انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه تیر 10, 94 8:30 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
تا جایی که من می دونم هم رفلاکس بدون آی بی داریم و هم رفلاکس همراه و یا به علت آی بی.
حالتی که شخص فقط رفلاکس داره و اسهال و یبوست و نفخ و درد شکمی نداره نمی تونیم بگیم آی بی هم هست. ولی تحقیقات نشان داده اکثر آی بی ها رفلاکس هم دارند البته با شدت های مختلف. تجربه من میگه که کل دستگاه گوارش خیلی بهم مرتبط هستند و یک مشکل گوارشی را نمیشه فقط مثلا به روده مربوط دانست. مثلا در مورد خودم ظاهرا فقط مشکل روده ای است ولی ممکن است قضیه از معده شروع شود به این ترتیب که به علت مشکل دریچه انتهایی معده یا هر عیب معده ای دیگه، غذا زودتر از زمان نرمال از معده خارج میشه و مشکل از همین جا شروع میشه.
در مورد خودم باید بگم که اغلب علائم بیمارگونه گوارشی را تجربه کردم ولی نه در یک زمان و به مرور زمان علائم من تغییر داشته اند. مثلا من تا یکسال قبل اصلا درد نداشتم ولی الان موقع دفع گاز و توالت دچار دلپیچه میشم. رفلاکس و آروغ های زیاد و پشت سرهم را هم قبل آی بی تجربه کرده ام. الان هر دو حالت را بعضی مواقع دارم نه همیشه.

رفلاکس در کشورهای غربی خیلی رواج داره ولی علت واقعی اون شناخته نشده و ایراد در دریچه مری و زیاد بودن اسید معده از نظر خیلی از دانشمندان رد شده است. مسائل روده بطور مستقیم در رفلاکس تاثیر داره. نظر متخصصی را می خواندم که علت رفلاکس را فشار گاز ناشی از نفخ می دونست و راه حل را رژیم غذایی که نفخ را کم کند. من حس خوبی در مورد مصرف طولانی مدت داروهای کاهنده اسید معده که برای رفلاکس تجویز میشه ندارم چون هم بطور کامل درمان نمی کنه هم اینکه عوارض مختلفی داره.
رفلاکس شما به احتمال زیاد ناشی از آی بی هست و هرچیزی که آی بی را درمان کند روی رفلاکس هم اثر خوبی دارد.
در مورد من دراز نکشیدن حداقل به مدت 2 ساعت بعد از غذا، روی کنترل رفلاکس اثر خوبی داره.

کاهش وزن یکی از بدترین عوارض آی بی هست که خودم 15 کیلو کاهش را تجربه کردم در حالیکه قبل از آی بی کمی لاغر هم بودم.
کاهش وزن از نظر پزشک علامت بدی است که باعث میشه توجه دکتر به بیماری هایی مثل کرون و سرطان بره و بعد ترجیح میده برای اطمینان آزمایشهایی مثل کولونسکپی انجام بده. کاهش وزن برای بیمار هم باعث اضطراب بیشتر میشه. مردم هم که مدام در مورد لاغری ما می پرسند.
می دونید که آی بی باعث لاغری نمی شود ولی مسائل جانبی آن مثل ترس از غذا و کم خوردن و رژیم غذایی مثلا کم چرب و اینها است که لاغر می کنه. اگر قد خیلی بلندی ندارید 70 کیلو کم نیست و سعی کنید همین را حفظ کنید.

این احساس درماندگی و ناامیدی هم فکر کنم همه آی بی ها تجربه کرده اند نوع شدیدش در اوایل این سندرم اتفاق می افته و نوع ملایمش همیشه هست.
الان مسئله شما این است که نگرانید که بیماری جدی داشته باشید ؟ یا اینکه دنبال راه حل برای رفع مشکلات گوارشیتان هستید ؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: ضعف
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 11, 94 6:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

یکی از مسائلی که من بعد از آی بی پیدا کردم، حالت ضعف و بیحالی است. اون موقع که زیاد اسهال می گرفتم به نظرم از عوارض اسهال بود.
ولی الان حس می کنم این حالت می تونه جدا از آی بی باشه. البته من فشار خونم همیشه پایین است که می تونه دلیل این وضعیت باشه.
کسی از دوستان این حالت را نداره؟

بالا

عنوان پست: Re: ضعف
پستارسال شده: سه شنبه تیر 15, 94 12:49 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
یکی از مسائلی که من بعد از آی بی پیدا کردم، حالت ضعف و بیحالی است. اون موقع که زیاد اسهال می گرفتم به نظرم از عوارض اسهال بود.
ولی الان حس می کنم این حالت می تونه جدا از آی بی باشه. البته من فشار خونم همیشه پایین است که می تونه دلیل این وضعیت باشه.
کسی از دوستان این حالت را نداره؟

من تابستون کلا وزن کم می‌کنم و ای بی‌ بدتر می‌شه! زمستون خیلی‌ بهتر هست! اما من توصیه می‌کنم شما امگا3 و مولتی ویتامین و موز بطور روزانه .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 16, 94 9:04 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

لاغری تابستان به نظرم از کاهش آب بدن به دلیل گرما باشه.
برای من هم زمستان بهترین فصل از نظر آی بی هست. از نظر طب سنتی به دلیل گرایش گرمای بدن به داخل! در زمستان، گوارش در این فصل در بهترین حالت است.
یک دلیل دیگر هم این است که در زمستان تنوع میوه هایی که اغلب ملین هم هستند نسبت به تابستان و پاییز کمتر است.

