انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:54 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 3:45 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه‏ ‏ها‏ ‏ی‏ ‏بیماری‏ ‏دیگه‏ ‏هست‏ ‏مثه‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس‏ ‏که‏ ‏رشد‏ ‏بیش‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏باکتری‏ ‏موجبشه.و‏ ‏با‏ ‏ماهی‏ ‏ی‏ ‏هفته‏ ‏مصرف‏ ‏ریفاکسمین‏ ‏تا‏ ‏اخر‏ ‏عمر‏ ‏کنترل‏ ‏میشه‏ ‏احتمالا‏ ‏نصف‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏مشکلشون‏ ‏اینه‏ ‏ن‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس.چون‏ ‏با‏ ‏ریفاکس‏ ‏خوب‏ ‏میشن.درحالی‏ ‏ک‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏با‏ ‏اعصاب‏ ‏مرتبطه.البته‏ ‏اونم‏ ‏منجر‏ ‏ب‏ ‏رشد‏ ‏بیش‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏باکتری‏ ‏میشه.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 5:46 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
iceman1 نوشته است:
سعید اونجوری که از حرفات میشه برداشت کرد خیلی تاثیرم نداشته :mrgreen: البته اگه دوره ای باشه که دیگه هیچی احتمال عود مجدد بعد از یه مدت هست !
فک کنم ال گلوتامین بهتر باشه نتیجه اش !
آقا نکته جالب در مورد من اینه بعد از فشار استرسی که روم بود تا 50 در صد حالم بهتر شده خوبخود ! شایدم اثر راوند چینیه که میکروب کش قویه ایه نمیدونم
آرش عزیز فک نکنم انقد سیستم ارسال قرص بی قانون باشه که تو انبار و تو گرما نگهداری بشه ! مطمئنا هر کشور دیگه ای بیشتر از ما به دارو و بهداشت ایمنی دارو اهمیت میدن !

سلام . من نمیدونم چطوری برداشت اینطوری کردی! من از اولین پست گفتم که دوز ۲۰۰ کم هست بخصوص که ترکیه‌ای باشه!چندین بار هم گفتم! اما بارها هم نوشتم تاثیر داره. اینی که شما گفتین ترکیه هست پس چرا آمریکائی بخوریم من جواب اونو دادم همونطوری که در تاپیک ریفکسیمن آقای محمد هم گفته حرف من رو تائید می‌‌کنه! که اون یک چیز دیگس! اما این دلیل نیست که این تاثیری نداشته! من از ایدیروز مشکل اسهال نداشتم! و پروبیوتیک هم شروع کردم روزی ۱ دونه .بهترین تاثیر دوز ۲۰۰ این بود که تکرار و عدم تخلیه و نفخ کلا فراموش می‌شه .اما در مورد اسهال شاید این دوز ۲۰۰ دیر تر برطرف بشه! در آخر شاید اگه آمریکائی بود الان همش بهترشد بود.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 5:51 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
بچه‏ ‏ها‏ ‏ی‏ ‏بیماری‏ ‏دیگه‏ ‏هست‏ ‏مثه‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس‏ ‏که‏ ‏رشد‏ ‏بیش‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏باکتری‏ ‏موجبشه.و‏ ‏با‏ ‏ماهی‏ ‏ی‏ ‏هفته‏ ‏مصرف‏ ‏ریفاکسمین‏ ‏تا‏ ‏اخر‏ ‏عمر‏ ‏کنترل‏ ‏میشه‏ ‏احتمالا‏ ‏نصف‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏مشکلشون‏ ‏اینه‏ ‏ن‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏اس.چون‏ ‏با‏ ‏ریفاکس‏ ‏خوب‏ ‏میشن.درحالی‏ ‏ک‏ ‏ای‏ ‏بی‏ ‏با‏ ‏اعصاب‏ ‏مرتبطه.البته‏ ‏اونم‏ ‏منجر‏ ‏ب‏ ‏رشد‏ ‏بیش‏ ‏از‏ ‏حد‏ ‏باکتری‏ ‏میشه.

سلام فک کنم پست‌های من راجعبه ریفکسیمین رو دقت نکردین. چون شما زمانی‌ میتونی‌ ریفکسیمین بخوری که ۶۰ روز نخورده باشی‌ و حداکثر ۲ دوره! ضمن اینکه ۱۴ روز نباید هیچ آنتی بیوتیکی خورده باشید. اینجوری نیست که هر ماه شما بگیرید بخورید!بهتر هست که ۳ ماه بعد ۱ دوره دیگه خورده بشه! من درسایت‌های خارجی‌ هم که مطالعه کردم . اثری که ریفکسیمین آمریکائی داشته خیلی‌ بیشتر از کلیدر بوده . در مورد کلیدر خیلی‌‌ها نوشتند مشکل اسهال داشتند! اما در مورد امریکأی از روز سوم کسی‌ اسهال نداشته

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 6:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

