انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:54 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 11:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
saeid نوشته است:
سلام آهان پس دکتر به شما گفت.. باشه چشم رعایت می‌‌کنیم. و در مورد ۴بیکپ و ال‌ گلوتمین ۱ کلمه میگم اونم اینکه معجزه هست! ۱۰۰% درد ندارم دیگه . واسه تست کاهو خوردم . میوه خوردم! هیچ دردی ندیدم! مشکل صبح‌ها هم بهتر شده از حالت اسهال شدید به حالت آبکی‌ و سفت تغییر کرده! البته ببخشید من اینطوری میگم چون میدونم واسه همتون مهم هست روک صحبت می‌‌کنم. ۴بیکپ من دیشب ۳ تا خوردم که تاثیر عجیب غریبی داشت بخصوص روی صدا شکم موقع خواب!

دوستان اسهالی نتیجهگیری من اینه که ۱۰۰% پروبیوتیک ۴بیکپ و الگلوتامین واسه ۴-۵ روز تست کنید!

سعيد داري عجله مي كني و احساسي عمل مي كني (برعكس من كه كند عمل كردم)، چون مصرف بيشتر از 2 تا بيوكپ كار درستي نيست، خود سازنده دارو هم فكر نكنم همچين نظري داشته باشه. ضمنا اين حال به نسبت خوبي كه داري ممكنه مربوط به خاصيت گلوتامين باشه نه پروبيوتيك. كاش گلوتامين و پروبيوتيك را با هم شروع نكرده بودي تا بتوني اثر هر كدام را جداگانه بفهمي.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 5:19 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
هرچه‏ ‏بیشتر‏ ‏فوربیوکپ‏ ‏مصرف‏ ‏کنید‏ ‏بهتره‏ ‏چون‏ ‏با‏ ‏بیرون‏ ‏روی‏ ‏ودفع‏ ‏مازاد‏ ‏اون‏ ‏‏سیستم‏ ‏ایمن‏ ‏تحریک‏ ‏میشه.بچه‏ ‏ها‏ ‏کسی‏ ‏تاثیرش‏ ‏رو‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏و‏ ‏دیده؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 6:29 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
سلام آهان پس دکتر به شما گفت.. باشه چشم رعایت می‌‌کنیم. و در مورد ۴بیکپ و ال‌ گلوتمین ۱ کلمه میگم اونم اینکه معجزه هست! ۱۰۰% درد ندارم دیگه . واسه تست کاهو خوردم . میوه خوردم! هیچ دردی ندیدم! مشکل صبح‌ها هم بهتر شده از حالت اسهال شدید به حالت آبکی‌ و سفت تغییر کرده! البته ببخشید من اینطوری میگم چون میدونم واسه همتون مهم هست روک صحبت می‌‌کنم. ۴بیکپ من دیشب ۳ تا خوردم که تاثیر عجیب غریبی داشت بخصوص روی صدا شکم موقع خواب!

دوستان اسهالی نتیجهگیری من اینه که ۱۰۰% پروبیوتیک ۴بیکپ و الگلوتامین واسه ۴-۵ روز تست کنید!

سعيد داري عجله مي كني و احساسي عمل مي كني (برعكس من كه كند عمل كردم)، چون مصرف بيشتر از 2 تا بيوكپ كار درستي نيست، خود سازنده دارو هم فكر نكنم همچين نظري داشته باشه. ضمنا اين حال به نسبت خوبي كه داري ممكنه مربوط به خاصيت گلوتامين باشه نه پروبيوتيك. كاش گلوتامين و پروبيوتيك را با هم شروع نكرده بودي تا بتوني اثر هر كدام را جداگانه بفهمي.

سلام نه آرش جان من این متن داخل جعبه رو مینویسم : دوز پیشنهادی معمول جهت مصرف ۴بیکپ ۲ تا ۳ کپسول در روز می‌‌باشد. این دوز پیشنهادی می‌‌تواند در صورت وخامت حال بیمار تا ۶ کپسول در روز به مدت ۱ هفته افزایش یابد.درتجویز همزمان با آنتی بیوتیک‌ها ۱ کپسول ۲ تا ۳ ساعت بعد از مصرف آنتی بیوتیک پیشنهاد می‌‌شود که در نهایت می‌‌توانید تا ۱ هفته پس از درمان با آنتی بیوتیک ادامه دهید.در اختلالات ناشی‌ از مصرف آنتی بیوتیک توصیه می‌‌شود که این دوز می‌‌تواند تا یک هفته پس از درمان ادامه یابد.

من فکر می‌‌کنم آرش جان شما خیلی کند عمل می‌‌کنی‌ و به قولی‌ مته‌ به خشخاش میذ‌اری ! و صبر زیادی و تامل دیگه وسه شما جایز نیست ! من هنوز ۳ ماه نشده که این بیماری رو دارم باید عجله کنم که بدتر و یا شاید مزمن نشه شاید کلا درمان بشم! اما شما که بیش از ۱۹ ماه هست خیلی‌ کند و با ترس و بسیار محتاط عمل می‌‌کنی‌ روک میگم! عمل قلب کنیست ۲ تا قرص هست. ضرری هم که نداره. باید با هم شروع می‌‌کردم چون من غیر از مشکل بیماری باشگاه که که میرم باید یه چی بخورم که کم نیارم! پروتئین این دوره نخوردم بالاخره یه چیزی باید بخورم که بتونم برم باشگاه ورزش کنم! من اینو انتخاب کردم! پروبیوتیک که کلا باید خورد مفید هست ضمناً ۲۴ تا بیشتر نیست ! که ۱۴ تا مونده دونه دونه نمی‌شه خورد ببینیم چی‌ تاثیر داره .هر چی‌ نیاز باشه و صلاح باشه مصرف می‌‌کنم واسه من فرقی‌ نداره کدومش . چون ال‌ گلوتمین رو ۱ دوره دیگه هم می‌‌خرم تا ۴ ماه دیگه! ۴بیکپ هم پس از این دوره می‌‌کنم روزی ۱ دونه که واسه ۱ ماه دیگه میگیرم بعدش شاید نخوردم
وقت زیادی هم ندارم . و به نظرم من حاضر هستم پروبیوتیک بیشتر مصرف کنم تا نوریتیپتیلن .چون من ۱۰ میلی‌ ۳ روز نریتیرپتیلن هم می‌‌خورم البته ۱۰ روز ۵ میلی‌ می‌‌خوردم که ۱ ماه بیشتر مصرف نمی‌‌کنم!

آخرین بار توسط saeid در یکشنبه آبان 4, 93 6:52 pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 6:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
هرچه‏ ‏بیشتر‏ ‏فوربیوکپ‏ ‏مصرف‏ ‏کنید‏ ‏بهتره‏ ‏چون‏ ‏با‏ ‏بیرون‏ ‏روی‏ ‏ودفع‏ ‏مازاد‏ ‏اون‏ ‏‏سیستم‏ ‏ایمن‏ ‏تحریک‏ ‏میشه.بچه‏ ‏ها‏ ‏کسی‏ ‏تاثیرش‏ ‏رو‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏و‏ ‏دیده؟

حداکثر اگه کسی‌ حالش بد هست ۶ تا گفتن که فقط ۱ هفته! اما روزی ۲-۳ تا خودش پیشنهاد کرده

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 8:04 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من بيشتر از 9 ساله كه آي بي اس دارم براي من هيچ راه حل سريعي وجود نداره و بايد حساب شده كار كنم، مثلا پروبيوتيك ها روي من اثر نداشته و در صورتي دوباره
پروبيوتيك مصرف مي كنم كه مطمئن بشم تفاوتي با دفعات قبل داشته، از طرفي مهمترين چيز براي من، برطرف كردن مدفوع شل هست چون من نه درد دارم نه صداي شكم و هر روشي روي نرمال كردن مدفوع بي اثر باشه به درد من نمي خوره. رك بگم حاضرم شكمم صدا بده و درد داشته باشه اما اسهال كه هيچي هفته اي يك مدفوع شل هم نداشته باشم چون اين يعني عدم جذب غذا كه روي سلامتي تاثير بدي داره.
در تئوري sibo گفته نميشه كه باكتري هاي بد زياد شده بلكه باكتري هاي خوب و مضر هردو زياد هستند، بنابراين با مصرف زياد پروبيوتيك مخصوصا در روزهاي اول مخالفم و بايد به تدريج باكتري هاي مفيد جاي مضرها را بگيرد.
راستي، تعداد باكتري هاي هر كپسول را در بروشور بيوكپ نوشته است ؟
دليل كندي من يكي اين بود كه بايد تحقيق مي كردم كه گلوتامين چه برندي مناسب است، متاسفانه در كشور ما آدم بي وجدان و جنس تقلبي و قاچاق زياد هست و آدم بايد مواظب باشه. اگر من يك گلوتامين بي كيفيت را مصرف مي كردم به نتيجه گيري غلط منجر مي شد. دليل ديگه هم اين بود كه مدتيه كه يك رژيم غذايي را تست مي كردم كه نتيجه خوبي داشت و مي خواستم اول كامل اون را تست كنم.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 9:20 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
من بيشتر از 9 ساله كه آي بي اس دارم براي من هيچ راه حل سريعي وجود نداره و بايد حساب شده كار كنم، مثلا پروبيوتيك ها روي من اثر نداشته و در صورتي دوباره
پروبيوتيك مصرف مي كنم كه مطمئن بشم تفاوتي با دفعات قبل داشته، از طرفي مهمترين چيز براي من، برطرف كردن مدفوع شل هست چون من نه درد دارم نه صداي شكم و هر روشي روي نرمال كردن مدفوع بي اثر باشه به درد من نمي خوره. رك بگم حاضرم شكمم صدا بده و درد داشته باشه اما اسهال كه هيچي هفته اي يك مدفوع شل هم نداشته باشم چون اين يعني عدم جذب غذا كه روي سلامتي تاثير بدي داره.
در تئوري sibo گفته نميشه كه باكتري هاي بد زياد شده بلكه باكتري هاي خوب و مضر هردو زياد هستند، بنابراين با مصرف زياد پروبيوتيك مخصوصا در روزهاي اول مخالفم و بايد به تدريج باكتري هاي مفيد جاي مضرها را بگيرد.
راستي، تعداد باكتري هاي هر كپسول را در بروشور بيوكپ نوشته است ؟
دليل كندي من يكي اين بود كه بايد تحقيق مي كردم كه گلوتامين چه برندي مناسب است، متاسفانه در كشور ما آدم بي وجدان و جنس تقلبي و قاچاق زياد هست و آدم بايد مواظب باشه. اگر من يك گلوتامين بي كيفيت را مصرف مي كردم به نتيجه گيري غلط منجر مي شد. دليل ديگه هم اين بود كه مدتيه كه يك رژيم غذايي را تست مي كردم كه نتيجه خوبي داشت و مي خواستم اول كامل اون را تست كنم.

سلام من فکر کردم ۲سال هست . ۱- این که گفتین پروبیوتیک‌ها روی شما اثر نداره می‌شه بگید چند نوع مصرف کردین و کدوم‌ها رو مصرف کردین که اثر نداشته؟ من ۱ مدل پردایجست خوردم تاثیر خوبی‌ نداشت اما اینی که خوردم تاثیر داشت پس نمی‌‌توان با جرات گفت پروبیوتیک‌ها تاثیری ندارد . شما بفرمایید چند نوع مصرف کردین و کدوما چند دوره!
و خیلی‌ از پروبیوتیک‌های خوب و خفن هست که خودتان دیدین.نه من مصرف کردم نه شما که شاید اگه مصرف می‌کردم الان اوضاع طور دیگری بود ناچار اینجا ایران هست و دست ما بسته هست و مقدور نیست که همرو استفاده کنیم

۲- شما کاملا فکر اشتباهی‌ میکنی ک فکرمی کنی‌ اگه شکمت صدا بده بهتر از اسهال بون! چون جلو اسهال رو می‌شه گرفت اما جلو صدا رو نمی‌شه گرفت موقع خواب به شدت رو مخت هست که گاهی نمی‌شه بخوابی حتا گاهی جلو دوستان یا جایی بسیار ضایغ هست اما اسهال رو شاید کسی‌ نفهمه جز خودت! و با ۱ قرص شاید نشه. این از این

۳- دکتر‌ها گفتند اسهال ناشی‌ از بیماری آبی هیچ ربطی‌ به جذب نداره چون اختلال در عملکرد روده هست یعنی‌ غذا برای ما زودتر حرکت می‌کنه شل می‌شه واسه یبوست‌ها دیر تر و سخت.اکثرا دکتر‌ها گفتن جذب ربطی‌ به این بیماری نداره واسه اسهال من تحقیق کردم.اگر اینگونه باشد پس همه افراد آبی نوع یبوست همه چاق می‌‌شوند چون جذب می‌‌شود همش

۴- تئوری رو من کاری ندارم چیزی که دنیا توصیه کرده برای بیماران اسهالی نوع دی که ۱۰ تا دکتر هم برید توصیه می‌‌کنند پروبیوتیک بخورید اما اینکه کدوم پروبیوتیک روی شما بهتر جواب بده با روش آزمون و خطا به دست میاد برای مثال خانم ساناز و آقای سعید و خود من بسیار رازی بودیم از مصرف پروبیوتیک همینطور یه دوست دیگری که پردایجست مصرف کرده بودند . من با تئوری نمیتونم زندگی‌ کنم با علم و تجربه می‌تونم تجربه اینو میگه! علم هم اینو گفته.

۵- جسارتاً این تامل و کند بودنی که شما نشون دادی پس از ۹ سال هنوز این مشکل رو دارید پس بهتر هست که کمی‌ سریعتر تست میکردین جسارتا چرا که شاید زودتر جواب میگرفتید به جای استفاده از تئوری‌ها که بلکه کمتر اذیت میشدین .چه بسا الان خوب شده بودید. پس این روندی که شما رفتی‌ پس از ۹ سال خوب نبوده چرا که شما فقط یک مشکل اسهال دارید نه نفخ نه صدا نه بی‌ اختیاری نه درد ! این از شواهد پیداس

۶- ماها کلا آدمهای زیادی مواظبی بودیم که اینطوری شدیم خود من شخصاً نه مشکل کبد نه کلیه نه چیز دیگری داشتن کّل آزمایش‌ها خوب بود ورزش می‌‌کردم که این بیماری رو گرفتم! باز خدارو شکر اما دوستانی که رعایت نمیکنند و الکل زیاد می‌‌خوردند ورزش نمی‌کردند خیلی‌ زوم نکردند روی قاچاق یا مورد دیگه والا بهتر از من و شما هستند حتما دیدید

۷- ماده اصلی‌ الگلوتامین ۹۰% یه نوع هست و من گفتم و نوشتم کپی کردم که ال‌ گلوتمین در همه آنها وجوددارد و اینکه اگر چیز اشتباهی‌ دیگری مصرف میکردین بدتر میشدید رو من شخصا قبول ندارم مگر اینکه برند داروخانه باشه! برند معتبر و اصل ۹۰% ۹۵% همشون یک ماده هست! میتونید تحقیق کنید در مورد این موضوع که همه ال‌ گلوتمین دارند نه چیز دیگری برخی‌‌ها مورد اضافی تر دیده می‌شه ۱۰% یا کمتر .برند خوب رو من لینک گذاشم عکس گذشتم سایت معتبرهم دادم.انتخاب با خودتان هست.

در آخر من مجبور شدم کمی‌ تند بنویسم چون با مغز من جور در نیومد این حرفا. و بنده دیگه در این تاپیک پست نمیدم!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 10:09 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من خلاصه جوابتون را ميگم چون ظاهرا آخرين پست من در اين تاپيك هست و خيلي هم فرقي نمي كنه.

1- من تنها كسي نيستم كه از پروبيوتيك ها نتيجه نگرفتن. در ibsgroup پر از كساني است كه از پروبيوتيك نتيجه عكس گرفتن. اينها كه اغلب آمريكايي هم هستند از بهترين انواع پروييوتيك هاي آمريكايي كه شما آنها را عالي مي دانيد، استفاده مي كردن اونهم با اون تنوع زياد اين مكمل در آن كشور. حتي كسي بود كه نوشته بود دليل اينكه چند سال درمان هاي مختلف براي او نتيجه اي نداده اين بوده كه هميشه اصرار داشته پروبيوتيك مصرف كنه اونهم از انواع مختلف.