بالا

عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: جمعه مرداد 30, 94 9:24 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با سلام بر همه دوستانى كه اينجا به هر طريقى دارن به همه كمك ميكنند ،،من هم اين بيمارى رو تازه ١٧ روزه به قول چند تا دكتر كه فعلا رفتم ،گرفتم،از دوستان چند تا سوْال دارم برام مهمه ،از دوستان خواهش ميكنم كمى كمكم كنند تا بيمارى من بدتر نشه ،تو اين وضعيت اقتصادى سر كار هم نميتونم برم پيش زن و بچه هم شرمنده نشيم،اين تاپيك و چند تا تاپيك رو هم خوندم ،
من ١٧ روز پيش دچار اسهال شدم روزى يك بار با حجم زياد ،اولش مدفوع طبيعى بود پشت سرش ابكى شديد ،بعضى موقع بدتر يا يكم بهتر ،اونم وقتى از خواب بيدار ميشم ،
كلونوسكوپى و اندوسكوپى و عكسبردارى رفتم همه چيز خوب بود فقط ازمايش مدفوع WBC 8-10 كه من سر در نمى يارم
درد شكم و صداى شكم ندارم نفغ هم بستگى به نوع غذام داره ،ولى در كل دو تا چيز ازارم ميده
يكى اسهال و يكى وقتى غذا ميخورم احساس دفع ميكنم بايد خالى كنمو نميشه در حالى كه نصف بشقاب غذا نميخورم ،در كل كلا از اول بچگى هر چيزى نميخورم
غذام كلا روزى نصف بشقاب برنج و يه تكه مرغ براى شام و نهار هستش به غير از اين كم اتفاق ميفته من يه چيزى بخورم هر چيزى ميتونه باشه،
اب هم زياد ميخورم وچاى و نبات..
الان هم دكتر بهم colofac و بيسموت ،متروميدزول،لوپراميد2 ،
به نظر من اى بى اس دارم ،بايد الان چى كار كنم تا از كارم حداقل بيرون نشم ،

بالا

عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: جمعه مرداد 30, 94 10:31 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

frenzy نوشته است:
با سلام بر همه دوستانى كه اينجا به هر طريقى دارن به همه كمك ميكنند ،،من هم اين بيمارى رو تازه ١٧ روزه به قول چند تا دكتر كه فعلا رفتم ،گرفتم،از دوستان چند تا سوْال دارم برام مهمه ،از دوستان خواهش ميكنم كمى كمكم كنند تا بيمارى من بدتر نشه ،تو اين وضعيت اقتصادى سر كار هم نميتونم برم پيش زن و بچه هم شرمنده نشيم،اين تاپيك و چند تا تاپيك رو هم خوندم ،
من ١٧ روز پيش دچار اسهال شدم روزى يك بار با حجم زياد ،اولش مدفوع طبيعى بود پشت سرش ابكى شديد ،بعضى موقع بدتر يا يكم بهتر ،اونم وقتى از خواب بيدار ميشم ،
كلونوسكوپى و اندوسكوپى و عكسبردارى رفتم همه چيز خوب بود فقط ازمايش مدفوع WBC 8-10 كه من سر در نمى يارم
درد شكم و صداى شكم ندارم نفغ هم بستگى به نوع غذام داره ،ولى در كل دو تا چيز ازارم ميده
يكى اسهال و يكى وقتى غذا ميخورم احساس دفع ميكنم بايد خالى كنمو نميشه در حالى كه نصف بشقاب غذا نميخورم ،در كل كلا از اول بچگى هر چيزى نميخورم
غذام كلا روزى نصف بشقاب برنج و يه تكه مرغ براى شام و نهار هستش به غير از اين كم اتفاق ميفته من يه چيزى بخورم هر چيزى ميتونه باشه،
الان هم دكتر بهم colofac و بيسموت ،متروميدزول،لوپراميد2 ،
به نظر من اى بى اس دارم ،بايد الان چى كار كنم تا از كارم حداقل بيرون نشم ،

سلام من نمیدونم شما چه دکتری رفتی که در 17 رووز انواع ازمایش ها و اندوسکوپی و کلونوسکوپی و داده به شما.
اولا این بیماری باید حداقل 6 ماه بیشتر اسهال باشید 17 روز زمان کنی هست برای تشخیص این بیماری.دوما مگه معده درد داشتید کهاندوسکوپی دا ه به شما.من هم 1 سال هست پس از خوا ابکی هستم .و گاهی اسهال البته روزی 1 بار .اگر بیش از 1 بار میرید پس رجیم غذایی رو درست کنید .ضمنا با این همه قرص شما نباید اسهال باشید

