انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:24 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه شهریور 24, 94 5:17 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

فاز حاد ای بی انقدر طولانی شد که فکر کردم دیگه بهتر نمی شم اما تصمیم گرفتم تمام تلاشم را بکنم . نفخ شدید وگاهی ال جی ورفلاکس بوی اسید معده و درد شدید شکم وگاهی اسهال وباد گلوهای زیاد بعد از خوردن حتی کمی اب.کاهش وزن وترس از سرطان واندوسکوپی بدون بیهوشی و ..در اخر حمله پانیک با طپش قلب وحشتناک ولرز واحساس سرما لحظاتی سخت که فقط کسانی که پانیک گرفتن می دانند احساس مرگ کردن انهم روزی چند بار یعنی چه. داروهای کلوفاک ونگزیوم وپروبیوتیک و .. مصرف کردم فقط نگزیوم رفلاکس را بهتر کرد و نزدیک سه ماهه که روانپزشک رفتم سرترالین می خورم وهر روز یک ساعت توی پارک صبح زود ورزش میکنم .سرترالین خیلی کمکم کرد که بتونم به خودم مسلط بشم و ورزش تونست مکمل این قرص بسیاراثر گذار عمل کنه .اگر یک روز ورزش نروم نفخ ام بدتر می شه.من هم مثل دوستان دیگر جناب اشنا و .. فکر می کنم باید شیوه زندگی بدون اضظراب وارامش را یاد بگیریم.ورزش هیچوقت فراموش نکنیم به خصوص ورزش درطبیعت .از استفاده قرص اعصاب برای مدتی که پزشک تجویز می کنه نترسیم تا زمان لازم را برای یافتن مهارت هایی چون ریلکس کردن وغلبه بر اضطراب را به دست اوریم. در کنار ورزش ودارو غدا ها را امتحان کردم .شیر باعث درد و نفخ شدید می شه اما شیر بدون لاکتوز مشکلی ایجاد نمی کنه .ماست پروبیوتیک هم به صورت میان وعده می خورم و.به خاطر برگشت غذا وعده ها ی غدایی کم حجم تر می خورم.نان هم باعث ترش کردنم می شه توی فر نان ساده برای سه روزم درست می کنم.امیدوارم انچه گفته شد به فایده ای برای دیگران هم داشته باشد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: سرترالین
پستارسال شده: سه شنبه شهریور 24, 94 5:37 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
سلام سرکار المیرا.
من بجای لبنیات از کفیر استفاده می کنم و کفیر را هم در خانه درست می کنم با قارچ کفیر.
کفیر اصلا نفخ ایجاد نمی کند ولی وای به روزی که کمی پنیر یا خامه بخورم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

عنوان پست: ماست
پستارسال شده: سه شنبه شهریور 24, 94 6:12 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من و بعضی از دوستان این انجمن از ماست پروبیوتیک نتیجه عکس گرفتیم (نمی دونم چرا؟)

در محصولات لبنی برای من بهترینش ماست چکیده است اونهم فقط برند "پگاه زنجان". کفیر خانگی را متاسفانه امتحان نکرده ام ولی کفیرهای پگاه و کاله که بهم نساخت.

خوشبحالتون که می تونید نون خانگی تهیه کنید چون نون های نانوایی ها از هر لحاظ کیفیت پایینی داره :(

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 24, 94 6:39 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ارش اقا . نون پختن که کاری نداره از صف طولانی نانوایی خیلی راحتر است البته من هم تازه شروع کردم.حتما پگاه زنجان امتحان میکنم. اقای اشنا ممکن در مورد کفیر توضیح بدین.

بالا

عنوان پست: نان خانگی
پستارسال شده: سه شنبه شهریور 24, 94 9:12 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
به نظرم آماده کردن خمیر نان با خمیرمایه، هم کار می بره و هم حوصله و وقت می خواد. فکر کنم یک فر خوب هم لازم داشته باشه و با فرهای معمولی نشه.
نانوایی محل ما آزادپز شده و بخاطر همین همیشه خلوت هست.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 26, 94 12:58 pm 
آفلاین
کاربر فعال

این داروی اسنترا یکی از داروهای ضد افسردگی است تاثیرش چطوره میخوام منم مصرف کنم اگه بهترم کنه

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 27, 94 11:15 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

زولفت نام تجاری سرترالین و اولین برندی که وارد بازار شده واسنترا نوع المانی است . کاربرد در اضطراب منتشر وپانیک ووسواس و افسردگی وبرای اب بی اس نوع یبوست بیشتر کاربرد دارد.اابتدای مصرف حدود دو هفته عواررض داردوبعد عادت می کنید .در کل زیر نطر روانپزشک مصرف کنید .فوق گوارش داروی دیگری به من داد که فایده ای نداشت.اول نوع ایرانی استفاده کردم امانفخ بدتر کرد ولی زولفت خوب بود.

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 27, 94 5:54 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من الان در شرایط خاص استرسم زیاده تمرکزم میاد پایین ای بی اس از نوع غالب اسهال هستم اصلا وضعیت روحی خوبی ندارم امیدوارم این دارو روی من هم اثرات خوبی داشته باشه یکی از بچه ها نوشته بود احساس شادکامی ذهنی هم بعد دو هفته مصرف دارو برمیگرده اگه این طور باشه که واقعا دیگه سالم میشی بابا مردم از بس معمولی بودم منم دوست دارم از زندگیم لذت ببرم البته همین معمولی بودنم هم به سختی به دستش اوردم ناشکری نمیکنم چون اوایل واقعا افتضاح بودم

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید