انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 6, 94 8:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مریم جان من که کلا خبر نداشتم این مشکلی که دارم بیماریه تا همین امسال خبر نداشتم خدا میدونه چه قدر از نظر روانی بهم ریخته بودم
تنها باری که دکتر رفتم فقط همون کلاس دوم راهنمایی یعنی همون چندماه اولی که دچار این مشکل شده بودم و با هیچکس هم حرف نمیزدم و غذا نمیخوردم و کلا همکلاسیها و معلمهام خیلی اذیتم میکردند تو مدرسه تو روم مسخرم میکردند منم تا قبل اون خیلی تحویلم میگرفتن تو کلاس و یهویی اونجور سقوط کردم و بینشون مضجکه و مایه تمسخر شدم شوکه بودم .... مشاور مدرسه یه نامه داد برای خانوادم و اونا منو بردن روانپزشک منم لام تا کام با روانپزشک حرف نزدم اونم عصبانی شد پا شد پنجره رو باز کرد ( بخاطر ال جی من ) بعدم چارتا داروی آرامبخش قوی نوشت که باعث شد دچار کمبود کلسیم شدید بشم و کارم به تشنج های بد جور کشید و بیمارستان بستری شدم تو بیمارستان گفتن این داروها برای بچه به سن 12 سال مناسب نیست واسه مریضای زنجیریه نه یه مریض استرسی !! میخواستیم ازش شکایت کنیم

آخرین بار توسط نور امید در یکشنبه اردیبهشت 6, 94 10:41 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 6, 94 8:35 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
دارم فیزیو شروع میکنم.بالاخره موش ازمایشگاهی ام دیگه....ی مدت دارو اعصاب خوردم سمت دارو میرم خونوادم دعوام میکنن چون بدتر شده بودم ولی یواشکی دارم زلفت میخورم واسم ی سواله که دارو اعصاب ریلکس میکنه پس عضلاتم شل میکنه پس چرا داریم میخوریم؟!ولی خوبیش اینه درد پشتم دیگه نیس چشمم سیاهی نمیره.بی اختیاریمم چون ببخشید اینقد مدفوع سفت تو مقعد مونده گشاد شدم فک میکنم ازونه اما تسلیم نمیشم اخرین راهم فوقش رودمو درمیارم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 15, 94 11:00 am 
آفلاین
کاربر ساده

یه سری بیسواد دکتر شدن که هیچی بارشون نیست واقعا متاسفم
نور امید نوشته است:
مریم جان من که کلا خبر نداشتم این مشکلی که دارم بیماریه تا همین امسال خبر نداشتم خدا میدونه چه قدر از نظر روانی بهم ریخته بودم
تنها باری که دکتر رفتم فقط همون کلاس دوم راهنمایی یعنی همون چندماه اولی که دچار این مشکل شده بودم و با هیچکس هم حرف نمیزدم و غذا نمیخوردم و کلا همکلاسیها و معلمهام خیلی اذیتم میکردند تو مدرسه تو روم مسخرم میکردند منم تا قبل اون خیلی تحویلم میگرفتن تو کلاس و یهویی اونجور سقوط کردم و بینشون مضجکه و مایه تمسخر شدم شوکه بودم .... مشاور مدرسه یه نامه داد برای خانوادم و اونا منو بردن روانپزشک منم لام تا کام با روانپزشک حرف نزدم اونم عصبانی شد پا شد پنجره رو باز کرد ( بخاطر ال جی من ) بعدم چارتا داروی آرامبخش قوی نوشت که باعث شد دچار کمبود کلسیم شدید بشم و کارم به تشنج های بد جور کشید و بیمارستان بستری شدم تو بیمارستان گفتن این داروها برای بچه به سن 12 سال مناسب نیست واسه مریضای زنجیریه نه یه مریض استرسی !! میخواستیم ازش شکایت کنیم

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 22, 94 2:16 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

تنها راه درمان کلوستومی است 9سال عمرم به بطالت گذشت

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 23, 94 1:07 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
شما الان کلوستومی کردی؟؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 24, 94 5:46 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

یکی دو سال دیگه صبر میکنم اگر درمان نشدم کلوستومی میکنم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 24, 94 6:26 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام یاس کسی رو می‌شناسید با کلوستومی مشکلش حل شده باشه?

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 24, 94 8:49 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

نه استومی به شکم وصله موقع دفع به داخل کیسه میرود

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 15, 94 10:08 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به نظر من مادچار افتادگی راست روده هستیم یا همان برولابس روده که باعث بی اختیاری میشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 8, 94 6:43 pm 
آفلاین

درمان بي اختياري گاز فقط با خوردن قرص هاي اعصاب به مدت 2 سال بهبود پيدا ميكنه من بيست ساله كه اين ناراحتي رو دارم و دكترم بهم گفته كه بايد هميشه قرص مصرف كني الان حدود شش ماهه كه شروع كردم و بحمدلله به زندگي عاديم برگشتم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com