بالا

عنوان پست: اسهال مزمن
پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 9:04 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

frenzy نوشته است:
الان هم دكتر بهم colofac و بيسموت ،متروميدزول،لوپراميد2

- احتمالا در آزمایش های شما چیزی بوده که دکترها به این سرعت كلونوسكوپى و اندوسكوپى انجام دادن. شما دچار بیماری اسهال شدی که کمی مزمن شده. فعلا آی بی اس را فراموش کن. برای آی بی اس حداقل بین 4 تا 6 ماه پیوسته باید دچار علائم باشی.

- غذا نخوردن از هر نظر اشتباه است فقط چربی و روغن غذایت را کم کن و غذاهای کارخانه ای و رستورانی نخور.

- بيسموت و مترونيدزول معمولا برای همه در ابتدای کار تجویز می شود که برای بعضی ها کار همین جا تمام می شود. (این ترکیب آنتی بیوتیک و ضد میکروب است.)
- فعلا بهترین کار صبر و حفظ خونسردی و آرامش است.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 4:41 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

از پاسخ و راهنمايي شما اقا سعيد و ارش جان ممنونم والا اينارو يه فوق تخصص نوشت ،اندوسكوپى چيزى نبود ولى سر كلونوسكوپى چند روز از كارم موندم ،تازه گيا روده هام حس ميكنم نمى تونن غذا رو تحمل كنن يكم غذا ميخورم حس فشار رو اونها بهم مياد بعد از wc كه معذرت ميخوام
هم احساس راحتى و هم احساس ميكنم كه درد ميكنن اسهال هم كه فعلا جلوتراز ما از خواب بيدار ميشه،نميدونم از كلونوسكوپى شد يا از اون پودرا شد يا از اون چند تا قرص كه اسمشون يادم نيست واسه اماده گى خوردم شد اسمش شبيه كوروكوديل بود
خلاصه دارم مطالب شما رو ميخونم تا يه نتيجه گيرى كنم اقا ارش جان باور كن غذا هم تازهگيها هر چيزى نميتونم بخورم نان و بربرى كه برام نفغ مياره ديگه ميمونه برنج و گوشت اگه باشه ولى اونو ميخورم مشكلى ندارم جايي كه من كار ميكنم وعده غذايي كه ميدن اين طوريه سبزيجات كم ميخورم
ميوه فقط انبه و سيب ميتونم بخورم ،عسل ميخورم ،شير نمى تونم رودهام با شير جنگ پدرى دارن،ماست پنير ميخورم ضرر كنن يا نه دقت نكردم ،
عذر ميخوام زياد حرف زدم فقط يه سوْال برام جوابش مهمه اينم اينكه
من نفغم طورى نيست كه ببخشيد اروغ يا از شكم خالى كنم ،فقط بهم فشار مياد بعد از خوردن غذا ،هر قدر سعى ميكنم تا يكى از اين كارارو بكنم تا راحت بشم اصلا اتفاق نمى يوفته
ممنون و تشكر از شكيباييتون،

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 8:18 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

شما در ی جایی نوشتی روزی 5.بار دفع داری که اسهال هست اینطوری اب زیادی از بدنت کم میشه مایعات زیاد بخور .مولتی ویتامین بخورید که ریزش مو و کمبود کلسیم نداشته باشید.ضمنا 3 ماه بعد اگه مداوم اینطوری بودید فکر به ای بی کنید.شاید انگل باشه یا میکروبی باشه چون تابستان هست.چیزی که برای من جالب شده اینه که من مرداد ماه این بیماری رو گرفتم و گویا شما هم مرداد .ی رابطه ای این بیماری با مرداد و فصل تابستون داره من زمستون کمتر اسهال میشدم و بهتر می خوابیدم بیشتر می خوردم .79 کیلو بودم الان 72 کیلو .خواب بهم ریخته و ار گرما گاهی میل ندارم.همش امیدوارم یک دکتری ی قرصی کشف کنه .راحت شیم .دلم لک زده برای شیر موز و بستنی بخدا .

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 10:04 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد شما دچار یه مسمومیت غذایی شدی,یه الودگی ویروسی یا باکتریایی کهWBCتو مدفوع ت دیده شده,دکتر چقد سریع برای شما ازمایشارو انجام داده,گویا از اونایی بوده ک بسرعت بدون بررسی میره سراغ اندوسکپی,انشالله ک داروهاتون موثر باشه و درمان شین
ای بی طی 17 روز تایید نمیشه
من تو بیمارستانم مریضای زیادی تو این مدت نراجعه کردن با علایم اسهال و درد شکمی,ک همگی ناشی از,ی الودگی غذایی بودن
نگران نباشین,فک کنین ببینین مریضی تون با چی,شرو شده؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com