انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:53 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 9:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اره معاینه کرد,و شدت درد رو سنجید,وقتی ک معاینه کرد,بعد شکممو ماساژ سریع دادگف با این حرکت به روده هام کمک میکنه ,دردش خیلی خیلی برام زیاد بود,اره برای این درد من احتمال بیماری اورژانسی دادن,اخه من روده م تو ناحیه خم طحالی قوسش خیلی زیاده,وتاکید کردن اگه خوب نشدم فردا بازم مراجعه کنم,الان درد دارم اما دردم خبلی اروم وملایمتره
من برای رفع یبوستم خیلی کارا کردم,خوردن برگه قیسی وانجیر واب فراوان ومیوه زیاد ولی برطرف نشد,یبوستم وری نیس ک دفع نداشته باشم,تخلیه کامل ندارم,موقع دفعم خیلی درد داشتم,اشتهامم کمترشده
بنظرتون بتامتازونه خطرناک نیس؟
ولی فک میکنم منشا ارامشم همون باشه
ممنون ک راهنمایی کردین

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مرداد 17, 94 9:53 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من با بتامتازون آشنایی ندارم چون مصرف نکردم. ولی کلا فکر می کنم که دارویی که دکتر تجویز کند و یک مدت محدودی مصرف شود، خطری ندارد.
اگر به یک بیماری اورژانسی شک هست مصرف داروهای قوی تر هم توجیه دارد. من خودم بیشتر به مصرف طولانی یک دارو انتقاد دارم.

به عنوان یک غیرکارشناس فکر می کنم اگر روده سریعتر تخلیه بشه می تونه به کل قضیه کمک کنه. برای یبوست از روغن زیتون و روغن کنجد یا ارده و راه های دیگر غیر از میوه هم استقاده کنید. "آشنا" در این زمینه تجربه خوبی داره.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 30, 94 4:10 pm 
آفلاین
کاربر ساده

ويدا چرا مواد غذايي حجيم مصرف نمي كني؟ ميوه هاي با فيبر هاي نا محلول مث هويج و كاهو و سيب ...
اگه با ميوه ها مشكلي نداري، در كنترل يبوست خيلي موثرند

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 30, 94 4:22 pm 
آفلاین
کاربر ساده

فك ميكنم اين دسته از آي بي اس واسه معده مشكلات بيشتري از ساير گروه ها ايجاد ميكنه
يني خود من از درد هاي معده و رفلاكس هاي زياد به آي بي رسيدم و نه از درد شكم و روده و مشكل دفع و ...
حالا خيلي وقتا پيش مياد، با اين كه مدت ها روده هام رو كنترل ميكنم و مشكل حركت و اسپاسم اونا نيست ( مثلن با كلوفاك ريتارد) بازم معده دست بر نمي داره
چن وقته دارم فك ميكنم نكنه معده من به يه سري مواد غذايي حساسيت داره و در كنار آي بي يه جور حساسيت گوارشي دارم
ميشه با يه آزمايشي مث آزمايشات حساسيت تنفسي - پوستي فهميد؟
ميشه درمان كرد؟
اصن داريم همچين چيزي؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 30, 94 7:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

منم خیلی دوست داشتم مشکلم آی بی نباشه و یه حساسیت غذایی داشته باشم ولی متاسفانه اینطور نیست :|
اگه حساسیت باشه با داروهای آنتی هیستامین و نخوردن چیزایی ک حساسیت زاست خوب میشه،یکی از آشناهامون از معده درد مزمن مدت ها رنج میبرد ک دکترا تشخیص آی بی اس دادن براش. بعد یه دکتری بهش آنتی هیستامین کتوتیفن داد تا خورد خوب شد خداروشکر

بالا

عنوان پست: Re: پنتوپرازول
پستارسال شده: دوشنبه شهریور 30, 94 8:52 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان من ازدو سه سال پیشه که جدی آی بی دارم و فک می کنم به طور غیر جدی از 10 سال پیش داشتم اما موقتی بود و با استرس خودش نشون میداد اما الان برام جدی شده داروهای زیادی مصرف کردم که اکثرشون تاثیر موقتی داشتن و با اتمام دوره مصرف اثرشون از بین رفته تمام ذهنم درگیر این بیماریه طوری که زندگی برام سخت شده در روز شاید بالای 20 بار میرم دستشویی مهمونی نمی تونم برم چون تمام ذهنم شده دستشویی رفتن انگیزه برای ادامه تحصیل ندارم چون همه سر کلاس نشستن من تو دستشویی محکم چسبیدم ازدواج نمی تونم بکنم چون می دونم منجر به طلاق میشه هر جا بخوام برم باید برم دستشویی نه یکبار چند بارخسته شدم هم از خودم هم از دیگران و نگاهاشون که بعضیاشون با اینکه میدونن مشکلم چیه می خندن میگن چرا اینقدر دستشویی میری اونایی هم که نمی دونن بدتر از بقین متاسفانه بیماری بدی هم هست به هر کی میگی انگار سوژه خنده براش پیدا شده چشاش گرد میشه وطوری نگاه میکنه که انگار یه موجود عجیب الخلقه دیده با پزشکای مختلفی سرو کار داشتم هر کدوم یه واکنشی داشتن بعضیاشون ناراحتم کردن با صحبتاشون بعضیا هم بی تفاوت آخرین پزشکی که رفتم کولوفک نوشت با دمپریدون و مترونیدازول گفتم کولو مصرف کردم تاثیری نداره لطفا عوضش کنید مترونیدازول می خورم سردرد می گیرم فشارم میفته لطفا ننویسد گفتم من مشکل نفخ و ضعف عصبی دارم وقتی ناراحت و عصبی میشم ضعف شدید سردرد تهوع و گاهی استفراغ و بی اشتهایی میگیرم عصبانی شد گفت داروت همینه من که نمی تونم از خودم دارو. اختراع کنم آخرش هم که بلند شدم بیام بیرون از اتاقش گفت پودر فلان یادم نیست چی بود اسمش همونم برات خوبه در حالی که لبخند تمسخر رو لبش بودباورتون نمیشه انقدر افسرده شدم و ناراحت که دوست داشتم بمیرم تا چند روز ضعف شدید داشتم هر چی می خوردم فشارم میزون نمی شد ما آی بی ها هم باید با مشکل خودمون بجنگیم هم با نگاه تمسخر آمیز دیگران من اسید معدم هم زیاده دوستان بگن لطفا دمپریدون برای کنترل اسید معده اثر داره یانه؟چون گفتم که از بس ناراحت شدم از دست دکتر یادم رفت بهش بگم این مشکلم دارم
در آخر دوستان اگه با داروی خاصی خوب شدن و علائم من داشتن بگن شاید برای منم موثر باشه ممنون

بالا

عنوان پست: Re: پنتوپرازول
پستارسال شده: دوشنبه شهریور 30, 94 9:08 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ببینید دوست عزیز من از مشکلات شما هزاران بار بدترش رو داشتم تنها راش اینه که بیخیالش بشی چون این لامصب هر چی اعتماد به نفست رو پایین بیاری بیشتر رشد پیدا میکنه البته داروهای ضد افسردگی هم موقتی خوب میکنه ولی میگم بهترین راه اینه که ذهنت رو مدیریت کنی افکار منفی رو از ذهنت خارج کنی فقط خودت به خودت میتونی کمک کنی چون بیماری روان تنی است ارتباط مستقیم با حالات و هیجانات روحی داره تجربه شخصیم بود

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 31, 94 11:17 am 
آفلاین
کاربر ساده

نه كه حساسيت باشه و با نخوردن يه چيزي همه چي بر طرف بشه
معده من به هيچ صراطي مستقيم نيست، يه بار تخم مرغ ميخورم ميميرم، يه بار ميخورم عاليه
چون با عوارض آي بي اس روي معده خيلي تداخل پيش مياد خيلي كم چيزايي رو تا حالا تشخيص صد در صد دادم مث فلفل قرمز
واسه همينه دنبال يه آزمايشي، كوفتي ميگردم بگه به چيا حساسه
درد هاي عجيب غريب معده دارم كه هر بار يه كدوم يا چن تا با هم ظهور ميكنه
اين چن سال انقد آزارم داده كه بالاخره هفته پيش از كارم استعفا دادم كه بشينم گوشه خونه

