انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه آبان 19, 92 5:33 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ازنقاط مثبتمون برای هم دیگه حرف بزنیم ما همه مون تجربیات تلخ زیادی داشتیم ولی خاطره های خوب هم داشتیم؛نقطه مثبت هم داریم من از خودم شروع می کنم؛من آدم صبوری هستم؛با اینکه از بچگی مشکل خانوادگی داشتم و دو برادرم وپدرم فوت شدند باز درس خوندم؛با اینکه آی بی اسی هستم و تو هر مقطع زندگیم بعضیا بهم خندیدند باز هم جا نزدم ‏،کم حرف و گوشه گیرهستم ولی منزوی نیستم؛عروسی و مهمونی می رم؛درضمن تمام مقاطع تحصیلیمو تو خوابگاه بودم؛معدل الف دانشگاه بودم و حالا یه شغل خوب دارم؛دیدید زندگی زیاد هم بد نبوده شما هم برای همه بنویسید چقد تلاش کردید و نقاط مثبتون چیه:P

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 20, 92 9:23 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بچه ها حرف زدن درمورد خودمون خیلی مهمه من تمام نوشته ها رو خوندم ولی هیچ نکته مثبتی غیر ناامیدی ویاس؛امید به حل مشکل در آینده ندیدم بیاید بهم با انجام کارهای که می تونیم امید بدیم؛شاید به این زودی درمانی پیدا نشد نمی شه که بریم گوشه خونه کز کنیم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 22, 92 12:38 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: آذربایجان/29 ساله/مجرد
در ضمن وقتی این مریضی از کل خوشیای زندگی آدمو ساقط می کنه تو بگو چجوری امیدوار و خوشحال باشیم...من یکی که خیلی خسته م با اینکه همه ی تلاشم به اینه که کم نیارم ولی بازم می بینم نمیشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 23, 92 8:21 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام جد بزرگ خورزو خان! :D به قول فریبا جون خیلی اسمتون با مزه ست.
ببینید آدمی که مشکلی تو زندگیش هست ناخداگاه ذهنش درگیر اون مشکل میشه حالا این مشکل می خواد مریضی باشه یا هر چیز دیگه. ولی خب باید به قول شما نقاط مثبت زندگی رو هم دید و همش رو نقاط منفی زوم نکنیم. منم تا بتونم سعی می کنم گوشه گیر و منزوی نباشم و رابطمو با اطرافیان حفظ کنم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 23, 92 12:06 am 
آفلاین
کاربر ساده

من عقیده دارم آی بِی اس مشکل نیست در حقیقت یک مسله ای است در زندگیمون که باید حل کنیم .

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 23, 92 1:03 am 
آفلاین
کاربر فعال

آره واسه بچه هایی که آی بی اسشون از نوع ِ (A,C,D) باشه شاید مشکلِ خیلی زیادی نباشه(البته اونام به نوعی زجر می کشن) ولی واسه اونایی که آی بی اسشون از نوعِ(بی اختیاری و صدایِ شکم و نفخ)هستش یه خرده باید بهشون حق داد.ناراحت کننده اس براشون.خوب کاملا حق دارن.

آخرین بار توسط هستی در جمعه آبان 23, 92 2:22 am ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 23, 92 1:10 am 
آفلاین
کاربر فعال

ALIREZA3818 نوشته است:
من عقیده دارم آی بِی اس مشکل نیست در حقیقت یک مسله ای است در زندگیمون که باید حل کنیم .

البته نمی دونم شما آی بی استون از چه نوع هستش....ولی ب قولِ شما باید حلش کنیم.فقط خودمون می تونیم به خودمون کمک کنیم اونم با تغذیه ی ِ سالم و مناسب وخوب،ورزش،آرامش....و صد البته در رأسِ همه یِ اینها توکل و صبر و تحمل باید داشته باشیم.تا همگی خوبِ خوب بشیم.(ایشالله ) :)

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 24, 92 7:53 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام منم کاملا موافقم و نظرم اینه که واسه ما شاد نبودن و نخندیدن هم استرس هستش ما باید تموم نگرانی هارو بندازیم دور اینجوری ای بی اس خودش از زندگیمون میره بیرون

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 24, 92 8:00 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اگه کاملا نرفت ضرر هم نمیکنیم خیلی از ادما سالمن اما قدر سلامتی شون رو نمی دونن و دائم تو استرس و نگرانین و با نگرانی های الکی با جونشون بازی میکنن در حالی که ما ارزو داریم مثل اونا سلامتی رو داشته باشیم ما با شاد بودن و راضی بودن از همین موقعیتی که داریم لا اقل حالمون بدتر نمیشه به قولی(خوشا حال انان که به هر حال خوشن .قهرمان انست که در اوج غم ها بخندد

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 24, 92 12:09 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
درسته باید شاد باشیم خیلی به این مسائل با اینکه سخته نگاه نکنیمو زندگیمونو خراب نکنیم اما مشکل مثلا بنده چیزی نیست ه با توجه نکردن خودم بقیه متوجه نشن و ... وقتی نمیتونم مثل آدمای سالم برم سرکار یا ارشد بخونم یا ... چطوری میتونم به این قضیه فک نکن ؛سعی میکنم شاد باشمو همیشه هم سعی کردم (مخصوصا این چند روز سعی کردم بهش فک نکنم )... ولی وقتی میبینم نمیتونم مثل بقیه آدما باشم دلم میگیره

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید