انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 10:03 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام من ۲۷ سالمه از پنج ماه پیش با درد خفیف در ناحیه معده دچار این بیماری شدم خیلی به دردم حساسیت نشون دادم پرهیز غذایی زیاد در نتیجه تا الان ۹ کیلو کاهش وزن داشتم ای بی اس من از نوع عجیبی هستش اجابت مزاجم اولش سفت هست ادامش شل میشه همین باعث شد فکرم به سمت بیماری بد بره یکسره به این بیماری فکر میکنم دو دفعه هم دلشوره و اضطراب شدید همراه با تپش قلب رخ داد که بی اشتهایی هم به همراه داشت ولی از لحاظ اعصاب خیلی ضعیف شدم نمیدونم چرا احساس بی حسی یا خواب رفتگی تو قسمت پاهام دارم خلاصه خیلی بیماری عجیبی هست همه هم منو عنوان یک بیمار روانی خطاب میکنن بعضی مواقع هم در ناحیه شکم وپهلو احساس درد خفیف دارم بیحالی و منگی هم که دیگه حسابی از پا دراوره منو

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: علایم ای بی اس
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 10:33 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
نظر غیر تخصصی من این است:

یک متخصص خوب روان پزشک پیدا کنید و به او مراجعه کنید.
من الان یک هفته است که با مراجعه به روانپزشک و مصرف داروهای او، یک آرامشی دارم که در طول 10 سال گذشته برایم بی سابقه بوده است. آی بی اسم هم یواش یواش احساس می کنم خوب می شود.
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=46&t=244#p8752

فقط چون اغلب داروهای اعصاب شاید یبوست همراه داشته باشند از ملین مخصوصا شربت لاکتولوز و یا پسیلیوم
هم در صورت نیاز استفاده کنید.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

عنوان پست: تشخیص پزشک ؟
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 10:49 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
آقای حمیدرضا
حتما به پزشک هم مراجعه کرده اید و دارو مصرف می کنید، در این مورد هم بنویسید تا پست شما کامل باشد.
بهرحال مثل آی بی اسی های دیگر، شما هم در شروع بیماری سردرگم هستید و بیماری خودتان را احتمالا جدی تر از اونی که هست در نظر می گیرید و دچار اضطراب و وسواس می شوید.

بالا

عنوان پست: Re: علایم ابی بی اس
پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 27, 94 9:58 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنون از پیگیری شما دکتر من بعد از سه مرحله که پیشش رفتم تشخیص داد که من این اختلال رو دارم و برام قرص کلوفاک ریتارد رو تجویز کرد و در مواقعی که اجابت مزاجم شل بود بعضی مواقع خوب بود ولی بیشتر از همه این بیحالی و کسلی و افسردگی اذیتم میکنه مثلا شبها دستام خواب میره یا اینکه احساس مور مور در پاها دارم .با این وجود قرص خاصی مصرف نکردم چون اعتقادی به این قرص ها ندارم یکی از دوستانم که به این بیماری دچار شده بود تاکید کرد که از ژل رویال استفاده کنم میگفت اثر خیلی خوبی رو اعصاب روده و معده داره

بالا

عنوان پست: سندرم خستگی مزمن
پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 27, 94 12:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اگر نمی خواهید دارو مصرف کنید پیش روانپزشک نروید. و بجای اون به روانشناس مراجعه کنید. البته نتیجه کار روانشناس سریع نیست.
شایدبه نوعی سندرم خستگی مزمن مبتلا شده اید، که مثل آی بی نه دلیلش مشخص است و نه درمانش.

یکی از دوستان من می خواست از این ژل رویال استفاده کند ولی بعد از این که فهمید تعداد زیادی زنبور باید به خاطر این ژل از بین بروند، منصرف شد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 29, 94 11:55 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام میخواستم بدونم این درد معده که بعضی مواقع به سراغم میاد به خاطر همین روده تحریک پذیره یا این که دلیل دیگری داره .پیش دکتر که رفتم هر دفعه گفتم اندوسکپی کنید مخالفت کرد و تاکید میکنه که از استرس و درد عصبی هستش

بالا

عنوان پست: درد
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 29, 94 1:07 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

درد کلا یکی از علائم اصلی آی بی اس است. طوریکه یک بحثی وجود دارد که کسانی که مشکلات گوارشی بدون درد دارند احتمالا یک بیماری غیر از روده تحریک پذیر دارند. من خودم سال های اول هیچ دردی نداشتم ولی چند سال اخیر بعضی مواقع درد روده ای دارم.

به نظر من دکتر با معاینه فیزیکی و فشار دادن دست در قسمت های مختلف معده و روده می تونه تشخیص بده این درد تا چه حد نشانه یک بیماری جدی است. دکتری که به شما گفت نیازی به اندوسکپی نیست، متخصص گوارش بود؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 4, 94 11:25 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بله دکتر فوق تخصص گوارش بود و گفت که چون درد هر از گاهی به سراغت میاد و درت کمه نیازی به اندو نیست

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 2, 94 12:55 pm 
آفلاین

محل اقامت: اردبیل
سلام منم مثل تو شدم حمید رضا .اینقد وضع روحیم بد شده که پایان ناممو وسطاش ول کرذم حاله بیرون رفتن ندارم

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 2, 94 1:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام ببین داداش گلم من تمامی این علایم که میگی بدترش رو کشیدم تا موقعی که بیخیالش نشی حتی یک ذره هم بهتر نمیشی چون یکی از دلایل ای بی اس ریشه فکری عصبی است باید قبولش کنی تا هم اعتماد به نفس خودت برگرده چون اگه بهش بها بدی این بیماری اعتماد به نفس تو زیر پاش له میکنه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 11 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید