انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه مهر 9, 92 11:31 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
فریبا خانم
باید به نحوی به رئیستون نشون بدین که رفتارش غلطه. بهترین روش هم اینه که کارهای رئیستون را انجام ندید. این حداقل کاریه در واکنش به رفتارش انجام می دهید.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مهر 9, 92 12:40 pm 
آفلاین
Admin

فریبا جان من حدود 110 روزه دارم مصرفشون میکنم و تصمیم دارم تا 6 ماه ادامه بدم بعد نتیجه کامل رو به دوستان بگم اما در مورد تاثیرشون تا الان من این اواخر رفلاکس شدید داشتم که کاملا برطرف شد و در مورد بی اختیاری بخوام خوشبین باشم حدود 50 درصدی بهتر شده، نفخم کمتر شده، اما باز میگم زوده واسه قضاوت
این دو تا قرص یه جورایی خواب آورن، من خوابم خیلی عمیق شده شبا، شاید خواب عمیق هم رو بیماریمون تاثیر مثبت داشته باشه، قشنگ حدود 8 ساعت شب تا صب میخوابم
نمیدونم توصیه کنم مصرف بکنی یا نه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 11, 92 8:14 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
عباس جان، با مصرف نورتريپ تيلين دچار يبوست نشدي ؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 11, 92 9:54 pm 
آفلاین
Admin

راستش من کلا نه یبوستی ام نه اسهالی
با مصرفش شاید چن روز اول به مقدار بسیار جزئی یبوست داشتم اما بعدش اصلا
البته ما تو خونمون حبوبات (عدس و نخود و لوبیا) زیاد مصرف میکنیم و کلا مایعات (آب، انواع شربت، چای) بسیار زیاد مصرف میکنم، شاید علت نداشتن یبوست مصرف حبوبات و مایعات باشه چون وقتی دانشگاه بودم مقدار کمی یبوست داشتم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 11, 92 11:14 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بچه ها من امروز دوباره بعد یه سال دکتر رفتم و خوشبختانه بعد 7 سال که فکر کنم پیش 15 تا دکتر رفتمولی باجرئت میتونم بگم ایشون خیلی دکتر با سواد و باحوصله ای بودنو دونه دونه به سوالام جواب میدادن و واقعا لذت میبردم ازینکه باهاشون هم صحبت شدم..
اول درمورد مشکل سوء جذبم پرسیدم... وقتی به جواب آزمایشام نگاه کرد گفت تو سوء جذب نداری.. گفتم چطورمیشه من بیشتر اوقات بلافاصله بعد خوردن غذا احساس دفع میکنم؟ که ایشون گفت روده کلا 12 متره زمان زیادی طول میکشه غذا بره قسمتای پایین تر و احساس دفع پیدا کنیم ولی ایشون گفتن احتمالا اون غذایی که میخوریم به اون محتویات قبلی داخل روده میرسه و به اونا فشار وارد میکنه وباعث میشه اونا تحرک پیدا کنن و بیان پایین تر که نیاز به دستشویی پیدا میکنیم ( البته اینجا اسم کلی عضو و ارگان بدن رو هم گفتشااا ولی من چون حافظه ماهی دارم همش یادم رفت :lol: )
همینطور دوستانی که مث من آی بی اسشون ازنوع اسهال و دفع مکرر و فوریت دردفع هست باید غذاهایی با طبیعت گرم بخورن و از غذاهایی که طبع سرد دارن دوری کنن.. چون همین خوراکی های با طبع سرد باعث میشن ما اسهال طولانی مدت داشته باشیم و مرتب احساس دفع داشته باشیم..
همینطور گفتش خیلی تو این سایتای پزشکی اینا نچرخ.. اینا باعث میشه حساسیتت به بیماریت زیاد بشه و بیشتر اذیت بشی..
و درآخر باید بگم گفتن درمان اصلی آی بی اس من که از نوع اسهاله نورتریپیلین هستش.. البته یه چندتا سوال دیگه هم دارم که باید ازش بپرسم درمورد این قرصه..
ولی بچه ها من همیشه خیلی گفتم و بارزم شدیدا تاکید میکنم که با خوندن سایتا و نظرات دوستامون درمورد یه قرص خودسرانه به هیچ وجه شروع به خوردن قرصا نکنین..مخصوصا قرصای اعصاب که خیلی خطر دارن..حتما و حتما با یه پزشک درموردش مشورت کنین.. چون ممکنه با آی بی اس شما و یا حتی متابولیزم بدنتون سازگار نباشه و صدمات غیر قابل جبرانی به بدنتون برسونه.. بهترین راه کمک به ما برقراری یه رابطه خوب بین پزشکمونه.. ( من هزارتا سایت ایرانی و خارجی رفتم وهمشون دراولویت همین موضوع رو قرارداده بودن) امروز واقعا فهمیدم منظورشون چیه.. من خیلی ذقیق و کامل از مشکلات و نوع بیماریم و زمانای حمله توضیح دادمو و دکترم هم خیلی کیف کرد که کامل میدونم مشکلم چیه و انقدر اطلاعات دارم درموردش..بخاطر اون ایشون هم راحتتر تونستن منو راهنمایی کنن و مشکلمو دقیق تر درک کنن...

