girll66 نوشته است:
من ای بی اسم دل درده و کم کار کردن شکمم که با اینکه یه بار در روزه �لی یبوسته چون براساس طبعم با دفات بیشتر حال خوب پیدا میکنم. همچنین نوع و شدت دردم خیلی تغییر میکنه. الانم یه دردجدیدی قسمت چپ زیر شکمم دارم .5روزه که این دردهای زیادو دارم. بی سابقه بوده. درد داشتم ولی نه اینجوری. با اجابت مزاج یا دفع گاز یا استراحت برطرف نمیشه. دکتر (خیلی مطمئن و خوبه دکترم) برام کلوفاک و دی سیکلومین و فلوکستین و دامپریدون نوشته ولی از چهارشنبه میخورم خوب نشدم.این درد رو دکتر داخلی میگه آی بی اسه و طب سنتی میگه برو سونوگرافی رحم. من با این همه طاقت، حوصلم از دردم سراومده. چکارکنم؟ اینجا هم عضو شدم ولی اصصصصصصصصصصصصلا بلد نیستم اینجا چطوری و کجا پست بذارم. کمکم کنید لطفا
ادمین جان این پست رو به زودی حذف میکنیم ولی ایشون چون تازه واردن یکم طبیعیه که نتونن با فروم کار کنن
خانومی شما براساس نوع آی بی است میتونی بری تئ قسمت مربوط به بیماریت بعد اونجا براساس مشکل و یا سوالی که داری پست بذاری
مثلا آی بی است اگه از نوع یبوست هست تو صفحه اول فروم میری قسمت آی بی اس ازنوع یبوست بعدش کلیک میکنی روشون مثلااااااا توقسمت تجربیات آیکمون ایجاد پست رو میزنی و هرچی میخوای تایپ میکنی فقط دقت کن موضوعی که مدنظرته با موضوع اون فسمت از فروم یکی باشه
باز اگه دیدی پیچیدس واسه من پیغام بذار من برات پست جدید میذارم
راستی شما حتما حتما یه سونوگرافی انجام بدین مخصوصا اینکه با خوردن قرص و مرور زمان دردتون بهبود پیدا نکرده و این میتونه آلارم خطر باشه
مثلا من خودمم یه درد این مدلی داشتم رفتم سونوگرافی کیست تخمدان تشخیص داده شد
که با خوردن قرص خاص خودش برطرف میشه
حتمااااا سونوگرافی وآزمایش خون بده