niloofar نوشته است:
بچه ها شما در حال حاضر دارو مصرف میکنین یا نه؟
رژیم غذایی خاصی دارین؟ یا نه همه چی میخورین؟؟
غذا زیاد میخورین یا کم؟؟ تنقلات چی؟؟
مثلا خودِ من روزایی که مشکل ندارم و نمیرم دستشویی راحت غذا میخورم. اما روزایی که اسهالم خیلی کم میخورم. بعضی وقتا هم اصلا هیچی نمیخورم. چون واقعا اذیت میشم.
و از ترس اینکه هی نرم دستشویی چیزی نمیخورم.و این باعث میشه وزن کم کنم. شما هم اینجوری هستین؟
وقتایی که میخوام برم بیرون حتی واسه یه ساعت از قبلش هیچی نمیخورم تا برگردم خونه...مسافرت که دیگه برام کابوسه. سعی میکنم هیچ جا نرم. با وجد اینکه خیلی سفر دوس دارم اما نمیتونم برم... خیلی نا امید و ناراحتم. خسته شدم
دوستم من فعلا نورتریپتیلین 10 میخورم شبی یکی ... تقریبا دوهفته هس که شروع کردم ولی فعلا تاثیر انچنانی ازش ندیدم ولی باید دوره درمانو کامل کنم تا بتونم درموردش نظر بدم..
رژیم غذایی خاصی رو پیگیر نیستم.. ولی سعی میکنم تو غذاهایی که برام باعث نفخ میشه از آویشن و پودر زیره استفاده کنم که واقعا موثره..شاید مزه شو یه کم عوض کنه ولی ارزششو داره
گلم منم مث توام.. وقتایی که تو خونه م خیالم راحته.. همه چی میخورم.. من شکرخدا فعلا اسهالم خیلی کم شده.. کارخاصییم برا بهبودیش نکردمااا خود به خود خوب شد!! ولی فعلا احساس فوریت در دفع و نفخ خیلی اذیتم میکنه... به خاطر اون وقتاییی که قرار باشه برم بیرون از خونه ..خریدی دکتری جایی سعی میکنم نهار نخورم و فقط شکلاتی کیکی میخورم که ضعففف نرم...وقتای مهمونی هم سعی میکنم کم غذابخورم یا کلیدینیوم سی میخورم.. برامنم مسافرت شکنجه س! درطول مسافرت از درد ددستشوویی هیچی نمیخورمو همش تو استرسم! ولی به نظرم اگه بااونی که سفر میری آدم خوش سفرو باحوصله ای باشه مشکلی پیش نیاد! ولی بابا مامان من که همش اینجور مواقع غر میزدن که الان مگه وقت دستشویی رفتنه و ازین صوبتا
دوووستم ایشالا اون 30 درصدتم زودتر درست میشه و 100درصد حالت خوب میشه.