آخرین بار توسط بامداد در چهارشنبه مهر 1, 94 4:09 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 31, 94 11:19 am 
آفلاین
کاربر ساده

صحبت و معرفي دكتر ها تو كدوم بخش انجام ميشه؟
به نظرم تو اين زمينه ميتونيم اطلاعات خوبي به هم منتقل كنيم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 31, 94 8:58 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان من ازدو سه سال پیشه که جدی آی بی دارم و فک می کنم به طور غیر جدی از 10 سال پیش داشتم اما موقتی بود و با استرس خودش نشون میداد اما الان برام جدی شده داروهای زیادی مصرف کردم که اکثرشون تاثیر موقتی داشتن و با اتمام دوره مصرف اثرشون از بین رفته تمام ذهنم درگیر این بیماریه طوری که زندگی برام سخت شده در روز شاید بالای 20 بار میرم دستشویی مهمونی نمی تونم برم چون تمام ذهنم شده دستشویی رفتن انگیزه برای ادامه تحصیل ندارم چون همه سر کلاس نشستن من تو دستشویی محکم چسبیدم ازدواج نمی تونم بکنم چون می دونم منجر به طلاق میشه هر جا بخوام برم باید برم دستشویی نه یکبار چند بار اگه نرم احساس پری شکم می کنم و روده بزرگم احساس می کنم به شدت پره و گاز زیادی توش هست که اگه نرم دستشویی معلوم نیست چه اتفاقی قراره بیفته همیشه باید شکمم خای خالی باشه تا راحت بتونم جایی برم صبحها بخوام برم جایی باید 10 بار برم دستشویی تا روده هام خالی بشن وگرنه عزرائیل جلوی چشام می بینم و نفخ زیاد می کنم خسته شدم هم از خودم هم از دیگران و نگاهاشون که بعضیاشون با اینکه میدونن مشکلم چیه می خندن میگن چرا اینقدر دستشویی میری اونایی هم که نمی دونن بدتر از بقین متاسفانه بیماری بدی هم هست به هر کی میگی انگار سوژه خنده براش پیدا شده چشاش گرد میشه وطوری نگاه میکنه که انگار یه موجود عجیب الخلقه دیده با پزشکای مختلفی سرو کار داشتم هر کدوم یه واکنشی داشتن بعضیاشون ناراحتم کردن با صحبتاشون بعضیا هم بی تفاوت آخرین پزشکی که رفتم کولوفک نوشت با دمپریدون و مترونیدازول گفتم کولو مصرف کردم تاثیری نداره لطفا عوضش کنید مترونیدازول می خورم سردرد می گیرم فشارم میفته لطفا ننویسد گفتم من مشکل نفخ و ضعف عصبی دارم وقتی ناراحت و عصبی میشم ضعف شدید سردرد تهوع و گاهی استفراغ و بی اشتهایی میگیرم عصبانی شد گفت داروت همینه من که نمی تونم از خودم دارو. اختراع کنم آخرش هم که بلند شدم بیام بیرون از اتاقش گفت پودر فلان یادم نیست چی بود اسمش همونم برات خوبه در حالی که لبخند تمسخر رو لبش بودباورتون نمیشه انقدر افسرده شدم و ناراحت که دوست داشتم بمیرم تا چند روز ضعف شدید داشتم هر چی می خوردم فشارم میزون نمی شد ما آی بی ها هم باید با مشکل خودمون بجنگیم هم با نگاه تمسخر آمیز دیگران من اسید معدم هم زیاده دوستان بگن لطفا دمپریدون برای کنترل اسید معده اثر داره یانه؟چون گفتم که از بس ناراحت شدم از دست دکتر یادم رفت بهش بگم این مشکلم دارم
در آخر دوستان بگن من آی بی دارم یا نه اشتباه می کنم و اگه با داروی خاصی خوب شدن و علائم من داشتن بگن شاید برای منم موثر باشه ممنون

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com