انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 4, 94 8:54 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

در ضمن نعنا و عرق نعنا استفاده نشده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 6, 94 1:32 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام آقا من شک شدم این پست رو دیدم اگه نفخ و اسهال رو برطرف کنه من از خوشحالی‌ نمیدونم چی‌ کار کنم! سوال زیاد دارم راجعبهش اول اینکه همیشه باید خورد تا اثر داشته باشه؟ یا مدت دوره داره؟ ضمن اینکه کامل شما دارمان شودین؟ یعنی‌ مثلا شیر اینا میخورید؟ و سوال بعدی از کجا می‌شه تهیه کرد؟ خریدنش آسونه؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 4:04 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این دوست عزیز جواب نمیده؟ کسی‌ هست روش ایشون رو تست کرده باشه؟ خوب دوست عزیز شما که کار خیر کردی بیا بیشتر توضیح بده اگه قرار باشه این اختراع ثبت شه اول رو ماها باید تست بشه انسان‌های عادی که به دردشون نمی‌خوره!

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 4:40 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام من فصلا 4 ماه استفاده کردم همه چیزم خوردم دیگه علاییم قبلو ندارم.حقیقتش تو این چند ماه قطعش نکردم.اما همه درمانا رو انجام دادم که یه هفته جواب میداد اونم 80 درصد و بعدش دوباره شروع میشد و دیگه هیچ چیز جواب نمیداد که خوشبختانه تا ب امروز جواب داده 4 ماه کامل.به چند نفر دادم جواب داده

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 4:44 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من این دارو رو به چند نفر از اقواممون ک مشکل نفخو معده درد داشتن هم دادم ک راحت شدن و خودشون میگن که بیش خیلی دکتر رفتن ک سوزش معده و نفخو نتونستن خوب کنن اما من با این ترکیب خوبشون کردم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 6:37 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
من فک میکنم علی اقا دلش نمیخوادکسی از روش ایشون استفاده کنه یا اینکه نمیخوان همینجوری رایگان در اختیار بقیه بذارن,یه احتمال دیگ اینکه شاید خودشون روی روششون شک دارن!!!!!!!!!!!!!!!
علی اقا میشه بگید حالا ک نمیخواستین ب ما بگین اصلا چرا تو انحمن مطرح کردین، ها؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 8:46 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

علی آقا،
من نتونستم با شما تماس بگیرم چون اگر شما ترکیب ابداعی خودتون را به من می گفتید من هم به ناچار به دوستان دیگر می گفتم و این چیزی نیست که شما می خواهید.
به نظر من امکان ثبت کشف شما مشکل است چون شما چند گیاه را ترکیب کرده اید و در واقع دارویی که از مثلا یک گیاه استخراج شده باشد اختراع نکرده اید. ارزش کار شما کم نیست ولی در حیطه کار ثبت اختراع نیست.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 9:22 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام من خوشبختانه با علی‌ آقا صحبت کردم و خیلی‌ پسر گًل و خوبی‌ هستند! و ایشون تو ۵ سال که این بیماری رو داشتند دیگه کاری نمونده بوده بکنند و بقولی همه راه‌ها رو رفته بودند ! و این راهی‌ که ایشون کشف کردند! جالبه که ۴ ماه جواب داده! و سرو صدای شکم و اسهال رو بر طرف کرده.

دوستان عزیز نوع یبوست یا ترکیبی‌ یا بی‌ اختیاری اصلا اینجا رو ولن کنند یعنی‌ این تاپیک رو! این پست ایشون مخصوص اسهال و نفخ و گاز روده هست که همون نوع دی هست! و ایشون حق هم داره ترکیب رو نگه که کاملا گیاهی هست و خودش هم همت کرده حالا کشف کرده! اگه رو ما جواب بده که ۱۰۰% رو ۹۰% افراد جواب میده! و البته فرمول نزد ایشون محفوظ هست! و ما هم اصلا کاری به این داستان نداری. مهم برای ما بهبودی و رفع بیماری هست! هر چی‌ باشه بهتر از قرص‌های ضدّ افسردگی و قرص‌های ضدّ اسهال هست چون ایشون گفتند که ترکیب گیاهی هست و خیلی‌ هاش کمیاب بوده حتا .

اگه قرار باشه با خوردن روزی یک قاشق غذاخوری از این ترکیب! آدم بتونِ همه چیز بخوره و اسهال نشه و گاز روده و صدای شکم نداشته باشه من حاضر هستم حداقل ۳ ماه مصرف کنم!

بهترین حالت این هست که هر کسی‌ که مثل ما مشکل داره! سر فرصت مبلغ تهیه واسه تست رو بعده و با پست در صورت تمایل اگه ایشون خواستند و لطف کنند ارسال کنند! اگه رو ما جواب داد ک باید خوشحال باشیم و دعا‌ کنیم! و فکری کنیم واسه ثبت این موضوع! اگه جواب نداد که خوب ضرر نکردیم!
و این هم بگم که علی‌ اصلا دنبال مسائل مالی‌ نیست از ما! و میفهمه ما چی‌ کشیدیم! ولی‌ خوب قرار هم نیست که مجانی‌ بره بگیر بسازه یا حالا ترکیب کنه رایگان واسه همه ارسال کنه هم وقت گیره هم هزینه به هر حال داره که ایشون نباید از جیب بده! به اندازه تست برای ۲-۳ هفته ۱ ماه ! می‌شه واسه اونهایی که تمایل دارند ارسال شه! که تعداد ما خیلی‌ هم نیست تو این انجمن دسته نوع دی یا اسهال! فکر نکنم ۲۰ نفر باشیم !

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 8, 94 10:06 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام اقا ارش شما بد برداشت کردی داداش من.و ویدا خانوم شما هم خیلی از دست ما عصبانی مثل اینکه من بازم از همه دوستان عذر خواهی میکنم ک نگفتم اما من قصدم کمک بود

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 8, 94 8:07 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سه مطلب جدید اینجا مطرح شد که در پست اول گفته نشده بود:
1 - ایشان خودشان این ترکیب را برای دیگران تهیه و ارسال می کنند. البته حق ایشون هست که در ازای هزینه ها و سود معقول، پولی بگیرند.

2 - مطلب دوم که مهمتر است اینه که در این ترکیب از یک سری گیاهان خاص و کمیاب استفاده شده است. اینجا این سوال مهم پیش می آید که مصرف این گیاهان در یک دوره مثلا چند ماهه چه عوارضی دارد ؟
3- خاصیت درمانی این ترکیب هنوز نامشخص است و فعلا فقط در کنترل بیماری موفق بوده است.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com