ساناز جان سلام میخواستم بهت زنگ بزنم عیدت مبارک عزیزم.یبار زنگ زدم اشغال بودی
میخواستم بگم تجربه های مشترکی داریم جلوی روم مادرم دعا میکرد بمیرم فرهنگ بدی که تو فامیل و خانواده ما هست اینه که تحصیلات دانشگاهی نداشته باشی خیلی زشته و تحقیر آمیزه و مایه ننگ حساب میشی. من حاضر نشدم بخاطر ال جی سر کنکور برم . از خانوادم طرد شدم ....تو این ضربه های روحی و در زمانهایی که موقتا ال جیم خوب میشد عقد کردم و بعد چه کشمکشهایی رفتم سر زندگیم از چاله افتادم تو چاه.... خانوادم گاهی از روی ترحم تلفنی حالمو میپرسند و گه گداری میبیننم . از زمانی که آی بی اس گرفتم مشکلات جسمی زیادی گرفتم از ضعف بینایی که یه جنبه ژنتیک هم داره تا درد مفاصل و...کمکاری تیروئید و...
یعنی حتی اگر بمیرم کسی یه لیوان آب دستم نمیده یا دکتر نمیبرنم.
چندسالیه وقتی دیدم با این شرایط سر کار نمیتونم برم مثل مردم عادی کار کنم به فکر دور کاری افتادم . دور کاری رو انتخاب کن یعنی مثلا تایپیست خونگی یا نویسنده مطلب در سایت های مختلف بشو اگر سرعت تایپت خوبه درامدت حداقل ماهی 500 هزار میشه. کم کم رشد میکنه و بیشتر هم میشه. هم بهانه ایه برای در خونه موندنت و بیرون نرفتن هم سرت گرم میشه فرصت فکر و خیال و غصه نداری هم پولی درمیاری و.. از اینترنتت استفاده کن و نویسنده سایاتهای تفریحی سرگرمی یا خبری بشو. کم کم پیششون عزیز میشی تو این مدتم شاید ال جیت درمان شد و پوز همشونو زدیم....
http://estekhdam.pardad.ir/