر به مشکل برمی خورند.

اگر با ماست پروبیوتیک مشکل داشتید مصرفش را قطع کنید و هیچ توجهی به تبلیغاتی که در این زمینه می شود نداشته باشید. تجربه شخصی از تمام تئوری ها مهم تر است.
ماست های پروبیوتیک به علت عدم رعایت چرخه سرما در توزیع و فروش ، موقعی که به دست مصرف کننده می رسد تقریبا هیچ باکتری مفیدی ندارند و شما فقط جسد این باکتری های مفید را نوش جان می کنید. (این مسئله در تابستان شدیدتر است)

بالا

عنوان پست: Re: ماست پروبیوتیک
پستارسال شده: جمعه اردیبهشت 25, 94 4:48 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
من هم تجربه خوبی با ماست پروبیوتیک نداشتم ولی فکر می کردم شاید این مربوط به خودم باشد.
مشخص نیست که مشکل کجاست؟ به پروبیوتیک بودنش مربوطه یا چیز دیگه.
می دونید که ماست های کم چرب به نسبت پرچرب ها افزودنی های بیشتری دارند تا ماست شل نباشد و مشتری پسند باشد.
و دیگه اینکه برای کسانی که مشکل لاکتوز دارند هرچه محصول لبنی پرچرب تر باشد کمتر به مشکل برمی خورند.

اگر با ماست پروبیوتیک مشکل داشتید مصرفش را قطع کنید و هیچ توجهی به تبلیغاتی که در این زمینه می شود نداشته باشید. تجربه شخصی از تمام تئوری ها مهم تر است.
ماست های پروبیوتیک به علت عدم رعایت چرخه سرما در توزیع و فروش ، موقعی که به دست مصرف کننده می رسد تقریبا هیچ باکتری مفیدی ندارند و شما فقط جسد این باکتری های مفید را نوش جان می کنید. (این مسئله در تابستان شدیدتر است)

سلام امشب مجددا تست کردم و ۱۵۰ گرم ماست پر چرب پگاه خوردم! همراه با میرزا قاسمی . به هیچ وجه دچار دل‌ درد و اسهال نشدم! و جالب تر اینکه ۳ روز هست اسهال صبح گاهی ندارم! اما هر موقع ماست پروبیوتیک خوردم حتا ۳ قاشق ۱۰۰% حالت اسهال داشتم!

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 2, 94 10:23 am 
آفلاین
کاربر فعال

نان سنگک ۱ کف دست ۲۰ میلی گرم / شیرگاو ۱ لیوان ۳۰۰ میلی گرم

نان تافتون ۱ کف دست ۲۰ میلی گرم / شیر گوسفند ۱ لیوان ۴۵۷ میلی گرم

تخمه آفتابگردان ۱۰۰ گرم ۳۶۰ میلی گرم / انجیرخشک ۱۰۰ گرم ۱۹۳ میلی گرم

کنجد ۱۰۰ گرم ۷۸۳ میلی گرم / ماست ۱ لیوان ۳۰۰ میلی گرم

بادام ۱۰۰ گرم ۲۵۲ میلی گرم / .....

کنجد کلسیمش از شیرم بیشتره اما کنجد یک ملینه پس ارده هم ملینه و جزء مواد آلرژی زاست , تخمه آفتاب گردان هم کلسیم خوبی داره

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 10, 94 8:52 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

درپی اعلام رییس سازمان دامپزشکی مبنی بر بالاتر بودن میزان ماده سمی "مایکو‌توکسین" در برخی از نمونه‌های شیرخام آزمایش شده در کشور براساس استاندارد‌های اروپا، مدیرعامل اتحادیه دامداران استفاده از خوراک فاسد برای دام‌ را عامل افزایش این ماده در شیرخام عنوان کرد.

مهدی خلج درباره‌ وضعیت سلامت شیر خام تولید‌شده در کشور در قالب طرح پایش سلامت محصولات دامی ، گفته بود که میزان مجازی که در کدکس غذایی برای "مایکوتوکسین" مشخص شده 500 نانوگرم در هر لیتر شیر است که البته طبق استاندارد‌های اروپا این میزان باید 50 نانوگرم در هر لیتر باشد.

در این زمینه سعید سلطانی، مدیرعامل اتحادیه دامداران، گفت:‌ بالا بودن "مایکوتوکسین" در برخی از نمونه‌های ارزیابی‌شده شیر خام، به دلیل استفاده از خوراک‌ کپک‌زده حاوی "آفلاتوکسین" است که در آزمایش‌های انجام شده مورد پایش قرار گرفته است.
وی گفت: "مایکوتوکسین" یک نوع سمی است که ممکن است در هر ماده غذایی فاسد شده‌ای وجود داشته باشد که عمدتا به دلیل مسائل و مشکلات نگهداری است.
به گفته مدیرعامل اتحادیه دامداران عمدتا در تولید شیر خام در واحدهای صنعتی و سنتی کشور دقت‌های لازم صورت می‌گیرد اما ممکن است در یک یا چند واحد تولیدی دامی از خوراک کپک زده استفاده و باعث افزایش این ماده در محصول نهایی شده باشد.

سلطانی درباره‌ وضعیت تولید گوشت قرمز نیز اظهار کرد: تاکنون درباره گوشت قرمز نتایجی استخراج نشده است، چرا که تولید این محصول تحت نظارت کامل سازمان دامپزشکی انجام می‌شود و تا ناظران این سازمان تایید نکنند و روی لاشه‌ها مهر تایید حک نشود، گوشت قرمز تولید شده اجازه ورود به بازار را ندارد.
ایسنا

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 14, 94 5:10 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

از لحاظ تغذيه، حکما معتقد بودند همانطور که هر حيواني غذاي خاص خود را دارد انسان نيز بايد از غذاي مخصوص خود استفاده کند که از
4 ماده تشکيل مي‌شود:
1) نان تهيه شده از گندمي که آفت‌زده نباشد و خوب پخته شده باشد.

2) گوشت حيوان جوان يعني حيواني که کمتر از 1 سال داشته باشد مثل بره، بزغاله و جوجه.

3) شيريني‌هاي ساده مثل شيريني نخودچي، شيريني برنجي و ساير شيريني‌‌هايي که روغن و خامه زيادي ندارند.

4) خوردن بعضي از انواع ميوه‌ها مثل سيب، انگور و انجير. خرما نيز براي کساني توصيه مي‌شد که در مناطق گرمسير زندگي مي‌کردند.
البته بقيه موادغذايي نيز مجاز بودند اما نه براي مدت طولاني چراکه حکما معتقد بودند اين مواد در بدن خواص دارويي پيدا مي‌کنند. :arrow: علاوه براينها، توصيه مي‌شد هر فرد مطابق طبع خود غذا بخورد. يکي ديگر از دستورات غذايي اين بود که فرد براي مدتي يک وعده از غذاي روزانه‌اش را به نان و ميوه اختصاص دهد مثلا يک شب نان و پرتقال و شب ديگر نان و سيب و... بخورد. :!:

دکتر عليرضا عباسيان
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران
متخصص طب سنتي
هفته نامه سلامت

آرش: جالب اینجاست که در تغذیه از دید طب سنتی شیر و لبنیات جایی ندارند. در حالیکه ما هرروز لبنیات می خوریم.

بالا

عنوان پست: پنیر و گردو
پستارسال شده: جمعه خرداد 15, 94 8:21 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

احتمالا شنیده اید که خوردن پنیر به تنهایی مکروه و برای رفع کراهت! آن باید با گردو مصرف شود.
نکته اول اینکه پس چرا الان اغلب مردم دارند مکروه خواری! می کنند؟
دوم اینکه از قیمت بالای گردو که بگذریم تولید گردو آنقدر نیست که همه مردم بتوانند پنیر را با گردو بخورند(حتی اگر گردو مفت باشد) پس تنها یک راه می ماند آنهم کاهش مصرف پنیر.
یک شایعاتی هم وجود دارد که تخم مرغ هم مکروه است اگر صحیح باشد آنوقت صبحانه خوردن دچار چالش بزرگی می شود!
به علت آی بی خیلی کم پنیر می خورم که با توجه به مطلب بالا می توان این را یکی از مزایای آی بی دانست.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 16, 94 8:16 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آرش: مخالفان شیر و لبنیات(صنعتی) روز به روز بیشتر می شوند, این هم یک مطلب در همین مورد:

نتایج پژوهشی که در سال‌های 1800 میلادی انجام شده است نشان می‌دهد که هر گاو روزانه حدود دو لیتر شیر تولید می‌کند. اما از حول‌وحوش سال‌های 1960 از زمانی که تکنیک‌های جدید دام‌پروری مصنوعی باب شد همه‌چیز تغییر کرد. از آن زمان بود که گاوها به جای دو لیتر شیر در روز، 9 لیتر شیر تولید کردند. :idea:
امروزه، تولیدکننده‌ها از تکنیک‌های پرورش دام مصنوعی استفاده می‌کنند که شامل استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها، انتخاب ژنتیک، تغییرات مواد غذایی و استفاده از هورمون‌های رشد می‌باشد که باعث افزایش تولید گوشت و شیر به میزان زیاد می‌شود. با وجود اینکه تولیدکننده‌ها تمام تلاش خود را برای حفظ اسرارشان به کار گرفته‌اند اما علم تمام تکنیک‌ها و آسیب‌های احتمالی ترفندهایشان روی سلامتی مصرف‌کننده‌ها را برملا می‌کند. نتایج بررسی‌های اخیر که در دانشگاه هاروارد انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف شیر گاو می‌تواند خطراتی برای سلامتی انسان داشته باشد.

چند دلیل که نشان می‌دهد شیر گاو برای سلامتی خیری ندارد:

1- شیر گاو میزان آهن بدن کودکان را کاهش می‌دهد:
در سال 1993، آکادمی ملی طب کودکان ایالات‌متحده‌ی آمریکا گزارشی را به چاپ رساند که نشان می‌دهد هیچ کودکی نباید قبل از 18 ماهگی شیر گاو بنوشد. چون باعث بروز کمبود آهن می‌شود. علاوه بر این شیر گاو باعث کمبود اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E در بدن می‌شود.

2- پروتئین شیر و ایجاد التهاب:
شیر گاو حاوی پروتئینی به نام «کازئین» است که امکان بروز التهاب در بافت‌های نرم کودکان را افزایش می‌دهد. این بافت‌ها در مناطقی از بدن کودکان مانند گلو، حفره‌ی بینی و سینوس‌های پارانازال قرار دارند. اگر این بافت‌ها دچار التهاب شوند امکان دارد که کودکان دچار مشکلات تنفسی شوند. مصرف شیر گاو و محصولات لبنی با مشکلات و بیماری‌های متعددی مانند دیابت، ام‌اس، بیماری‌های قلبی، سندرم روده‌های تحریک‌پذیر، بیماری کرون و حتی آب‌مروارید در ارتباط است.

3- آنتی بیوتیک در شیر:
شیر حاوی میزان زیادی آنتی‌بیوتیک است، داخل شیر به میزان غیرعادی آنتی‌بیوتیک وجود دارد که از روند پرورش گاو ناشی می‌شود. باکتری‌ها روز به روز مقاومت بیشتری نسبت به این آنتی‌بیوتیک‌ها پیدا می‌کنند و زمانی که وارد بدن می‌شوند مقابله با آن‌ها بسیار سخت‌تر می‌شود.
باید بدانید که شیر گاو و تولیدات آن حاوی حدود 59 نوع هورمون مختلف (استروئیدها، فوق کلیوی و جنسی) است که به همراه هورمون‌های سمی دیگر باعث بروز بیماری‌های دژنراتیو می‌شود.

4- شیر گاو ناسازگار با گوارش انسان:
شیر گاو به طور ویژه برای سیستم گوارشی گاوی مناسب است. :arrow: زمانی که انسان‌ها شیر مصرف می‌کنند ترکیباتی را دریافت می‌کنند که سیستم گوارشی آن‌ها را به هم زده و در جذب مواد مغذی تأثیر می‌گذارد.

5- مصرف شیر گاو و آلرژی و حساسیت:
مصرف شیر گاو با بروز آلرژی‌ها و حساسیت‌ها در ارتباط است. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهند که شیر روی خواب، تمرکز و رفتار انسان‌ها تأثیر گذاشته و حتی می‌تواند باعث ناتوانی در دفع ادرار شود.

6- گاو و خطر ابتلا به سرطان پروستات:
نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ارتباطی بین شیرگاو (روزانه 3 لیوان) و خطر ابتلا به سرطان پروستات در آقایان وجود دارد. به عقیده‌ی برخی از محققان مصرف شیر (روزانه 3 لیوان) در خانم‌ها خطر ابتلا به سرطان تخمدان را به میزان 66 درصد افزایش می‌دهد.

7- شیر گاو و هیستامین:
کازئین موجود در شیر گاو هیستامین و در برخی مواقع آب بینی تولید می‌کند. برخی از متخصصان معتقدند که مصرف شیر گاو و محصولات لبنی با ابتلا به آسم در ارتباط است.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=300311

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 99 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com