انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:09 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 40 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: barnameye zendegi
پستارسال شده: جمعه مهر 12, 92 9:01 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام ممنون خانم دکتر که به فکر راه درمان هستید
من چند سالی طبق دستور روان پزشک مرتب یوگا کار میکردم
اما باورتون نمیشه همیشه نیم ساعت آخر موقع ریلکسیشن که همه ساکت بودند من عذاب داشتم که شکمم صدا نده یا نیاز به دفع پیدا نکنم
اما الان 1 ساله رزمی کار میکنم مرتب
تاثیرو رو بهبود نداره
اما خیلی خوبه اما حیف که به خاطر این مشکل از مسابقه رفتن طفره میرم چون میدونید که سفر چه کابوسیه واسه ماها
بازم ممنون از کمکتون

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 8:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام...
اول از همه بگم که خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کردم...واقعا میگم روحیه م بهتر شد.
منم آی بی اس دارم. قبلا شک کرده بودم اما نمیخواستم قبول کنم. اما الان دو ماهه که بعد از انجام یه عالمه آزمایش دو تا فوق تخصص تشخیص دادن. و من به ظاهر قبول کردم این بیماری رو .
هر چند برام سخت بود. الان دارم دارو استفاده میکنم.... اما یه روز خوبم و سه روز بد...
امیدوارم یه درمان قطعی براش پیدا بشه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 1, 92 2:22 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام نیلوفر خانم،به جمع ما خوش اومدی...امیدوارم به حق این روز های عزیزبتونیم با همکاری وهمدلی همدیگه به درمان قطعی دست پیدا کنیم....
یکم بیشتر ازخودت بگو....علایم آی بی اس ات چیه؟وچند وقته گرفتاری وهرچه میخواهد دل تنگت بگو دیگه.....!

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 1, 92 3:46 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من 25 سالم هستش و آی بی اسم از نوع دی هست ...الان دو ماهه که درمان دارویی رو شروع کردم. علائمم از 100 درصد به 30 درصد رسیده... بعضی روزا هم که واقعا عالی هستم و هیچ مشکلی ندارم. دو ماهه که دارم محصولات پروبیوتیک مصرف میکنم مثل ماست و پنیر ... واقعا از زمین تا آسمون فرق میکنه برام. پیشنهاد میکنم حتما از این محصولات استفاده کنین... من روزی دو کاسه ماست پرو میخورم و بعدشم اصلا دچار مشکل نمیشم...

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 2:17 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بچه ها شما در حال حاضر دارو مصرف میکنین یا نه؟
رژیم غذایی خاصی دارین؟ یا نه همه چی میخورین؟؟
غذا زیاد میخورین یا کم؟؟ تنقلات چی؟؟
مثلا خودِ من روزایی که مشکل ندارم و نمیرم دستشویی راحت غذا میخورم. اما روزایی که اسهالم خیلی کم میخورم. بعضی وقتا هم اصلا هیچی نمیخورم. چون واقعا اذیت میشم.
و از ترس اینکه هی نرم دستشویی چیزی نمیخورم.و این باعث میشه وزن کم کنم. شما هم اینجوری هستین؟
وقتایی که میخوام برم بیرون حتی واسه یه ساعت از قبلش هیچی نمیخورم تا برگردم خونه...مسافرت که دیگه برام کابوسه. سعی میکنم هیچ جا نرم. با وجد اینکه خیلی سفر دوس دارم اما نمیتونم برم... خیلی نا امید و ناراحتم. خسته شدم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 3:43 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
niloofar نوشته است:
من 25 سالم هستش و آی بی اسم از نوع دی هست ...الان دو ماهه که درمان دارویی رو شروع کردم. علائمم از 100 درصد به 30 درصد رسیده... بعضی روزا هم که واقعا عالی هستم و هیچ مشکلی ندارم. دو ماهه که دارم محصولات پروبیوتیک مصرف میکنم مثل ماست و پنیر ... واقعا از زمین تا آسمون فرق میکنه برام. پیشنهاد میکنم حتما از این محصولات استفاده کنین... من روزی دو کاسه ماست پرو میخورم و بعدشم اصلا دچار مشکل نمیشم...

سلام نیلوفر جون خوش اومدی عزیزم از آشناییت خوشحال شدم..
جونم این که خیلی خوبه.. خوش به حالته واقعا.. امکانش هست اسم داروهاتو بگی؟ چون علایممون شبیه همه ( تو بیوگرافیتون دیدم)

بچه ها با عرض معذرت ولی من اصلا از قضیه این محصولات پروبیوتیک . لاکتول اینا سر درنمیارم :roll: اینا تاثیراتشون چه جوریاس؟ یعنی اثر درمانی هم دارن یا فقط برااینکه که تحمل شیر تو ماست و چیزای ازین قبیل رو برای روده هامون آسونتر کنن هس؟ یعنی تو فروم هروقت ازینا حرفی زده شده من چیزی حالیم نشده :lol: راستی برای کدوم گروه از آی بی اسی ها خوبه؟

