انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه تیر 30, 94 9:53 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام و ممنون از راهنمایی هاتون ولی خب شرایط هرکس فرق می کنه و من فکر می کنم مشکل از اینجا بوده که من همیشه فکر می کردم شرایط باید با من بسازه نه من با اون . اما تازگیا فهمیدم واسه زندگی راحت تر بهتره من باشرایط زندگی کنار بیام تا راحت تر باشم و شایدم بیخیال . بازم اگر وقت داشتید بیشتر راجع به راه حل های برطرف کردن مشکل ای بی اس تون بنویسید لطفا ممنون میشم . اخه این بیمازی خودتون بهتر می دونید زجرش ادم رو تا خودکشی هم پیش میبره .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه تیر 30, 94 11:20 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام شما سعی کنید در مرحله اول برای حرف های مردم را زیاد بهش بها ندید اعتماد به نفس داشته باشید و همیشه کاری رو که خودتتون یقیین دارین که درسته انجام بدید برای پول زیاد جوش نزنید من قبلا خودم برای مال دنیا زیاد فکرو خیال میکردم هر چی کارتون رو بهتر انجام بدید و نگران آینده نباشید مسلما هم از زندگی لذت خواهید برد هم در آینده مال و ثروت بدست خواهید آورد ببینید تمام انسان های موفق کسانی بودند که در شرایط سخت هم نامید نشدند و خودشون رو فدای شرایط سخت نکردند من همیشه افسوس میخورم که چرا در گذشته ام چنین طرز فکری نداشتم من سلامتی خودم رو فدای افکار غلط توی ذهنم و استرس های بی مورد کردم ولی ای بی اس باعث شد تغییرات اساسی رو خودم انجام بدهم از این بابت از ای بی اس ممنونم که راه درست زندگی کردن رو به من نشون داد چون اگه این مریضی رو نمیگرفتم تا آخر عمرم همون آدم استرسی و بدون اعتماد به نفس باقی میموندم هر بیماری که خدا به آدم میده یک حکمتی توش هست که میگه شیوه زندگی کردنت غلطه بلند شو تغییرش بده شما سعی کن هم خودت تغییر کنی تا زندگیت هم تغییر کنه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 30, 94 12:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آی بی اس به من گفت رفتارت و عوض کن یعنی آی بی اس برای من دو تا پیام داشت:1)انسان موجودیه ضعیف 2)در رفتار و افکار من ایراد هست
من بیشترم زوم بودم رو رفتار خودم اما ادم می شناسم دایما می گه فلانی این کار رو کرد و اون کار رو کرد این حرف و زد اون حرف و زد خانوادم به من می گفتن تو خوب باش من قبلا به حرف مردم اهمیت می دادم اما الآن تره هم خورد نمی کنم والااا(البته سعیم بر اینه) طرف خودش هزار جور ایراد داره بعد عیب جویی و غیبت دیگران و می کنه به قولی خود سازی از دگر سازی بهتره برای من یکی مهمه در دنیایی که بی نظمی یا آنتروپی خود به خود به وجود میاد اما نظم خود به خود به وجود نمیاد پس بدن انسان با این نظم و پیچیدگی حیرت اور که یه عضو مثل روده نظمش بهم می ریزه چه مشکلاتی به وجود میاد خالق و ناظمی داره بزرگ برای من فقط خدا مهمه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 30, 94 1:59 pm 
آفلاین
کاربر فعال

البته این نکته رو باید اضافه کنم که اونایی که ای بی اس دارند شخصیت و عواطفشون با آدم های عادی فرق میکنه به نظرم اونایی که ای بی اس دارند انسان های کمال گرایی هستند به خاطر همینه که اگه خودشون کاری رو درست انجام ندهند یا اوضاع بر وفق مرادشون نباشه خیلی اذیت میشن دوست دارن همیشه همه چیز اونجوریکه اونا میخوان باشه بنظرم همین وسواسی که بعد ای بی اس آدم دچارش میشه همین کمال گرایی علتش باشه همین استرس هم علتش کمال گرایی هستش چون دوست داری همه جا کارت درست باشه و بهترین باشی استرس میگیری مثلا وقتی تو یک کاری شکست میخوری نسبت به کس دیگه ایی که تو همون کار شکست خورده تو خیلی خیلی بیشتر از این شکست نسبت اون ناراحت میشی

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 31, 94 6:59 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام ، بله تا اینجا با حرفاتون موافقم اما خب راه حلی برای عوض کردن شخصیت و عواطف فک نکنم وجود داشته باشه . مگر اینکه بتونیم تمرین کنیم تا مهارت این رو کسب کنیم که کم نیاریم در مقابل مشکلات وزانو خم نکنیم درمقابل اتفاقاتی که بروفق مرادمون نیستن و این خود کاری بس دشوار است وزمان بر ولی برای نجات از ای بی اس لازم است ونه کافی البته.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 1, 94 2:12 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نمیدونم من فقط اینجوریم یا بقیه شما هم مثل من هستید من با وجود این همه تلاشی که در جهت بالا بردن صبر و تحمل چه در برابر ای بی اس چه در برابر مشکلات زندگی داشتم و تا حدودی موفق هم شدم ولی هنوز حتی اندکی از زندگی لذت نمیبرم میبینم انسان هایی که با سن بالا چقدر شاد هستند من حتی تفریح هم نمیتونه شادم کنه حتی یک لحظه هم از چیزی لذت نبردم آدم هایی رو توی شهرمون میبینم که از کمترین امکانات بیشترین لذت رو میبرند قبل اینکه ای بی اس بگیرم هر چیزی میتونست شادم کنه حالم رو خوب کنه ولی الان باید فقط سعی کنم که حالم بد نشه حالا شاد بودن پیشکش

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 2, 94 9:01 am 
آفلاین
کاربر ساده

من کلا ادم شادی هستم فقط اگه شرایط به وفق مرادم باشه همیشه شادم مخصوصا توی جمع دوستام . ولی وقتی تنها باشم نه شادنیستم حتی بدون ای بی اسم همین طور بودم وهستم کلا اجتماعی بودن وتوی جمع دوستام بودن شادم می کنه . به امکاناتم هیچ ربطی نداره با کمترین امکاناتم تو بدترین شرایط با دوستام که بودم شاد بودم و زودهم با ادمای جدید ارتباط برقرار می کنم . و همین برام خوبه . مشکل ای بی اس من فکری بیشتر ، چون توی کار ودرسم به مشکل خوردم ای بی اس گرفتم . حالا هم چون ای بی اس گرفتم از جمع فراریم برای همین داره بدتر میشه و خوب نمیشه . وگرنه اگه می تونستم به چمع دوستام برگردم و کارم درست میشد و ی سری مشکلات دیگه حاشیه ای که نه اصلی که واسه کار ودرسم به خاطر ای بی اس دچار شدم حل می شد حتما این ای بی اسم کمتر میشد ولی خب هرچی به دکترم میگم می فرمایند که باید صبر داشته باشید و داروها به تنهایی وبه سرعت جوابگوی حل این بیماری نیستن . کاهش استرس هم نیاز به همکاری من داره وهم نیاز به دراو . خب هرکس ی طوریه دیگه باید سعی کنیم خودمونو بشناسیم وبعدش سعی کنیم مهارت زندگی درست رو کسب کنیم البته اگر فهمیدیم مسیز زندگی درست چیه . می تونیم ی کاری بکنیم .

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 3, 94 2:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من فیلم و سریالهای کمدی و طنز می بینم بعضی فیلم و سریالای طنزم خیلی دوست دارم من واسه اون روزایی که بی خود و بی جهت نا امید می شدم پشیمونم الانم ممکنه پیش بیاد ولی سعی می کنم دفعش کنم

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 3, 94 7:51 pm 
آفلاین
کاربر فعال

به نظرم تو کشور ما این بیماری داره زیاد میشه شاید برگرده به وضعیت اقتصادی کشور و بیکاری ما تو ایران کولیت عصبی زیاد داریم من خودم در استان گلستان هستم هیچ از طرز برخورد آدما با هم اینجا که هستم خوشم نمیاد اکثرشون عصبی هستن شاید خیلی هاشون کولیت عصبی داشته باشن ولی خودشون ندونن در کل به نظرم این بیماری از این به بعد اگه اوضاع اقتصادی بهتر نشه باید منتظر افزایش این بیماری در سطح کشور باشیم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 11, 94 9:44 am 
آفلاین
کاربر فعال

به نظر من ای بی اس یک کسالت روحی هستش حالا چی باعث شده که از نظر روحی اسیب ببینیم من واردش نمیشم ولی من خودم خانواده ام را مقصر میدونم ببینید همون بچه هایی که خانوادشون زیاد زیر پر و بالشون رو نگرفتن شجاع تر هم تو زندگی هستند به نظر من تربیت غلط خانواده ما چون خانواده پرجمعیت هستیم مدیریت نکردن فرزندان همچنین مادرم که خیلی همیشه نفوس بد میزنه و اعتماد به نفس رو از قدیم در من میکشت میگفت تو نمیتونی خودش واقعا ترسو است دیگه بیسواد هستش کاریش ندارم ولی من خودم تربیت صحیح رو خیلی بهش تاکید دارم ریشه در کودکی هم داره باید یکم بهش فکر کنین حتما متوجه میشین

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید