انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:40 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه شهریور 1, 93 6:19 pm 
آفلاین
Admin

دوست عزیز girl66 لطفا نظم انجمن را رعایت کنید و از قرار دادن پست های تکراری در قسمت های مختلف پرهیز کنید
پست شما هیچ ربطی به این انجمن ندارد، لطفا یکم با ساختار فروم آشنا شوید سپس اقدام به قرار دادن پست بفرمایید
تمامی مدیر انجمن ها اختیار تام دارند با این گونه بی نظمی ها برخورد کنند

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه شهریور 1, 93 9:29 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
girll66 نوشته است:
من ای بی اسم دل درده و کم کار کردن شکمم که با اینکه یه بار در روزه �لی یبوسته چون براساس طبعم با دفات بیشتر حال خوب پیدا میکنم. همچنین نوع و شدت دردم خیلی تغییر میکنه. الانم یه دردجدیدی قسمت چپ زیر شکمم دارم .5روزه که این دردهای زیادو دارم. بی سابقه بوده. درد داشتم ولی نه اینجوری. با اجابت مزاج یا دفع گاز یا استراحت برطرف نمیشه. دکتر (خیلی مطمئن و خوبه دکترم) برام کلوفاک و دی سیکلومین و فلوکستین و دامپریدون نوشته ولی از چهارشنبه میخورم خوب نشدم.این درد رو دکتر داخلی میگه آی بی اسه و طب سنتی میگه برو سونوگرافی رحم. من با این همه طاقت، حوصلم از دردم سراومده. چکارکنم؟ اینجا هم عضو شدم ولی اصصصصصصصصصصصصلا بلد نیستم اینجا چطوری و کجا پست بذارم. کمکم کنید لطفا

ادمین جان این پست رو به زودی حذف میکنیم ولی ایشون چون تازه واردن یکم طبیعیه که نتونن با فروم کار کنن
خانومی شما براساس نوع آی بی است میتونی بری تئ قسمت مربوط به بیماریت بعد اونجا براساس مشکل و یا سوالی که داری پست بذاری ‏
مثلا آی بی است اگه از نوع یبوست هست تو صفحه اول فروم میری قسمت آی بی اس ازنوع یبوست بعدش کلیک میکنی روشون مثلااااااا توقسمت تجربیات آیکمون ایجاد پست رو میزنی و هرچی میخوای تایپ میکنی فقط دقت کن موضوعی که مدنظرته با موضوع اون فسمت از فروم یکی باشه
باز اگه دیدی پیچیدس واسه من پیغام بذار من برات پست جدید میذارم
راستی شما حتما حتما یه سونوگرافی انجام بدین مخصوصا اینکه با خوردن قرص و مرور زمان دردتون بهبود پیدا نکرده و این میتونه آلارم خطر باشه
مثلا من خودمم یه درد این مدلی داشتم رفتم سونوگرافی کیست تخمدان تشخیص داده شد
که با خوردن قرص خاص خودش برطرف میشه
حتمااااا سونوگرافی وآزمایش خون بده

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 4:25 pm 
آفلاین
کاربر ساده

امیدوار نوشته است:
بهتره بگم آی بی اس دیگه کیفتی رو زندگیم نذاشته بمونه!رسما شده جهنم برام..
البته من مشکلم بی اختیاری گاز روده نیس ولی به شدت حرکات روده م نامنظمه یام نفخ میکنم.. و برام بیرون ازخونه رفتن مخصوصا بااتوبوس یا پیاده ..مسافرت..یا حتی کلاس رفتن عذاب آوره چون هی احساس میکنم دسشوویی دارم گاهی 2/3هفته ای این مریضیم فروکش میکنه گاهیم خیلی بدتر میشه..
تبدیل شدم به یه آدم بی حوصله و دائما غمگین و افسرده..همیشه ی خدا خسته م..
از حقوق قبول شده بودم ولی چون باید دائم کلاس میرفتم به خاطر ای بی اس ازخیرش گذشتم... وتو پیام نور روان شناسی خوندم..
دوس دارم برا ارشد درس بخونم ولی وقتی فکر میکنم کلاسارو چیکار کنم بااین وضعم واقعا مستاصل میشم...خانوادم خیلی اصرار دارن تا فوق لیسانس بخونم..
دوس دارم کارکنم ولی با این وضع سخته..
مسئله ازدواجم که هست!!! همه خواستگارا رد میکنیم چون روم نمیشه چیزی بگم ..هم به خانوادم هم به خواستگاره..
زندگی منو آی بی اس فلج کرده..
فک کردن به این مریضیم باعث شده درکنارش مشکلات دیگه م پیدا کنم..
مثلا ی مقدار از موهام سفید شده بااینکه 23تازه سالمه و مجبورم رنگ کنم زود به زود تامعلوم نشه..
فشارخونم پایینه..ضربان قلبم نامنظمه و...

واااااااااااااااااای دقیقا . واقعا ما تو جهنم زندگی میکنیم به شخصه دیگه اصلا برام اهمیتی نداره دستم بشکنه چاقو بخورم برم زیر تریلی و ... چون زندگیه جهنمی رو تجربه کردم. استادا انقدر بی ادبن که نمیشه بری باهاشون حرف بزنی چون سوژه ات میکنن واسه بعدیا هرچند الانشم سر غیبتا سوژه هستم ولی فقط در این حد که نیستم (میزارم فکر کنن تنبلم اونم وقتی فقط من حاضرم هر کاری کنم تا سالم بشم و 24 تا24 تا واحد بردارم)

میفهممت

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 4:29 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
عسل جون ایشالا هرچه زودتر حالت خوب بشه جانم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 4:39 pm 
آفلاین
کاربر ساده

حتی اگر درباره اثرات آی بی اس روی کیفیت زندگیم حرف بزنم بازم هیچ کلمه ای نمیتونه شرایطم رو توصیف کنه.

دانشگاه باشگاه آموزشگاه زندگی همه تعطیله.
گاهی تا ساتها میشینم و به دیوار نگاه میکنم یا تو دانشگاه وقتی کلاس تموم میشه دوستمو میپیچونم تنها میرم میشینم زل میزنم به درو دیوار
نمی گم افسردگی دارم چون حسش نمیکنم اونطور که وصف میشه
اما دیگه هیچی حس نمیکنم داشتم سریال لاست رو دوبراه میدیدم موقعی که جان لاک و جک احساس سردرگمی داشتن اینکه دنبال جواب بودن اینکه نمی دونستن واقعا با غم و گریه نگاش میکردم با تمام وجود حس میکردم چون دقیقا وضعیتیه که الان دارم.
آی بی اس مزید بر علت شده و باعث شده نتونم با وجود بودن در دانشگاه سر کلاس حاضر بشم.
برای خوندن رشته ای که عاشقانه دوسش داشتم قبول شدم ولی حالا حتی کلاساشو نمی تونم بر دارم!!!!!!!!
یادمه یکبار گریه ام گرفت نتونستم جلوی خودمو بگیرم همینطور اشک میریختم ب خودم نگها کردم گفتم بیخیال بزار هرچی میخوان فکر کنن آدمای ساده لوحی که اومدن مدرک بگیرن و لوح کنن بزارن رو دیوار خونشون آدمای توخالی که بدون دونستن هیچ چیزی مدام قضاوت میکنن.

الان فقط خودمو سرگرم میکنم تو خونه تا فراموش کنم فردایی دوباره باید برم سر کلاس.
ی چیزیم اضافه کنم بعد خرداد خودمو زده بودم ب بیخیالی لبنیات نخوردم و خوردن تنها دارویی که مصرف میکردم یعنی کلوفک رو قطع کرده بودم صداها خیلی بم و کوچیک شده بود اما به محض انتخاب واحد و خوردن ی ذره ماست و شیر همه چی شروع شده صداهای بلند و کشیده ی شکم اصلا وحشتناک...