2- اسهال سه ماهه شايد مشكلي ايجاد نكنه ولي وقتي مثل من چند سال بشه از سر و صداي شكم بدتره اينجا مسئله فراتر از اينه كه آدم جلوي دوستاش خجالت بكشه!

3- حرف دكترها را فراموش كن بقول خودت تئوري را كاري نداشته باشيم در عمل ببينيم كه چي درسته. به عنوان كسي كه چند ساله اين مشكل را داره ميگم اسهال آي بي اسي در جذب تاثير داره. 90 درصد آي بي هاي اسهالي دچار لاغري و ضعف هستند.(اونها كه حداقل يك ساله اين مشكل را دارند نه 3 ماه)

4- شما كه هنوز نتيجه مشخصي از پروبيوتيك نگرفته ايد از افرادي كه نام برديد فقط سعيد مشكل اسهال داشت و بقيه يبوستي بودند. بله پروبيوتيك براي يبوست جواب مي دهد.
5- رژيمي كه گفتم تست مي كنم را دو هفته پيش مطالعه كردم نه 9 سال پيش. محض اطلاع مي گويم كه ما انواع و اقسام رژيم غذايي داريم.

6- يعني رعايت نكنيم و الكل بخوريم و ورزش نكنيم تا آي بي اس نگيريم؟؟ شما كلا علت و معلول را جابجا گرفتي.

7- بجاي گلوتامين يك پودر خنثي رنگ شده شبيه گلوتامين در يك بسته بندي شيك آمريكايي به شما مي فروشند و شما هم دلت خوشه كه از بهترين برند آمريكايي استفاده كرده اي. اين يعني قاچاق.
سايت هايي كه شما گذاشتيد معتبر نبودند. وقتي به آدرس فروشنده مراجعه مي كردين فقط يك شماره موبايل ديده مي شد! اين يعني معتبر ؟؟

بهرحال بابت معرفي گلوتامين ازت ممنونم. اميدوارم بقول خودت كار آي بي اس را يكسره كني و مثل ما كارت به چند سال نكشه.
بحث ما در اينجا تمام مي شود.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 11:04 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
من خلاصه جوابتون را ميگم چون ظاهرا آخرين پست من در اين تاپيك هست و خيلي هم فرقي نمي كنه.

1- من تنها كسي نيستم كه از پروبيوتيك ها نتيجه نگرفتن. در ibsgroup پر از كساني است كه از پروبيوتيك نتيجه عكس گرفتن. اينها كه اغلب آمريكايي هم هستند از بهترين انواع پروييوتيك هاي آمريكايي كه شما آنها را عالي مي دانيد، استفاده مي كردن اونهم با اون تنوع زياد اين مكمل در آن كشور. حتي كسي بود كه نوشته بود دليل اينكه چند سال درمان هاي مختلف براي او نتيجه اي نداده اين بوده كه هميشه اصرار داشته پروبيوتيك مصرف كنه اونهم از انواع مختلف.

2- اسهال سه ماهه شايد مشكلي ايجاد نكنه ولي وقتي مثل من چند سال بشه از سر و صداي شكم بدتره اينجا مسئله فراتر از اينه كه آدم جلوي دوستاش خجالت بكشه!

3- حرف دكترها را فراموش كن بقول خودت تئوري را كاري نداشته باشيم در عمل ببينيم كه چي درسته. به عنوان كسي كه چند ساله اين مشكل را داره ميگم اسهال آي بي اسي در جذب تاثير داره. 90 درصد آي بي هاي اسهالي دچار لاغري و ضعف هستند.(اونها كه حداقل يك ساله اين مشكل را دارند نه 3 ماه)

4- شما كه هنوز نتيجه مشخصي از پروبيوتيك نگرفته ايد از افرادي كه نام برديد فقط سعيد مشكل اسهال داشت و بقيه يبوستي بودند. بله پروبيوتيك براي يبوست جواب مي دهد.
5- رژيمي كه گفتم تست مي كنم را دو هفته پيش مطالعه كردم نه 9 سال پيش. محض اطلاع مي گويم كه ما انواع و اقسام رژيم غذايي داريم.

6- يعني رعايت نكنيم و الكل بخوريم و ورزش نكنيم تا آي بي اس نگيريم؟؟ شما كلا علت و معلول را جابجا گرفتي.