مررررسی نیلوفر جون از توضیحاتت

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 3:50 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
niloofar نوشته است:
بچه ها شما در حال حاضر دارو مصرف میکنین یا نه؟
رژیم غذایی خاصی دارین؟ یا نه همه چی میخورین؟؟
غذا زیاد میخورین یا کم؟؟ تنقلات چی؟؟
مثلا خودِ من روزایی که مشکل ندارم و نمیرم دستشویی راحت غذا میخورم. اما روزایی که اسهالم خیلی کم میخورم. بعضی وقتا هم اصلا هیچی نمیخورم. چون واقعا اذیت میشم.
و از ترس اینکه هی نرم دستشویی چیزی نمیخورم.و این باعث میشه وزن کم کنم. شما هم اینجوری هستین؟
وقتایی که میخوام برم بیرون حتی واسه یه ساعت از قبلش هیچی نمیخورم تا برگردم خونه...مسافرت که دیگه برام کابوسه. سعی میکنم هیچ جا نرم. با وجد اینکه خیلی سفر دوس دارم اما نمیتونم برم... خیلی نا امید و ناراحتم. خسته شدم

دوستم من فعلا نورتریپتیلین 10 میخورم شبی یکی ... تقریبا دوهفته هس که شروع کردم ولی فعلا تاثیر انچنانی ازش ندیدم ولی باید دوره درمانو کامل کنم تا بتونم درموردش نظر بدم..
رژیم غذایی خاصی رو پیگیر نیستم.. ولی سعی میکنم تو غذاهایی که برام باعث نفخ میشه از آویشن و پودر زیره استفاده کنم که واقعا موثره..شاید مزه شو یه کم عوض کنه ولی ارزششو داره

گلم منم مث توام.. وقتایی که تو خونه م خیالم راحته.. همه چی میخورم.. من شکرخدا فعلا اسهالم خیلی کم شده.. کارخاصییم برا بهبودیش نکردمااا خود به خود خوب شد!! ولی فعلا احساس فوریت در دفع و نفخ خیلی اذیتم میکنه... به خاطر اون وقتاییی که قرار باشه برم بیرون از خونه ..خریدی دکتری جایی سعی میکنم نهار نخورم و فقط شکلاتی کیکی میخورم که ضعففف نرم...وقتای مهمونی هم سعی میکنم کم غذابخورم یا کلیدینیوم سی میخورم.. برامنم مسافرت شکنجه س! درطول مسافرت از درد ددستشوویی هیچی نمیخورمو همش تو استرسم! ولی به نظرم اگه بااونی که سفر میری آدم خوش سفرو باحوصله ای باشه مشکلی پیش نیاد! ولی بابا مامان من که همش اینجور مواقع غر میزدن که الان مگه وقت دستشویی رفتنه و ازین صوبتا :lol:

دوووستم ایشالا اون 30 درصدتم زودتر درست میشه و 100درصد حالت خوب میشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 6:35 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

در مورد محصولات پروبیوتیک طبق دونسته های من: مهم‌ترین خاصیت این نوع محصولات، کاهش عوارض عدم‌تحمل لاکتوز است. یعنی افرادی که نسبت به لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارند و مثلا با خوردن شیر نفخ می‌کنند، می‌توانند با خیال راحت و بدون نگرانی محصولات پروبیوتیک را مصرف کنند. خواص ضد‌سرطانی و کاهش خطر ابتلا به سرطان، تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول خون از دیگر اثرات مثبت ماست و شیرهای پروبیوتیک هستند. به علاوه، محصولات پروبیوتیک خواص ضدعفونی‌کننده هم دارند و با جلوگیری از رشد باکتری‌های عفونت‌زا در بدن، باعث پیشگیری از ابتلا به عوارض ناشی از بیماری‌های عفونی مانند اسهال می‌شوند. حتی به تازگی، مفید بودن محصولات پروبیوتیک برای سلامت دندان‌ها هم به اثبات رسیده است.و از آنجا که باکتری‌های پروبیوتیک در روده مستقر می‌شوند و محیط روده را اسیدی می‌کنند، می‌توانند جذب کلسیم را در بدن افزایش دهند. فکر میکنم برای ما اسهالی ها خوب باشه. هر دو تا دکترم بهم پیشنهاد کردن که ازش استفاده کنم و از نتیجه اش واقعا راضی هستم.

من قرص کولومب 135( مبورین هیدروکلراید ) مصرف میکنم ...روزی دوبار. قرص نورتریپتیلین. و پنتوپرازول که باعث کاهش اسید معده میشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 7:13 pm 
آفلاین
کاربر فعال

ممنون نیلوفر خانم
محصول پروبیوتیکی که مصرف میکنی مال کدوم شرکته؟کاله؟گفتی روزی دوکاسه مصرف میکنی؟یعنی یکی همراه ناهار ویکی همراه شام؟یا....؟

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 2, 92 1:31 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

تجربه خودم میگه دامداران از همه بهتره و بعد از اون کاله ... من بعد از ناهار میخورم که واسه جذب آهنم مشکلی پیش نیاد (گاهی وقتا به عنوان عصرونه با چند تا دونه خرما میخورم).و شب قبل از اینکه بخوام بخوابم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 40 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید