بچه ها من امروز دوباره بعد یه سال دکتر رفتم و خوشبختانه بعد 7 سال که فکر کنم پیش 15 تا دکتر رفتمولی باجرئت میتونم بگم ایشون خیلی دکتر با سواد و باحوصله ای بودنو دونه دونه به سوالام جواب میدادن و واقعا لذت میبردم ازینکه باهاشون هم صحبت شدم..
اول درمورد مشکل سوء جذبم پرسیدم... وقتی به جواب آزمایشام نگاه کرد گفت تو سوء جذب نداری.. گفتم چطورمیشه من بیشتر اوقات بلافاصله بعد خوردن غذا احساس دفع میکنم؟ که ایشون گفت روده کلا 12 متره زمان زیادی طول میکشه غذا بره قسمتای پایین تر و احساس دفع پیدا کنیم ولی ایشون گفتن احتمالا اون غذایی که میخوریم به اون محتویات قبلی داخل روده میرسه و به اونا فشار وارد میکنه وباعث میشه اونا تحرک پیدا کنن و بیان پایین تر که نیاز به دستشویی پیدا میکنیم ( البته اینجا اسم کلی عضو و ارگان بدن رو هم گفتشااا ولی من چون حافظه ماهی دارم همش یادم رفت

)
همینطور دوستانی که مث من آی بی اسشون ازنوع اسهال و دفع مکرر و فوریت دردفع هست باید غذاهایی با طبیعت گرم بخورن و از غذاهایی که طبع سرد دارن دوری کنن.. چون همین خوراکی های با طبع سرد باعث میشن ما اسهال طولانی مدت داشته باشیم و مرتب احساس دفع داشته باشیم..
همینطور گفتش خیلی تو این سایتای پزشکی اینا نچرخ.. اینا باعث میشه حساسیتت به بیماریت زیاد بشه و بیشتر اذیت بشی..
و درآخر باید بگم گفتن درمان اصلی آی بی اس من که از نوع اسهاله نورتریپیلین هستش.. البته یه چندتا سوال دیگه هم دارم که باید ازش بپرسم درمورد این قرصه..
ولی بچه ها من همیشه خیلی گفتم و بارزم شدیدا تاکید میکنم که با خوندن سایتا و نظرات دوستامون درمورد یه قرص خودسرانه به هیچ وجه شروع به خوردن قرصا نکنین..مخصوصا قرصای اعصاب که خیلی خطر دارن..حتما و حتما با یه پزشک درموردش مشورت کنین.. چون ممکنه با آی بی اس شما و یا حتی متابولیزم بدنتون سازگار نباشه و صدمات غیر قابل جبرانی به بدنتون برسونه.. بهترین راه کمک به ما برقراری یه رابطه خوب بین پزشکمونه.. ( من هزارتا سایت ایرانی و خارجی رفتم وهمشون دراولویت همین موضوع رو قرارداده بودن) امروز واقعا فهمیدم منظورشون چیه.. من خیلی ذقیق و کامل از مشکلات و نوع بیماریم و زمانای حمله توضیح دادمو و دکترم هم خیلی کیف کرد که کامل میدونم مشکلم چیه و انقدر اطلاعات دارم درموردش..بخاطر اون ایشون هم راحتتر تونستن منو راهنمایی کنن و مشکلمو دقیق تر درک کنن...
پس بازم تاااااکید میکنم اگه میخواین این قرصو بخورین حتما پیش یه دکتر خوب برین.. صرفا قرار نیس دکترتون یه دکتر خیلی معروف و جراح و فوق تخصص باشه همین که برا مریضش وقت میذاره و با دقت به حرفاش گوش میده و آزمایشاشو چک میکنه اولین و بزرگترین قدم هست به طرف بهبودی و سلامتی شما..
فعلا این قرصو استفاده نکردم ولی به مرور نتایجشو بهتون میگم..راستی mehfarj جان ممنونم از راهنماییات دوست خوبم.