7- بجاي گلوتامين يك پودر خنثي رنگ شده شبيه گلوتامين در يك بسته بندي شيك آمريكايي به شما مي فروشند و شما هم دلت خوشه كه از بهترين برند آمريكايي استفاده كرده اي. اين يعني قاچاق.
سايت هايي كه شما گذاشتيد معتبر نبودند. وقتي به آدرس فروشنده مراجعه مي كردين فقط يك شماره موبايل ديده مي شد! اين يعني معتبر ؟؟

بهرحال بابت معرفي گلوتامين ازت ممنونم. اميدوارم بقول خودت كار آي بي اس را يكسره كني و مثل ما كارت به چند سال نكشه.
بحث ما در اينجا تمام مي شود.

نمی خواستم دیگه جواب بدم اما این آخری هم میدم چون جواب داشت .

۱- خیلی‌ هم بودند که من لینک گذشتم و جواب مثبت هم اتفاقا گرفتند و کامنت‌ها شون هم شما دیدین پس نمی‌شه نیمه خالی‌ رو دید همین انجمن‌های خارجی‌ بود اتفاقا که دادم! درسته؟ پس رو خیلی‌‌ها جواب داده .

۲- خوب وقتی‌ شما انقدر کند عمل کنی‌ یا من مثل شما باشم شاید ۱ سال طول بکشه من از ماه اول اقدم کردم سعی‌ کردم به خود شما انرژی مثبت بدم که این حس هم گرفتید گفته بودید تا حدی! و خسته بودید از افرادی که فقط حرف می‌‌زدند و عمل نمیکردن و تکون نمی‌خوردند که خود شما نیز موافق بودید.و یک حرکت رو به جلو بود.
پس حرکت جدیدی بود و خیلی‌‌ها استقبال کردند . حتا خود شما اما نمیدونم چی‌ می‌شه یک ترمز شما رو فرا میگیره! یه حس وسواسی فکری نظرمن هست که چون شما قابل احترام و شخصی‌ مفید در این انجمن هستید من روک نظرم رو گفتم همونطوری که شما فرمودین من احساسی‌ عمل می‌کنم شاید! درست باشه!

3- حرف دکتر‌ها با تئوری فرق داره ! زمانی‌ که ۹۰% برای درمان یک بیماری یک چیز رو توصیه کردن این در حد تئوری ساده به نظر نمیاد می‌شه روش زوم کرد و دقت بیشتری کرد یا فکر کرد! ارزش تست داره! تا حرفای تئوری ۱۰۰ تا یه غاز باکتری و فلان مثلا
وقتی‌ یک بیماری مشابه باشه مثل اسهال چه ۳ ماه چه ۱ ماه چه ۱ سال باید تاثیر بگذارد مثلا برای بنده در حد اندک و برای شما زیاد! پس من در این ۳ ماه شاید ۱-۲ کیلو کم کردم و ۸۰% به دلیل آنتی بیوتیک آزمایشها بود! که پس از اتمام دارو‌ها یا آنتی بیوتیک‌ها کم‌کم وزن یا لاغری تغییر کرده ! فرضیه این موضوع در مورد بیماران یوبوستی بعکس هست ! که گفتم پس آنها باید چاق شوند! ربطی‌ به ۳ ماه نداره واسه من بدتر از شما بود چون شما کنار آمده بودین من گیج بودم که این چی‌ هست چه بیماری هست! بیکباره حتما شما ماه‌های اول این بیماری مانند الان نیستید و بدتر بودین هم از لحاظ روحی‌ هم غذا هم درد همه چی‌! من در بدترین دوره میگم رو وزن تاثیری نداره به رژیم غذا شما شاید! دکتر تغذیه برید مطمئننا وزن شما تغییر خواهد کرد.

