آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
یه مورد هم بعنوان انتقاد از این نتیجه گیری بگم که . ما ریفکسیمین رو گرفتیم خردیم دوره جدید داریم شروع میکنیم iceman و آرش هنوز در حال تحقیقات یه جورائی اندرخم همون کوچه! میشینید ما بخوریم بد نتیجه رو بگیم بد اگه خوب بود شما شروع کنید؟ این که به نتیجه نمیرسیم شما باید هم زمان شروع میکردی که نتیجهها رو برسی کنیم! این که ۱ نفر ۴ مدل دوره بخوره بد شما شروع کنید که میشه نتیجه گیریهای سعید! نتیجههای شما چی میشه! اینطوری بشینید و اقدام نکنید منم دلسرد میشم
كاملا حق با شماست، جالب اينه كه من هم اين حس را نسبت به اعضا ديگه دارم كه در سكوت كامل فقط مي خوانند.
من هم مثل آيسمن نسبت به ريفاكسيمين تركيه اي حس خوبي ندارم ،براي من مهمترين مسئله اسهال است.(هر چند الان كم هست)
گلوتامين را بزودي شروع مي كنم، بالاخره تصميم گرفتم از گلوتامين داروخانه اي استفاده كنم نتونستم با اين گلوتامين هاي قاچاق كنار بيام.
سلام ممنون آرش عزیز! من موافقم که ریفکسیمین ترکیهای اون اثر آمریکائی رو نداره! بله. اما وقتی که نیست و همین ۱دونه هست ! و اگه بخوام از آمریکا بگم بیارند حداقل ۱ ماه طول میکشه منم عجله داشتم.چارهای نداریم . اگه شما ۲ هفته پیش اقدام میکردین از خارج حالا به هر طریقی شاید الان یه آماری به دستت رسیده بود .که بشه گرفت آمریکائی ! در حال حاضر دست ما خالی هست ! که البته بد هم نشد. چرا؟ چون الان فهمیدیم که دوز ۲۰۰ اولا واسه ما کم هست ثانیا آمریکائی ۵۵۰ بهتر هست. حالا اگر ۵۵۰ همین کلیدر داروخانه ریحان عمده باشه باز به نظر من بهتر هست ! اما اگه کسی میتون از آمریکا یا اروپا تهیه کنه که ۱۰۰% بهتر .
در مورد افراد دیگه که همه میخوان بخونن تماشا چی باشن . به ما مربوطی نیست خودشون میدونن.آب درمانی کنند و چیز هایی که من اعتقاد ندارم!و ۲ ماه دیگه باز میان میگن وای بدتر شدیم.چی کار کنیم چی بخوریم!این بیماری رو اگه جلوش واا نستی. حاد میشه مشکلاتش بیشتر میشه! من سعی میکنم تلاش کنم که تسلیم نشم. امید داشتن و انگیزه از خیلی چیزها بهتر هست .
و اما در مورد گلوتامین! ۱۰۰% مخالف هستم! ربطی به قاچاق نداره اصلا این موضوع! اکثر این مکملها یا مال آمریکا هست یا اروپا که هماشون تحریم هست کلا هیچ شرکت ایرانی نمیتونه نمایندگی بگیره مگراینکه دیگه به عنوانه یک خارجی نمایندگی بگیره! به داروخانههای ایران NEVER مجوز نمیدن هر موقع مکدونالد ایران زد شما بگو مال داروخانهها اکی هست. دوما داروخانه یه مدل هایی داره که اسمش اصلا گمنام هست معلوم نیست این برند از کجا اومده.من داروخانه رفتم یه مدل گذشت جلوم فکر کردم مال بنگلادش بود ! من که نفهمیدم مال کدوم کمپانی یا برند بود! شما اگه چیز معتبر میخای باید از برند مطمئن استفاده کنی! اگر داروخانه محصولات برند داشت که کسی دیگه نمیرفت دنبال اصل از انور بیاره یا افراد اینکار! شما برو انجمن بدنسازی ایران از کّل اعضا سوال کن پست بده ۱ نفر از داروخانه میگیره اونم آماتور هست هیچ حرفه ای نمیگیره! مگر اینکه مولتی ویتامین باشه یا چیزهای سبک
من سفارش دادم امروز به دستم رسید برند معتبر کاملا اصل ۳۰۰ گرامی ۹۵ تومن . و فعلا ماسل فرم رو بی خیال شدم چون rate این محصول بهتر از ماسل بود
http://www.bodybuilding.com/store/nutre ... black.html