arash1984 نوشته است:
در مورد لبنیات پنیر برای من وحشتناک هست هم نفخ و هم تا حدودی اسهال. ماست و دوغ -کره برای من مشکلی بوجود نمیاره.
آرش در مورد اسهال آیا بعد از دفع احساس بوی بد اسهال رو نداری یا بو بخاطر دفع ناقص. بعد آیا بعد از خوردن غذا مثلا بری بیرون وسط راه دچار اسهال بشی حتما باید بری دستشویی یا می تونی خودت رو نگه داری. چون من وقتی دچار اسهال بشم یه بوی بد تا حداقل چند دقیقه باهام هست.
اتفاقا وقتي روي دنده اسهال هستم يا روزي سه چهار بار توالت ميرم و مدفوع شل هست كمترين بو را دارم ولي وقتي به دليل دارو يا رژيم سخت دچار يبوست ميشم مدفوع بوي بد زيادي داره. مدفوع هرچي بيشتر تو روده بمونه بيشتر بو مي گيره، ولي من يك مدفوع خشك و بودار را به مدفوع شل ترجيح ميدم.
البته من موقعي كه در توالت هستم متوجه بو نميشم، چند بار پيش اومده كه چند دقيقه بعد از توالت براي كاري به دستشويي برگشتم و با تعجب متوجه بوي زيادي شدم.
يكي از فرق هاي يك آدم سالم و يك آي بي اسهالي اينه كه ديگران مي تونن دستشويي رفتن خودشون را به تاخير بيندازم ولي اسهالي نمي تونه. براي همينه كه نياز به توالت موقعي كه توالت در دسترس نيست يك كابوسي هست كه هميشه همراه يا آي بي اسهاليه. به همين دليله كه يك آي بي اسهالي نمي تونه مسافرت بره. چون بايد هميشه در حالتي باشه كه توالت در دسترسش باشه.
من هم با پنير شديد مشكل دارم، مشكل لبنيات يا از لاكتوزه يا از پروتئين لبنيات(كازئين). چون پنير لاكتوز كمي داره احتمالا من و شما با اين كازئين مشكل داريم، اگه اين درست باشه ماست هم مشكل سازه ولي چون نسبت به پنير كازئين كمتري داره اثرش ديرتر مشخص ميشه.