انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:48 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 1:55 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من دفاع هامو کردم و اقا سعیدم دفاع کردن اما ایشون داره توهمت میزنه چرا به این گفته ها رسیدگی نمیکنی داداش من

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 2:18 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

administratorدوست عزیز کسی ک توهین کرده ایشونه نه تنها به من حتی به کسی ک یه شخص مهم مملکت ک تو خبرگان رهبری هست اقای احمدی نزاد رو هم توهینو مورد تمسخر قرار داده مکتوب موجود بعد شما اومدی به من تذکر میدی؟

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 2:20 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

علی آقا لطفا ایمیلتو چک کن
من پیغام دادم
نمیدونم چرا نمیتونم اینجا پیغام خصوصی بفرستم!

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 2:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

mhs سلام و ئخسته نباشید.ایمیل من اشکال داره و باز نمیشه براتون بیغام شخصی فرستادم

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 7:42 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من نمیتونم جواب پیغام شمارو بدم!!!!!!!!!

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 7:48 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خب شماره گذاشتم تماس بگیرید

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 8:32 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
با سلام. این افای اشنا شما می فرمایید بیماری رو پنهان می کردند دیگه بچه گانه هست ادم اسهال و نفخ داشته باشه طولانی مدت و به کسی نگه هر کسی دیگه 2 تا رفیق فابریک به اصطلاح داره چه دختر چه پسرش اگه ادم به دوستای صمیمی هم نگه چشه مشکل داره. مگر اچ ای وی گرفتیم که پنهان کنند. این همه بیماری در ایران هست. اگر شما 17 سال پنهان میکنید بنده جای برادر کوچیکتر باید بگم کاره فوق العاده اشتباهی می کنی برادر من.
در مورد اعتماد جلب کردن با شما موافقم اما شما پست قبلی بنده را مورد انالیز قرار ندادین مثل اینکه. بنده گفتم ورزش می کنم. وگفتم 19 ساله نیستیم. 32 سال داریم. گفتم فکر کنید یعنی چی؟ یعنی علی اگه کار خلافی می خواست بکنه نیازی نداشته که بره ببینه کل داروهای اسهال چیه و اسامی دکتر و حفظ کنه تجربه کلونوسکوپی شو بگه به من و حتی بدونه بیسموت رنگ مدفوع رو تیره میکنه بدونه ریفکسیمین مال کجاست اسامی 90درصد قرصها رو ایشون تو حرفاش حفظه کسی که تو کار گول زدنه فکر نکنم بره بشینه این هم اطلاعات دارویی و عوارض و دکتر و یاد بگیره که من بعدا بشم مشتریش. درسته؟ پس ایشون بیمار ای بی بوده.
اگر ایشون گفته روی بی اختیاری جواب میده حتما دلیل داشته چون گاز روده وقتی کم بشه نفخ کم باشه احتمالا ممکنه مفید باشه پس بی راه نگفته. در ضمن کسی با خوردن مواد مخدر معمولا جز تریاک اثر دیگری ن اره کسب شیشه نخورده چون میکشن. کسی هرویین نخورده چون می کشن. کراک هم معمولا میکشن یه سری مواد دیگه هست که میخورن. من تاحالا نشنیدم کسی بگه من حشیش خوردم یا... بگذریم.
فرمودید هزینه برای ازمایش زیاد هست ازمایش کامل خون با دفترچه 110 تومان هست. من فکر نمی کنم ازمایش این محصول 40 تومن بشه.
ایشون اگه هدفش این باشه که اعتماد من رو جلب کنه نیازی نداره خود گیاهارو برای من بفرسته بگه دم کن بخور. می گه بکش سنیف کن. درسته؟
تازه اگه 2 روز بخورم ببینم خوب نمیشم معلومه ک رو من جواب نمیده. ضمنا اداره پست رو شما چی فرض کردی؟ فکر کردید اسکلن؟ شما فردا برو یه شیشه اب لیمو ببر بهت گیر میدن. اگه به این راحتی مواد میشد واسه هم پست کرد که کسب تو پارک و خیابون دیگه دنبال مواد نبود با پیت مثلا الکلی ها بذاشون شامپاین با پست میومد. پس حرفهای شما بدون فکره. ببنید من توهین نمیکنما ابدا. دارم توجیه می کنم. فکر کنی میبینی درست میگم.
فرض میکنیم اصلا من گول خوردم معتاد شدم اوکیه ؟ خودم نمیفهمم ؟؟! عذر می خوتم احمقم ؟ رفیق پدر مادر فامیل ندارم ؟؟ میگم من 3 روز از ابن خوردم الان معتادم. براحتی نمیشه پیگیری کرد. علی در میره لب مرز میگیرنش با هلیکوپتر ؟ شماره تماس قابل پیگیری نیست ؟ ادرسی که پست میکنه ؟ ایپی که اینجاست ؟ شما رودر رو برو ازش بگیر من دیدش فیس تو فیس. شما برو ببینش تو محل خودشون بگیر دم خونشون بگیر ازش. دوست دراری مطمن شی.
مگن مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نکن. شمام سفت بگیر. بنده بار اول ابشون رو دیدم 30 دقیقه حرف زدیم. پلاک ماشینشم جلوم بود. بعد 7 روز خوردم الان از باشگاه امدم. تا اینجا که نه گول خوردم نه معتادم. و گاز رود من 80 درصد کم شده. حالا این سری گیاه هارو میفرسته با پست. و فکر کنم دیگه بوی مواد قابل تشخیص باشه. درسته ؟ پس شما مطلقا فکر نمیکنی چی میگی هدفت شاید دلسوزی باشه. خیر باشه نیتت اما لی فکر کار میکنی خیلی روک و راست حرف میزنم. یعنی اکر من با این محلول گیاهی خوب بشم شما چطوری میخوای اینجا پست بدی و جواب علی رو چی بدی مدیونش میشی. درسته ؟ پس زود قضاوت نکنید رو هر چیزی فکر کنید راه هست. شما مشکل بی اختیاری داری نخور عزیز دا برادر.
ی پستی دیدک که فرمودید چرا گیاه در الکل علی خیس کرده. یعنی وقعا جالب بود. برگ ریشه گیاه با این همه طوفان و غبار در ایران این همه حشرات و میکروب و باکتری چه اشکالی داره ضد عفونی بشه گیاهی که شما صاف می خواهی اسیاب کنی رو تمییز کنی ؟ چرا تو ا ایشگاه به تیغ الکل میزنن ؟؟ پس با اب بشورن دیگه. این حرفه شما زدی گیر دادی روش ؟ شما دلمه نخوردی ؟ برگ مو رو تو الکل 10 مین خیس کنی مثلا اشکالی داره ؟ معتاد میشی؟ بدون فکر فقط شما نوشتی. علی برای اینکه ضد عفونی کنه ریشه و گیاه رو چند دقیقه میذاره خیس میخوره تو الکل بعد اب میکشه می ذاره خش بشه. همین.
یه کاری نکنید اگر کسی چیزی کشف کرد که بهتر شده یا درمان شد جرات نمنه بیاد بنویسه. ازادی بگذارید با عقل فکر کنید. به نتیجه برسیم. شما توقع نداشته باشید که همه بگن سلام این و بخورید با این خوب میشید. چون اگر اینطوری بود. این بیماری وجود نداشت. من در حال تست هستم به هیچچچچچچچ وجهه اعتقاد مثل شما ندارم که این بیماری از اعصاب و استرس هست. چه کسی در این انجمن بوده که قرص ضد افسردگی نخورده ؟ چه افرادی رفتند یوگا هیپنوتیز انرزی درمانی اما هنوز بیمارند. بنده بطور حرفه ای ورزش می کنم. لازم شد عکس بدنم می گذارم. همش در حال خنده هم هستم. اما شکمم صدا می داد اسهال بودم. عصبی بودم همین بود استرس داشتم بدتر بود باز همین. پس ربطش اینه که بد تر نیشه این هم همه دنیا میدونن که اعصاب رو همه چی ممکنه تاثیر بگذاره پس به ما ربطی نداره بکنیم دلیل و معلول ای بی. فقط خدمون رو گول میزنیم. شده من عصبی هم شدم اسهال کمتر بودم. بهخدا. شاید جناب ارش هم با من در این مورد هم عقیده باشه.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 8:50 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

دلیل اینکه علی اسم گیاه ها رو نگفته شده شک برای خیلی ها. چون اگر کسی خوب بشه دوست داره بنام خودش ثبت بشه و تجاری بشه نه غریبه و دیگران کلی پول و سود بزنن به جیب و برن. تلاش خودش بوده تحقیق کرده چندین گیاه رو که چند تاش و من میدونم با هم قاطی کرده. اگر خدفش کاری غیر ازاین بود الان خیلیها معتاد شده بودند و کلی شاکی باید داشته باشه بلکه همچین خبری نیست. من استفاده کردم 7.8 روز و هیچیم نشده. هر کسی هم تمایل داره با علی تو شهر خودش قرار بگذاره صحبت کنن. شک هم برطرف بشه. ایشون علاقه شدیدی داره که همه شفا پیدا کنن و درمان بشن. نیتش خوبه. سعیش هم میکنه اگر جواب داد که همیشه دعاش می کنیم. اگر معتاد شدیم خودم میدونم باهاش. هاهاها شوخی بود. داش علی ما خماریم لطفا فردا واسم پست کن اونا رو مرسی

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 9:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

پست هایی که به صورت مکالمه دو نفری هستند مثلا در مورد نحوه ارتباط و اینها، بعد از چند هفته پاک می شوند.
چون نیازی به باقی موندن اینها در تاپیک نیست.

به نظر من هم، همه در این انجمن اجازه اظهارنظر(بدون توهین) را دارند و من اصرار دارم که نظرات مختلفی در مورد یک موضوع مطرح شود تا تمام جوانب اون مسئله مشخص شود. و اینکه کسی نمی تواند عضو دیگر را از گذاشتن پست در یک تاپیک محروم کند در واقع ما تاپیک اختصاصی نداریم. کسی که یک تاپیک را ایجاد می کند هیچ حق بیشتری نسبت به دیگران در مورد آن تاپیک ندارد.

اعضای جدید یا اعضایی که تازه این تاپیک(داروی ابداعی علی) را مطالعه می کنند حتما لازم است که از ابتدا تاپیک را مطالعه کنند تا در جریان کل قضیه قرار بگیرند.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 9:36 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

تشکر میکنم از دوست عزیزم اقا سعید.باز هم میگم چون این حرفها زده شده از طرف بعضی دوستان اگر کسی این مخلوط گیاهارو خورد بره تمامی ازمایشای اعتیادو انجام بده.بعدشم این ترکیب به صورت علمی و اثبات شده به گفته یکی از دوستان ک کبد چرب داشته و کلوسترول شو بایین اورده و خاصیت ضد افسردگی و تقویت سیستم دفاعی و ضد باکتری و میکروبی رو داره و کاهش قند خون و افزایش نسبی میل جنسی که اگه بتونم به جایی برسونم برای ثبت دفاعیه علمیشو هم نوشتم برای اثبات.همه این ادعاها ک میکنم همش جنبه علمی داره نه اراجیف ک حاضرم به تمامی دکترها بر اساس منابع علمی ثابتش کنم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com