سایه روشن نوشته است:
سلام نگار جون واسه این پرسیدم که چند نفری که ای بی اسی هستن و من میشناسمشون هم کم خونی دارن شما فکر نمی کنی ارتباطی بین این دو بیماری باشه ؟نمی دونم شایدم نباشه راجع به درمانش 3 نوع کم خونی داریم یکیش انمی فقر اهن هستش که باید شبی یه سیخ کباب گوشت گوسفند بخوریم کم خونی من همین فقر اهنه از وقتی یادمه کم خونی داشتم .نورتوپیتیلین 10 که میخوردم یبوست میشدم برا شما اینطوری نیست؟نه تداخل نداره بروشورشو که خوندم نوشته بود عوارضم نداره بهتره استفادش کنی اگه دیدی تاثیر نداره مصرف شو قطع نکن ادامه بده این همون دایمیتیکونه که اکثر پزشکها قرص جویدنی شو برای کاهش نفخ میدن اما این فعال شدشه که سریعتر جذب میشه اثرشم خیلی بیشتره
ممنون سایه روشن جان ؛ اوایل که کم خونی داشتم خیلی شدید بود و یه سری آمپول میزدم که الان نسبت به اون موقع خیلی بهتر شده ؛ نمیدونم که ارتباطی داره یا نه امیدوارم که تاثیر داشته باشه و با برطرف شدن کم خونی این مشکلمون هم برطرف شه ، دکتر بهم گفته اگه یه سال فولیک اسید بخورم مشکل کم خونیم کاملا برطرف میشه البته خانومها حداقل هفته یه دونه باید قرص آهن بخورن تا دچار کم خونی نشن ؛ پیشنهاد میکنم تا شما هم بخورید برای مشکل کم خونیتون . ولی دارم دوباره قرصای فولیک اسید رو استفاده میکنم چون به خود قرص آهن حساسیت دارم و ببخشید منجر به اسهال میشه اما یه نوع خاصش که فعلا هنوز پیدا نکردم اونو میخوردم خیلی خوب بود . همیشه یبوست دارم گاهی کمتر گاهی بیشتر و گاهی هم اسهال ؛ بنده همیشه این مشکلو داشتم پس فرقی برام نمیکنه اوایلش یبوستم شدید تر شده بود ، بخاطر همین اون قرصارو با هر عوارضی که باشه ادامه میدم میخوام تاثیرشو ببینم؛ ممنون حتما این قطره رو امتحان میکنم.