انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه تیر 1, 94 7:28 am 
آفلاین

سلام به دوستان.
من ال جي هستم و ٢۴سالمه و هنوز بارم رو دوش خانوادمه يعني بخاطر اين مشکل نميتونم سر کار برم .
ميخاستم از دوستان کمک بگيرم وازشون بخام که برام پيشنهاد کاري بدن مثلا من چه کاري رو ميتونم انجام بدم و اينکه الان دوستاني که مشکلشون مثل منه چه شغلي دارن اصلا کار ميکنن يا مثل من علاوه بر بيماري از بيکاري هم رنج ميبرن.لطفا اگه کسي ايده اي داره بگه.در ضمن من پسرم و تهران نيستم شهرستانم.
جاي ديگه اي نتونستم تويه انجمن پيدا کنم واسه گفتنش اگه جاش مناسب نيس دوستان ببخشن..

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 3, 94 5:43 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
سلام آقا رضا.
من هم 43 سالمه. 17 سال در چند جا کار کرده ام ( حقوق بگیر بودم) و کارم با کامپیوتر و در اتاق های نسبتا کوچک بوده است. یک سال هم توی کارگاه ( سالن بزرگ) کار کرده ام. در این یک سال راحت بوده ام.

به نظر من کاری را شروع کنید که در محیط های باز و یا بزرگ باشد. یا کاری انجام دهید خود مختار باشید مثل داشتن مغازه.

برای یافتن ایده کار و روش های پول در آوردن می توانید به
http://forum.unc-co.ir/index.php
مراجعه کنید من خودم چیزهای زیادی از آن آموخته ام.

یک موضوع جدیدی را هم که دو سال پیش از رابرت کیوساکی یاد گرفته ام و به آن ایمان آورده ام در آن مسیر الان حرکت می کنم را می خواهم با شما در میان بگذارم.
دنبال کار نباشید بلکه دنبال پول باشید. کار را فقط برای تفریح و دلخوشی انجام دهید.

اگر با حرف فوق موافق باشید برای رسیدن به پول هم کتابهای رابرت کیوساکی را بخوانید. مخصوصا کتاب: چهار راه پول سازی و کتاب رهایی از کارمندی و کتاب هوش مالی.

من خودم با این سه کتاب شروع کرده ام.

گام اول این است که به خودمان باور داشته باشیم و دیوارهای ذهنی خود را بشناسیم و آنها را بشکنیم.

به هیچ وجه هیچ اصراری نداشته باشید که پول در آوردن شما با روشی انجام شود که با تحصیلات تان مرتبط باشد. البته این امر یکی از دیوارهای ذهنی ماست.

بهترین شغل به نظر من برای ال جی ها ، فروش و یا بازاریابی است ( خود من الان دنبال این کار هستم) . چون هم در آن پول است و هم آزادی دارد و هم مهمتر از همه اینها آموزش عملی انسانشناسی است و کسب مهارتهای زندگی.

مخالف این امر هستم که بخاطر ال جی وادار به انتخاب کاری شوم که به تنهایی و یا دور از مردم صورت گیرد.

در وبلاگم هم http://bazar-yabi.blog.ir در مورد بازاریابی و انسانشناسی و مطالب مشابهی که در اینترنت می بینم ثبت می کنم.

موفق باشید.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: شنبه تیر 5, 94 3:06 am 
آفلاین
کاربر فعال

بورس هم گزینه خوبی هست اما ریسک هم داره و اونش بستگی به ریسک پذیری افراد داره و همچنین نیاز به تحلیل داره
2 نوع تحلیل داریم:
تحلیل بنیادی (Fundamental Analysis)
تحلیل تکنیکال (Technical Analysis)
تحلیل بنیادی:بررسی عوامل محیطی،عوامل مرتبط با صنعت،عوامل درونی شرکت و طرح های توسعه ای شرکت در این تحلیل از صورت های مالی استفاده می شود،تحلیل گر بنیادی با بررسی ترازنامه، صورت سود و زیان و صورت جریان های نقدی ارزش واقعی نهاد یا دارایی را محاسبه میکند
تحلیل تکنیکال:بررسی نوسانات قیمت سهام در گذشته به منظور پیش بینی قیمت آینده اون سهم و نیاز به دانش بالای علوم اقتصادی نداره این تحلیل گران بر این باورند که همه چیز در نوسان قیمت خلاصه می شود.قیمت در یک روند حرکت می کند.تاریخ تکرار می شود.
تعدیل مثبت:افزایش پیش بینی سود هر سهم
با استفاده از سایت کدال میشه به اطلاعات شرکت ها دسترسی پیدا کرد،مثلا:

امروز در کدال چه خبر بود؟
سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین ( تاپیکو ): پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۱۳۹۵/۰۲/۳۱

سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۵/۰۲/۳۱ به ازای هر سهم ۵۵۰ ریال سود پیش بینی کرده است و بر اساس آخرین پیش بینی برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۴/۰۲/۳۱ به ازای هر سهم ۵۸۵ ریال سود گزارش کرده است.سود حاصل از سرمایه گذاری افت ۴% داشته است که به دلیل پیش بینی شرکت مبنی بر کاهش سود دریافتی از شرکت های پتروشیمی مارون، پتروشیمی خارک، پتروشیمی فن آوران، پتروشیمی اراک و پتروشیمی جم می باشد.هم چنین با توجه به پیش بینی شرکت مبنی بر احتیاجات مالی آتی، هزینه های مالی با افزایش ۶% همراه شده است.مجموع عوامل بالا منجر به تعدیل منفی ۶% شده است.
http://tahlilha.com/
اینم یه سایتیه برای تمرین http://www.irvex.ir/index

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 11:36 am 
آفلاین

مرسي از راهنماييتون دوستان.
اگه بقيه ي بچه ها هم ايده هاي خودشون رو بگن خيلي عالي ميشه.وبگن درحال حاضر باوجود بيماري چه کارايي رو انجام ميدن.من مطمعنم که دوستان ديگه اي،چه عضو چه مهمان از اين معضل رنج ميبرن.پس بياييد درکنار اينکه به فکر درمان اين بيماري هستيم ودرموردش پست ميذاريم واسه اين موضوع هم همفکري کنيم.خدارو چي ديدي شايد ازاين راه هم به درمان برسيم.اميدوارم که همه ي دوستان نظرشونو بدن.چه واسه پسرا چه واسه دخترا.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید