انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:46 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 9:11 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
مرسی "سایه روشن" که تجربیات خودت را در فروم گذاشتی. هر کدوم از ما ای بی اسی ها که بیشتر از دو سه سال سابقه بیماری داریم رژیم غذایی خاصی داریم و از بعضی داروها مرتب یا موردی استفاده می کنیم و می تونیم آنرا با بقیه در میان بگذاریم. اعضای این فروم (که حالا از 111 هم گذشته) می تونن تجربیات خودشون را بنویسن و فقط خواننده نباشن.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 1:29 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام اقا ارش منم از شما ممنونم و با علاقه مطالبی که میذارین رو میخونم

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 1:36 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

ما ای بی اسی ها به کمک هم راه درمانی این بیماری رو کشف میکنیم ما نتنها استرس و فشار روانی نداریم بلکه دائم شاد هستیم و شادی و نشاط رو ایجاد میکنیم نه بخاطر الان بخاطر سالهایی که در پیش رو داریم

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 8:06 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
سلام نگار جون واسه این پرسیدم که چند نفری که ای بی اسی هستن و من میشناسمشون هم کم خونی دارن شما فکر نمی کنی ارتباطی بین این دو بیماری باشه ؟نمی دونم شایدم نباشه راجع به درمانش 3 نوع کم خونی داریم یکیش انمی فقر اهن هستش که باید شبی یه سیخ کباب گوشت گوسفند بخوریم کم خونی من همین فقر اهنه از وقتی یادمه کم خونی داشتم .نورتوپیتیلین 10 که میخوردم یبوست میشدم برا شما اینطوری نیست؟نه تداخل نداره بروشورشو که خوندم نوشته بود عوارضم نداره بهتره استفادش کنی اگه دیدی تاثیر نداره مصرف شو قطع نکن ادامه بده این همون دایمیتیکونه که اکثر پزشکها قرص جویدنی شو برای کاهش نفخ میدن اما این فعال شدشه که سریعتر جذب میشه اثرشم خیلی بیشتره

ممنون سایه روشن جان ؛ اوایل که کم خونی داشتم خیلی شدید بود و یه سری آمپول میزدم که الان نسبت به اون موقع خیلی بهتر شده ؛ نمیدونم که ارتباطی داره یا نه امیدوارم که تاثیر داشته باشه و با برطرف شدن کم خونی این مشکلمون هم برطرف شه ، دکتر بهم گفته اگه یه سال فولیک اسید بخورم مشکل کم خونیم کاملا برطرف میشه البته خانومها حداقل هفته یه دونه باید قرص آهن بخورن تا دچار کم خونی نشن ؛ پیشنهاد میکنم تا شما هم بخورید برای مشکل کم خونیتون . ولی دارم دوباره قرصای فولیک اسید رو استفاده میکنم چون به خود قرص آهن حساسیت دارم و ببخشید منجر به اسهال میشه اما یه نوع خاصش که فعلا هنوز پیدا نکردم اونو میخوردم خیلی خوب بود . همیشه یبوست دارم گاهی کمتر گاهی بیشتر و گاهی هم اسهال ؛ بنده همیشه این مشکلو داشتم پس فرقی برام نمیکنه اوایلش یبوستم شدید تر شده بود ، بخاطر همین اون قرصارو با هر عوارضی که باشه ادامه میدم میخوام تاثیرشو ببینم؛ ممنون حتما این قطره رو امتحان میکنم.

آخرین بار توسط Negar در شنبه مهر 27, 92 8:10 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 8:08 pm 
آفلاین
کاربر فعال

نقل قول:
نگار جون از یه دکتر طب سنتی شنیدم گلابی برای سلامت معده و روده و رکتوم و راست روده خیلی خوبه دو سه ماهی امتحانش میکنم اگه تاثیری داشت بهت میگم الان دارم شبی یه دونه قبل خواب میخورم .یه چیزی رو یادت نره بعد غذا اصلا میوه نخور میوه رو حتما با معده ی خالی بخور چون شنیدم خوردن میوه بعد غذا خلط فاسد ایجاد میکنه

باشه عزیزم حتما رعایت میکنم. پس منتظر نتیجش میمونیم ممنون میشم خبرم کنی :*

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 30, 92 8:55 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

به نظر من خود این قرصا عوارض داره و بهتره مصرفشون نکنی اگه میتونی با غذا هایی که برای کم خونی خوبن مشکلت رو حل کن خودمم شروع کردم مثلا ارده و کنجد رو حتما در طول روز مصرف میکنم شیره انگور هم خیلی خوبه از همه بهتر همون کباب سردست و ران گوسفندشبی یه سیخ .اب سیب با عسل و 7 عدد خرما بعد از ناهار و مصرف لبو

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 2, 92 4:54 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
به نظر من خود این قرصا عوارض داره و بهتره مصرفشون نکنی اگه میتونی با غذا هایی که برای کم خونی خوبن مشکلت رو حل کن خودمم شروع کردم مثلا ارده و کنجد رو حتما در طول روز مصرف میکنم شیره انگور هم خیلی خوبه از همه بهتر همون کباب سردست و ران گوسفندشبی یه سیخ .اب سیب با عسل و 7 عدد خرما بعد از ناهار و مصرف لبو

مرسی عزیزم ، سعی میکنم هم با دارو هم با قرص زودتر نتیجشو ببینم سعی میکنم اینارو توی تغذیه ام بگنجونم :*

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 9:47 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اقا ارش سلام کمتر میاین انجمن چرا؟ تقریبا 4 ماه پیش رفتم پیش یه دکتر طب سنتی تمام علائمو گفتم یکیشم همین زیادی گاز روده اون گفت چون معدم ضعیفه و غذارو قبل از اینکه کاملا هضم بشه وارد روده میکنه بخاطر همین نفخ و بیاختیاری به وجود میاد و دیگر علائم .داروهاشو فقط 2 هفته مصرف کردم و کنار گذاشتم .میخوام بگم به نظر شما امکان داره علت این بیماری تنبلی معده یا سستی پیلور باشه یا زیادی ترشح اسید که بخاطر سستی پیلور روده ی کوچیک رو تحت تاثیر قرار میده و دچار تشنج میکنه میشه راجع به این موضوع تحقیق کنین ممنون میشم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 9:54 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نگار سلام چیکار کردی توی برنامه ی غذایت تغییری ایجاد کردی یا نه؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 4:08 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سایه روشن نوشته است:
نگار سلام چیکار کردی توی برنامه ی غذایت تغییری ایجاد کردی یا نه؟

سلام عزیزم ؛ بله دارم کم کم مواد غذایی که برای بدنم مفید نیست رو کم میکنم تا اگه شد حذف کنم + اینکه مواد غذایی مفید را هم دارم بیشتر میکنم و مواردی هم که گفتید میخوام و دارم کم کم اضافه کنم ، ممنون از پیگیریت گلم :*

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 95 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com