1. من اگه قرار باشه بعدازظهر جایی برم مخصوصا بیرون از خونه کلا سعی میکنم از صبح هیچی نخورم نهایتا یکی دوتا شکلات که ضعف نکنم.. اگه مهمونی هم قرار باشه برم غذای سبک میخورم..
2. کلا وقتایی که میدونم یکی دوروز خونه م هیچ رژیم غذایی رعایت نمیکنم..چون بنظرم بدنمون به همه مواد غذایی احتیاج داره و هیچ قرص و چیز دیگه ای نمیتونه جایگزینش بشه..
3. بعد هر غذایی که احساس کردم برا معده و روده م سنگینی میکنه آبلیمو یا عرق نعنا یا عرق زیره سبزمیخورم.. مخصوصا برا نفخ خیلی اثر بخشه..مثلا جدیدا کشف کردم آبلیمو از همه شون برا بدن من سازگارتره..
4. شیر ولرم یا داغ به هیچ عنوان نمیخورم.. ولی شیر کمی سرد چرا.. اونم خالی نه / سعی میکنم با عسل یا شیره مخلوطش کنم.. شیر مخلوط نفاخیش ب مراتب کمتره..
5. تو غذاهایی که میدونم بهم نمی سازه و ممکنه اذیتم کنه آویشن یا پودر زیره میریزم.. شاید مزه شو عوض کنه ولی از هیچی بهتره حداقل 50 درصدی تاثیر داره..
6. مامانم برنامه غذاییش خیلی متنوعه.. دائم پلو درست نمیکنه... غذاهای آبکی هم تو برنامه ش داره که باعث میشه مشکل یبوست نداشته باشیم..
7. کلا زیاد میونه ای با فست فود ندارم.. مخصوصا پیتزا.. ولی درعوض عاشق انواع کباب هستم

درسته از غذاهای بیرون محسوب میشن ولی کم خطر ترن.. کلا سعی کنین مرغ یا گوشت رو کباب کنین و بخورین برا روده و معده خیلی خوبه..
8. قرص کلسیم و قرص اهن میخورم.. قرص آهن باعث شده افت فشارم برطرف شه.
9.من درکل هرغذای میخورم.. خیلیم خوش غذام ولی بنا به موقعیتم رعایت میکنم..
اینم ازمن