خانم مونا سادات عزیز.
خیلی خوشحالم که شما هم با این نظر موافقید که با آی بی اس هم می توان زندگی شاد و توام با آرامش و موفقیت داشت و طوری زندگی کرد که به آن افتخار کنیم . با افتخار از زندگی خود برای بقیه صحبت کنیم و از زندگی لذت ببریم.
با روح و دیدگاه کلام شما که همانا تسلیم نشدن بود و اینکه چگونه با آی بی اس بتوانیم زندگی کنیم کاملا موافقم و کاملا هم نظریم. هرچند که خود من آدم مذهبی نیستم در نتیجه با برخی از روشها و دیدگاه های شما هم موافق نیستم یعنی این روشهای برای من کارساز نیست.( زیبایی انسانها هم در این اختلاف نظر ها و سلیقه ها و برداشت ها و تفاوت هاست بیاد یک نقل قول افتادم که " انسانها در یک چیز مشترکند و آن متفاوت بودن است").
به نظر من، رسیدن به آرامش و داشتن آرامش در زندگی، با وجود همه پستی و بلندی های آن ، بقدری مهم است و بقدری در سلامت روانی انسان تاثیر دارد که زیاد فرقی نمی کند که ما به این آرامش از طریق منطق و خودشناسی و انسان شناسی رسیده ایم یا از طریق باورهای مذهبی ، یا از طریق تغییر نگرش به زندگی یا بقول دوستمان امیر آقا از طریق مدیتیشین، هیبنوتیزم یا از طریق قانون جذب یا از طریق ورزش یا بیوفیدبک یا عرفان کیهانی یا زمینی و غیره.
ولی اینکه با وجود نشت گاز، چگونه می توانیم با مردم باشیم و خودمان را رشد دهیم و مخصوصا آی بی اس را بهانه ای برای تنبلی و دلیل شکست های خود قرار ندهیم و منزوی نشویم این واقعا یک "مهارت زندگانی" است و خیلی دوستم دارم در این مورد بحث کنیم. مخصوصا که شما این بحث را شروع کرده اید از شما خیلی متشکرم.
راستش فردا با آقای دکتر مشاورم جلسه داریم و قرار است در همین مورد آقای دکتر یاد بدهد که "چگونه می توان مهارت زندگی کردن با نشت گاز را کسب کرد." و چه نوع نگاهی به زندگی یا به بیماری برای رسیدن به این امر لازم است.
در حال حاضر من نظرم این است که وقتی نشت گاز دارم و بقیه به نوعی واکنش نشان می دهند و در ذهنشان می گذرد که آشنا ملاحظه ما را نمی کند و به ما بی احترامی می کند باید شهامت و مهارت این را داشته باشم که بگویم من به هیچ وجه قصد بی احترامی به شما را ندارم من شما را دوست دارم و فقط به علت بیماری نمی توانم از نشت گاز جلوگیری کنم. با این روش من مطمئنم دیدگاه اطرافیانم هم نسبت به مسئله عوض خواهد شد و در نتیجه رفتارشان نیز عوض خواهد شد.
یعنی به تغییر رفتار ناشی از تغییر نگرشی که آقای کاوی در اتوبوس با آن مواجه شده است باور دارم
viewtopic.php?f=48&t=339&start=30#p4409هر چند که مهارت اجرای آنرا ندارم.
با آرزوی روزهای خوش همراه با آرامش