پس بازم تاااااکید میکنم اگه میخواین این قرصو بخورین حتما پیش یه دکتر خوب برین.. صرفا قرار نیس دکترتون یه دکتر خیلی معروف و جراح و فوق تخصص باشه همین که برا مریضش وقت میذاره و با دقت به حرفاش گوش میده و آزمایشاشو چک میکنه اولین و بزرگترین قدم هست به طرف بهبودی و سلامتی شما..

فعلا این قرصو استفاده نکردم ولی به مرور نتایجشو بهتون میگم..راستی mehfarj جان ممنونم از راهنماییات دوست خوبم.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 11:20 am 
آفلاین
کاربر فعال

خواهش میکنم المیرا خانم.
خیلی خیلی خوشحال شدم که رفتی مطمان باش وقتی این دارو رو مصرف کنی وطعم سلامتی روبچشی ورفتار درمانی رو چاشنیش کنی میتونی به سلامتی واقعی برسیم.
المیرامیگم یه سوال هم دارم:
دکترفقط داروی ضد افسردگی نورتریپلین بهت داد؟دوز مصرفش جقدره؟تاچند وقت گفت مصرف کنی؟......................

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 12:29 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
شما برا رفتادرمانی میری پیش دکتر یا خودت کار میکنی؟
نه فقط اونو تجویز کرد آخه من گفتم که خودم برا اسهالم لوپرامید میخورم و هرازگاهی کلیدینیوم سی
فعلا دوز 10 رو تجویز کرد ولی گفتن اگه می ترسی مثل ایمی پیرامین ( آخه من به این قرصه بدنم خیلی بد واکنش نشون داد و چشمم واقعا ترسیده بود از هرچی قرص اعصابه ) بشه روزی نصف این قرصو بخورمو به مرور 10 میلی شو بخورم ولی من چون عجله دارم زود خوب شم ازهمون 10 میلی گرمی شروع میکنم... باورت میشه ازبس گیج بودم یادم رفت بپرسم تا کی باید بخورمو خاصیت درمانیش تا چه حده...ولی این هفته قراره برم جواب آزمایشمو نشون بدم همه ی اینارو میپرسم ازش

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 2:12 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من رفتار درمانی رو از همون کتابی که نسترن گفته بود شروع کردم ویه روش دیگه که توصیه دکتریکی از بچه هابوده - رو توی قسمت "تمرین آرامش یا ریلکسیشن" گذاشتم-انجام میدم وواقعا آرامش بخشن واحساس خوبی به آدم دست میده.
حتما بعد از مصرف داروها شروع به تمرین کن.مخصوصا شب ها هنگام خواب یا به قول کتاب وقتی توی سطح آلفا قرار داری!!!!!!!!!!

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 10:45 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من قبلا ناامیدنبودم وباوجوداین بیماری 3ترم دانشگاه رفتم خیییلی سخت بودولی تحمل میکردم.زندگیم خیلی سخت شده.... این ترم میخواستم مرخصی بگیرم ولی چون معلوم نبود باچن ماه استراحت حالم بهترمیشه یانه پشیمون شدم.دلم میخواد درسمو بخونم رشتمو خیلی دوس دارم واسه دانشگاه قبول شدن خیلی تلاش کردم ازتفریحاتم گذشتم دلم نمیاد همینجوری ولش کنم.همه درمانهارو امتحان کردم پیش بهترین دکترا رفتم همه جورعکس وآزمایش دادم.کولونوسکوپی کردم میگفتن سالمی هرداروی گیاهی وشیمیایی که فکرشوکنید خوردم فایده نداشت این لعنتی خوب نمیشه تاالان 8کیلووزن کم کردم داغون شدم. الانم فیزیوتراپی تخصصی روده انجام میدم این همه مرض که داشتم کم بودبهم گفتن ods روده هم داری.کسی که دوسش داشتم یکسال پیش ولم کرد...تواین مدت که مریض شدم نمازمیخونم زیاد دعامیخونم وباخدا درددل میکنم توصیه میکنم همه تون ازلحاظ معنوی به خودتون برسید.تنها عاملی که باعث شدتقریبا 2سال اینهمه دردو تحمل کنم ومث آدمای عادی دانشگاه برم ارتباط باخدابود.نمیخوام بگم نمازمیخونم همه دردام یادم میره حالم خوب میشه!! نه.الانم وقت وبی وقت میزنم زیرگریه همش به بیماریم فک میکنم ولی خودمو ازلحاظ معنوی تقویت میکنم که تحملم بیشترشه یه موقع نشکنم...

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 25, 92 2:22 am 
آفلاین
کاربر ساده

ghamgin jan manam hamin joram eshalah doros mishe taze mashhad bodam bara hamegimon doa kardam eshalah in biyofidike chiye bacheha neveshtan javab mide hamegimon berim soraghe zendegi javoni konim khoshbegzaronim mese hame

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com