سلام
اگر اجازه بدید در دومورد با شما مخالفت کنم و در یکمورد تعیید کنم

تنقیه بد نیست ... البته اگر به مدت طولانی و تعداد زیاد تکرار
نشهباید با دستگاه مخصوص انجام بشه و آب مورد استفاده برای تنقیه هم باید تصفیه شده و نزدیک به دمای بدن باشه وووو
در مورد نفخ .. این موضوع رو باید با استفاده از تجربیاتمون بگیم (چون دلالیش اثبات نشده) ... اول اینکه باید ببینیم نیاز به دفع اذیتمون میکنه یا نفخ
ولی اینرو باید بدونیم... اگر هیچ مواد خوراکی هم نخوریم, باز هم باد روده تولید میشه, چون اصل کار با میکروبهای روده هست
ولی وجود مدفوع میتونه باعث تشدید اینمورد بشه ... با توجه به راهکاری پیشنهادیتون, آی بی اس یبوست دارید که میتونه مفید باشه ولی به این هم دقت کنید که وجود هرگونه ماده خوراکی (مایع) در روده, باعث تشدید فعالیت میکروبهای روده میشه...
و در مورد آرامش ذهنی... قطعن همینطوره و باید با مراقبت از روح و ذهن خودمون, این بیماری رو ضعیف کنیم
و توصیه ای که بر اساس تجربیاتم دارم اینه که .. رژیم خوراکی رو باید اصلاج کرد و از دمنوش های اعصاب استفاده کنیم ... تا بتونیم بهبود پیدا کنیم
دمنوش رو میتونید بمقدار مساوی گیاهان بابونه+بهارنارنج+بادرنجبویه+اسطخودوس را باهم مخلوط کنید و بک قاشق در 2 لیوان آب دم کنید (فقط دم کنید...اصلن نجوشانید) ... بعد از کمی خنک شدن... مبتونید با عسل مصرف کنید... این دمنوش برای آرامش بسیار مفید هست
موفق باشید