یه مورد هم بعنوان انتقاد از این نتیجه گیری بگم که . ما ریفکسیمین رو گرفتیم خردیم دوره جدید داریم شروع می‌‌کنیم iceman و آرش هنوز در حال تحقیقات یه جورائی اندرخم همون کوچه! میشینید ما بخوریم بد نتیجه رو بگیم بد اگه خوب بود شما شروع کنید؟ این که به نتیجه نمیرسیم شما باید هم زمان شروع می‌‌کردی که نتیجه‌ها رو برسی‌ کنیم! این که ۱ نفر ۴ مدل دوره بخوره بد شما شروع کنید که می‌شه نتیجه گیری‌های سعید! نتیجه‌های شما چی‌ می‌شه! اینطوری بشینید و اقدام نکنید منم دلسرد میشم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 7:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
یه مورد هم بعنوان انتقاد از این نتیجه گیری بگم که . ما ریفکسیمین رو گرفتیم خردیم دوره جدید داریم شروع می‌‌کنیم iceman و آرش هنوز در حال تحقیقات یه جورائی اندرخم همون کوچه! میشینید ما بخوریم بد نتیجه رو بگیم بد اگه خوب بود شما شروع کنید؟ این که به نتیجه نمیرسیم شما باید هم زمان شروع می‌‌کردی که نتیجه‌ها رو برسی‌ کنیم! این که ۱ نفر ۴ مدل دوره بخوره بد شما شروع کنید که می‌شه نتیجه گیری‌های سعید! نتیجه‌های شما چی‌ می‌شه! اینطوری بشینید و اقدام نکنید منم دلسرد میشم

كاملا حق با شماست، جالب اينه كه من هم اين حس را نسبت به اعضا ديگه دارم كه در سكوت كامل فقط مي خوانند.
من هم مثل آيسمن نسبت به ريفاكسيمين تركيه اي حس خوبي ندارم ،براي من مهمترين مسئله اسهال است.(هر چند الان كم هست)
گلوتامين را بزودي شروع مي كنم، بالاخره تصميم گرفتم از گلوتامين داروخانه اي استفاده كنم نتونستم با اين گلوتامين هاي قاچاق كنار بيام.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 7:29 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بچه ها من درحدی نیستم که بخوام اظهارنظری کنم ماشالا اکثر شما اطلاعات دارویی و پزشکیتون خیلی خوبه چون واقعا درمورد درمان خیلی تحقیق و مطالعه دارین ولی اینم درست نیس نسبت به یه درمان حالا هرچیییی همدیگرو دلسرد کنین
شاید واقعا رو کسی خیلی تاثیر داشته باشه ولی رو یکی دیگه نه!‏

راستی درمورد امتحان کردن پروبیوتیک ها یا ریفاکسیمین و ..‏ من خودم خیلی وسواس دارم و میترسممم از بس یه سری قرصارو امتحان کردم که تاثیر بدی روم گذاشتن که که کالا وسواسی شدم و میخوام بایه دکتر حاذق مشورت بگیرم که اونم پیدانمیکنم!میدونم ‏
دلیل ‏
منطقی ‏
نیس ‏
ولی ‏
متاسفانه ‏
خیلی ‏
ناامید ‏
شدم
الان تنهااااااا امیدم ریفاکسیمینه اونم اگه نشه دیگه نابود میشم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 8:59 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
saeid نوشته است:

كاملا حق با شماست، جالب اينه كه من هم اين حس را نسبت به اعضا ديگه دارم كه در سكوت كامل فقط مي خوانند.
من هم مثل آيسمن نسبت به ريفاكسيمين تركيه اي حس خوبي ندارم ،براي من مهمترين مسئله اسهال است.(هر چند الان كم هست)
گلوتامين را بزودي شروع مي كنم، بالاخره تصميم گرفتم از گلوتامين داروخانه اي استفاده كنم نتونستم با اين گلوتامين هاي قاچاق كنار بيام.

سلام ممنون آرش عزیز! من موافقم که ریفکسیمین ترکیه‌ای اون اثر آمریکائی رو نداره! بله. اما وقتی‌ که نیست و همین ۱دونه هست ! و اگه بخوام از آمریکا بگم بیارند حداقل ۱ ماه طول میکشه منم عجله داشتم.چاره‌ای نداریم . اگه شما ۲ هفته پیش اقدام می‌‌کردین از خارج حالا به هر طریقی شاید الان یه آماری به دستت رسیده بود .که بشه گرفت آمریکائی ! در حال حاضر دست ما خالی‌ هست ! که البته بد هم نشد. چرا؟ چون الان فهمیدیم که دوز ۲۰۰ اولا واسه ما کم هست ثانیا آمریکائی ۵۵۰ بهتر هست. حالا اگر ۵۵۰ همین کلیدر داروخانه ریحان عمده باشه باز به نظر من بهتر هست ! اما اگه کسی‌ میتون از آمریکا یا اروپا تهیه کنه که ۱۰۰% بهتر .
در مورد افراد دیگه که همه میخوان بخونن تماشا چی‌ باشن . به ما مربوطی نیست خودشون می‌‌دونن.آب درمانی کنند و چیز هایی که من اعتقاد ندارم!و ۲ ماه دیگه باز میان میگن وای بدتر شدیم.چی‌ کار کنیم چی‌ بخوریم!این بیماری رو اگه جلوش واا نستی. حاد می‌شه مشکلاتش بیشتر می‌شه! من سعی‌ می‌کنم تلاش کنم که تسلیم نشم. امید داشتن و انگیزه از خیلی‌ چیز‌ها بهتر هست .