میتنم بگم از خودکشی هم ابایی ندارم. چون چیزی برای از دست دادن ندارم هرچی داشتم آیندم آبروم هدفم آرزوم علاقم همه چی رو آی بی اس ازم گرفت

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 4:41 pm 
آفلاین
کاربر ساده

امیدوار نوشته است:
عسل جون ایشالا هرچه زودتر حالت خوب بشه جانم

مرسی .ایشالله همه خوب بشن شما الان چطوره وضعیتت؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 5:04 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
asal نوشته است:
....
ی چیزیم اضافه کنم بعد خرداد خودمو زده بودم ب بیخیالی لبنیات نخوردم و خوردن تنها دارویی که مصرف میکردم یعنی کلوفک رو قطع کرده بودم صداها خیلی بم و کوچیک شده بود اما به محض انتخاب واحد و خوردن ی ذره ماست و شیر همه چی شروع شده صداهای بلند و کشیده ی شکم اصلا وحشتناک...

خانم عسل عزیز
من مشکلم ال جی است و به هیچ وجه لبنیات حتی خامه هم نمی توانم بخورم ولی به جای آن کفیر هر چقدر بخورم هیچیم نمی شه شاید فایده هم داشته باشه. کفیر هم یا کفیر کاله را می گیریم یا خودم با قارچ کفیر درست می کنم. به نظر شما باید دور لبنایت بجز کفیر خط بکشید.

فضولیه. ولی با جمله آخری که نوشته اید به نظرم بهتر است به مشاوره هم مراجعه کنید. در ضمن 50 درصد افراد افسرده، خودشان متوجه افسردگی شان نمی شوند.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 5:10 pm 
آفلاین
کاربر ساده

نقل قول:
خانم عسل عزیز من مشکلم ال جی است ولی به هیچ وجه لبنیات حتی خامه هم نمی توانم بخورم ولی به جای آن کفیر هر چقدر بخورم هیچیم نمی شه شاید فایده هم داشته باشه. کفیر هم یا کفیر کاله را می گیریم یا خودم با قارچ کفیر درست می کنم. به نظر شما باید دور لبنایت بجز کفیر خط بکشید.

ببین اول آرامش به نظرم خیلی موثره (تلقینی که دکترا میگن نه)و اینکه لبنیات نخور هیچی .شیر دقیقا مثل چایی میمونه سریع معده رو به هم میریزه آب هم همینطور! فمن که اصلا تغییرات رو متوجه نمیشم ولی همون مدت یک ماهه که آرامش داشتم و خوشحال بودم قشنگ احساس میکردم که بهترم که نتونستم حفظش کنم . امتحانش کن دو هفته . ما ها که آب از سرمون گذشته

بالا

عنوان پست: كره
پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 5:36 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
وقتي ميگيد لبنيات منظورتون كره هم هست ؟
چون من لبنيات فقط ماست اونهم خيلي كم مي خورم ولي كره هر روز و زياد مي خورم.

پيشنهاد مي كنم بحث لبنيات را در جاي ديگر دنبال كنيم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 13, 93 9:53 pm 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
در مورد لبنیات پنیر برای من وحشتناک هست هم نفخ و هم تا حدودی اسهال. ماست و دوغ -کره برای من مشکلی بوجود نمیاره.

آرش در مورد اسهال آیا بعد از دفع احساس بوی بد اسهال رو نداری یا بو بخاطر دفع ناقص. بعد آیا بعد از خوردن غذا مثلا بری بیرون وسط راه دچار اسهال بشی حتما باید بری دستشویی یا می تونی خودت

رو نگه داری. چون من وقتی دچار اسهال بشم یه بوی بد تا حداقل چند دقیقه باهام هست.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com