4-من مطمئن هستم که در آخرین پست به همه توصیه کردم که مصرف کنند شما کدام پست یا حرف من رو می‌‌فرمائید که مطمئن نیستم! من قبل از الگلوتمین روزی ۱ دونه شروع کردم ! ۲-۳ روز بعد گلوتمین رو شروع کردم ! با دوز بیشتر! و امشب یقین دارم چون گلوتمین کلا مصرف نکردم که با جرات بگم تاثیر داشته! (چون ورزش نکردم نخوردم) همانطوری که دیدید در تاپیک پردایجست ۹ تا خوردم و گفتم تاثیر خوبی‌ ندارد حتما دیدید پس نه پدر من سازنده این پروبیوتیک هست نه اون یکی‌ رقیب ما بوده! چیزی که من دیدم خانم ساناز توصیه کرد و انجمن پی‌ سی‌ ورلد هم شخصی‌ نوشته که اون لینک هم میدم! من رژیم غذا ندارم فقط چیزی که همه سایت‌ها یا دکتر‌ها توصیه کردند مثل لبنیات و پر چرب مصرف نمیکنم واگر نه رژیم ندارم!
http://forum.p30world.com/showthread.ph ... ost7828592
من کجا گفتم رعایت نکنید ؟ گفتن خیلی‌‌ها اینگونه بودند و حتما دیدین!‌این حرف من بوده که نمیدونم چطوری اینگونه تفسیر کردی شما! جالب بود! در کّل وسواسی بودن زیادخوب هست؟ روی هر چیزی کیلید کردن حتا چیز‌های بی‌ ضرر؟ یا چی‌ز هایی که همون سایت‌های خارجی‌ گفتن خوردیم و تاثیر داشته؟ کلا جز ریفکسیمین چیز پر خطری شما میبینی‌؟(اون هم خیلی کم) شما رو حاشیه کار می‌کنید مثل قاچاق ! ما کاری به این حرفا نداریم جنس اصل اوریجینال برند معتبر باشه با کبوتر اومده باشه! به ما چه ما می‌خوایم درمان بشیم! ما گمرک نیستیم! تشخیص این که کدام اصل هست هم باید دست انسان‌های خبره و این کاره و دوست آشنا بسپارید یا از خارج تهیه کنید که خیالتان راحت باشد

نظر من بعنوان یک دوست این هست که شما نباید رو مورد غیر ضروری وسواس داشته باشی‌! شما همین الان باشگاه بری بگی‌ من می‌خوام ال‌ گلوتمین بخورم شاید مربی‌ بگه نه ضعیف هست قوی تر بگیر ! Bcca یا آمینو اسید ! پس بی‌ ضرر هست ! اونم یک قاشق چای خوری ! دیگه فکر کردن نداره ۱ ماه! البته به من ربطی‌ نداره اما چون اینجا تاپیک نتیجه گیری بود من خوشحال بودم افراد پایه اینجا هستند با هم تست می‌کنیم ایشالا همگی‌ خوب میشیم بهتر میشیم . افرادی که تهران نیستند باز انتظار کمتر اما دیگه این همه زیر میکروسکوپ گذاشتن به نظرم عجیب هست ! شاید اگر قرص ضدّ افسردگی باشه یا خطری آره ۱۰۰% اما این چیزا یا پروبیوتیک دیگه جای فکر کردن بیشتر از ۱ هفته ندارد! در کّل من شرمنده و عذر خواهی‌ می‌‌کنم اگه ناراحت شودین اما اینجا نتیجهگیری ۱ طرفه بود! و انگیزه من ۱ نفره بود! که اینجا می‌‌توانم انتقاد کنم.از شما هم ممنون

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 4, 93 12:35 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

متاسفانه منم حدود 8 ساله با این مشکل روبرو هستم و خیلی خیلی کم امیدم ! شاید سعید جان شما چون اول راهی حس کنجکاویت بیشتره ! منم وقتی که قرص کلوفک مسخره اومد تو بازار حدود 5 سال پیشا این احساسو داشتم ...امیدوارم زود نتیجه بگیری و مثل منو آرش محتاط و مزمن نشه برات ! کار خوبی میکنی چون هنوز فاصله ی زیادی با روزای قبل ای بی اس نداری اما یه تفاوت عمده بین شما و ما هست :اینکه شما خیلی دیر این بیماریو گرفتی و تو سن بالا و شاید بتونی تخمین بزنی کی و چرا شروع شد ! ولی ما حتی شروع و دلیلشم یادمون نمیاد .
درمورد 4 بیوکپ هم منم با آرش موافقم چون تا حالا ازش نتیجه نگرفتم
فعلا به ال گلوتامین و ریفاکسمین امیدوارترم
بودن شما کنار ما خیلی نیرو بخشه سعید جان هرچند که یه جاهایی احساس میکنم یه تفاوتایی داریم و گاهی احساس میکنم شما اصلا ای بی اس نداری و شاید برای تثبیت شدن ای بی اس حداقل یکسال زمان لازمه :mrgreen: چون اصلا مثل سرماخوردگی نیس بخواد یهو بیادو یهو بره ! اصلا معلوم نیس کی اومده و معلومم نیس کی خوب میشه

آرش شما برند معتبر و دوز مصرفی مناسبی از ال گلوتامین پیدا کردی ؟

متاسفانه من از همه وضعم امگار بدتره : همه رو باهم دارم : درد ، صدا ، اسهال ، فوریت ، و حتی وسواسی جبری ! اصن اسم برنامه و سفرو بیرون رفتنو سینما رفتنو کافی شاپ رفتنو هرچی میاد صدبرابر بدتر میشم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 5, 93 11:46 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

iceman1 نوشته است:
متاسفانه منم حدود 8 ساله با این مشکل روبرو هستم و خیلی خیلی کم امیدم ! شاید سعید جان شما چون اول راهی حس کنجکاویت بیشتره ! منم وقتی که قرص کلوفک مسخره اومد تو بازار حدود 5 سال پیشا این احساسو داشتم ...امیدوارم زود نتیجه بگیری و مثل منو آرش محتاط و مزمن نشه برات ! کار خوبی میکنی چون هنوز فاصله ی زیادی با روزای قبل ای بی اس نداری اما یه تفاوت عمده بین شما و ما هست :اینکه شما خیلی دیر این بیماریو گرفتی و تو سن بالا و شاید بتونی تخمین بزنی کی و چرا شروع شد ! ولی ما حتی شروع و دلیلشم یادمون نمیاد .
درمورد 4 بیوکپ هم منم با آرش موافقم چون تا حالا ازش نتیجه نگرفتم
فعلا به ال گلوتامین و ریفاکسمین امیدوارترم
بودن شما کنار ما خیلی نیرو بخشه سعید جان هرچند که یه جاهایی احساس میکنم یه تفاوتایی داریم و گاهی احساس میکنم شما اصلا ای بی اس نداری و شاید برای تثبیت شدن ای بی اس حداقل یکسال زمان لازمه :mrgreen: چون اصلا مثل سرماخوردگی نیس بخواد یهو بیادو یهو بره ! اصلا معلوم نیس کی اومده و معلومم نیس کی خوب میشه

آرش شما برند معتبر و دوز مصرفی مناسبی از ال گلوتامین پیدا کردی ؟

متاسفانه من از همه وضعم امگار بدتره : همه رو باهم دارم : درد ، صدا ، اسهال ، فوریت ، و حتی وسواسی جبری ! اصن اسم برنامه و سفرو بیرون رفتنو سینما رفتنو کافی شاپ رفتنو هرچی میاد صدبرابر بدتر میشم

با اطلاعاتی که تا الان دارم گلوتامین این شرکت به نظرم بهترین گزینه است:
شرکت داروسازی و مکمل های غذایی-حیاتی کارن: http://www.karennutrition.ir/?cid=cms&gid=772
البته من هنوز خرید نکردم و معلوم نیست کی اقدام به خرید و مصرف کنم.
ضمنا هر وقت از اینجا خرید کردین بگین از طرف آرش آی بی اس ، تا پورسانت من به حسابم واریز بشه. ;) :lol:

در مورد دوز مصرفی: حدود 5گرم دوبار در روز خوبه (یعنی هر بار حدود 2 تا 2.5 گرم)
البته بعضی ها اعتقاد دارند باید از 1 گرم در هر بار شروع بشه تا اگر حساسیتی هست مشخص بشه.
این مقدار 5 گرم تا 10 گرم در روز هم می تونه به تدریج اضافه بشه ولی بیشترش فکر نکنم فایده ای داشته باشه.
نکته بعدی اینکه باید با معده خالی مصرف بشه مثلا نیم ساعت قبل غذا.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com