و اما در مورد گلوتامین! ۱۰۰% مخالف هستم! ربطی‌ به قاچاق نداره اصلا این موضوع! اکثر این مکمل‌ها یا مال آمریکا هست یا اروپا که هماشون تحریم هست کلا هیچ شرکت ایرانی‌ نمی‌تونه نمایندگی‌ بگیره مگراینکه دیگه به عنوانه یک خارجی‌ نمایندگی‌ بگیره! به داروخانه‌های ایران NEVER مجوز نمیدن هر موقع مکدونالد ایران زد شما بگو مال داروخانه‌ها اکی هست. دوما داروخانه یه مدل هایی داره که اسمش اصلا گمنام هست معلوم نیست این برند از کجا اومده.من داروخانه رفتم یه مدل گذشت جلوم فکر کردم مال بنگلادش بود ! من که نفهمیدم مال کدوم کمپانی یا برند بود! شما اگه چیز معتبر میخای‌ باید از برند مطمئن استفاده کنی‌! اگر داروخانه محصولات برند داشت که کسی‌ دیگه نمی‌رفت دنبال اصل از انور بیاره یا افراد اینکار! شما برو انجمن بدنسازی ایران از کّل اعضا سوال کن پست بده ۱ نفر از داروخانه میگیره اونم آماتور هست هیچ حرفه ای نمیگیره! مگر اینکه مولتی ویتامین باشه یا چیز‌های سبک
من سفارش دادم امروز به دستم رسید برند معتبر کاملا اصل ۳۰۰ گرامی‌ ۹۵ تومن . و فعلا ماسل فرم رو بی‌ خیال شدم چون rate این محصول بهتر از ماسل بود
http://www.bodybuilding.com/store/nutre ... black.html

آخرین بار توسط saeid در چهارشنبه مهر 30, 93 10:00 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 9:13 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

امیدوار نوشته است:
بچه ها من درحدی نیستم که بخوام اظهارنظری کنم ماشالا اکثر شما اطلاعات دارویی و پزشکیتون خیلی خوبه چون واقعا درمورد درمان خیلی تحقیق و مطالعه دارین ولی اینم درست نیس نسبت به یه درمان حالا هرچیییی همدیگرو دلسرد کنین
شاید واقعا رو کسی خیلی تاثیر داشته باشه ولی رو یکی دیگه نه!‏

راستی درمورد امتحان کردن پروبیوتیک ها یا ریفاکسیمین و ..‏ من خودم خیلی وسواس دارم و میترسممم از بس یه سری قرصارو امتحان کردم که تاثیر بدی روم گذاشتن که که کالا وسواسی شدم و میخوام بایه دکتر حاذق مشورت بگیرم که اونم پیدانمیکنم!میدونم ‏
دلیل ‏
منطقی ‏
نیس ‏
ولی ‏
متاسفانه ‏
خیلی ‏
ناامید ‏
شدم
الان تنهااااااا امیدم ریفاکسیمینه اونم اگه نشه دیگه نابود میشم

سلام اتفاقا شما اشتباه می‌‌کنید. یکی‌ از دلایلی که میگن این بیماری بوجود مید از استرس و رفتار‌های وسواسی اجباری فکر‌های وسواسی که دارای اضطراب هست و اکثر قرص‌های ضدّ افسردگی شما بخونید نوشته جلوگیری از رفتارهای وسواسی اجباری اضطراب و استرس ! شما اگه زیاد وسواس به خرج بدین خودش تولید استرس و وسواس فکری می‌شه! یه نوع انرژی منفی‌ می‌شه! نتیجه عکس میده من دکتر بهم گفت که کسانی‌ که بیشتر وسواسی هستند مثل شستن مدام دستها یا کفش‌ها .. اینا خودش یه نوع وسواس فکری و استسرس زا هست و به بیماری لطمه می‌زنه .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 9:59 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
من منظورم وسواس فکری بود البته وسواس نمیشه اسمش رو گذاشت چون مث شستن دست و یا چک کردن چیزی نیس
منظورم این بود تو خوردن قرصا باید احتیاط کنم من به تری گلیسیرید موجود تو داروها حساسیت دارم بخاطر اون باید بیشتر وسواس ب خرج بدم و با دکتری مشورت کنم
تو پست های قدیمی تر چندبار گفته بودم ک به چه وضعی افتادم با یه سری از قرصا
ممنون بابت قوت قلبی که میدین ایشالا تو راهی که قدم گذاشتین صددرصد موفق میشین

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 30, 93 10:56 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سعید جان عزیزم ! من الان دقیقا چیو تست کنم ؟! فدات ما کلا تو ایرانیم همه جوره تحیم هستیم . حالا منی که تهرانم نیستم کلا دیگه ... و من الله التوفیق

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com