انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 10:51 pm 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
مشکل LG هست. یبوست یا اسهال زیاد ندارم. مشکل همون عدم کنترل گاز روده هست در مواردی که دچار استرس یا بیرون از خونه مثل اتوبوس-تاکسی و ...

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:06 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
دقیق توضیح بدید مشکلات روحی تو گذشته نداشتین؟سرماخوردگی شدید؟بیشتر یبوست یا اسهال؟ضربه به کمر؟

مثلا درمورد من یبوست طولانی داشتم که ال جی ایجاد میکنه.وهمچنین ب کمرم ضربه خورده.من خودم میخوام برم معاینه شاید یبوست مشکل ایجاد کرده باشه بیرون زدگی خفیف که حتما دکتر باید تشخیص بده تو سایتای خارجی چندتا ال جی اینطور بودن و پرولاپس کردن.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:13 pm 
آفلاین
کاربر فعال

مشکل روحی خاصی نداشتم، سرماخوردگی معمولی ولی اکثرا خلط پشت گلو مخصوصا در صبح ها دارم- رفلاکس دارم یه لایه سفید رنگ روی زبونم هست که باعث تلخی دهان می شه. یبوست یا اسهال بیشتر با رژیم غذایی تنظیم می شه بیشتر تو مایه های اسهال که حالت عدم دفع کامل حس می شه. ضربه به کمر هم نداشتم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

برای رفلکس اگه دارو میخواهد امپرازول دورشون کامل کنید و برای اسپاسم روده دارو اعصاب و مبورین خارجی مصرف کنید من خودم یبوست و اسپاسم با مترونیدازول حل شد.در مورد ال جی وقتی تخلیه ناقص دارید وقتی استرس بگیرید رکتوم باز میشه پس صد در صد بو خارج میشه.اگه فرض فلجی درست باشه البته فلجی ناقص تنقیه بادرنجبویه کنید واسه تخلیه ناقص حتما باید تنقیه کنید یا به نحوی کامل خارج کنید خیلی بو کمتر میشه.مترونیدازول حتما یه دوره ن بیشتر استفاده کنید همانطور که قبلا گفتم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 11:54 pm 
آفلاین
کاربر فعال

خدمت شما عرض شود که اولین بار دکتر برای من 3 تا قرص تجویز کرد که خیلی خوب بود 1- پنتوپرازول
2- مترونیدازول 3- بیسموت که کاملا تمامی علایم برطرف شد اون روز بهترین روز زندگیم بود ولی فقط 5 روز خوب شد ولی بعدش از دوباره شروع شد. برای بار دوم که مراجعه کردم دیگه تاثیری نداشت.

امپرازول به علاوه n تا قرص دیگه رو هم امتحان کردم ولی نتیجه نداده. دیگه از هر چی قرصه متنفرم

تنقیه بادرنجبویه رو توضیح می دهید. محلولش رو چطوری درست کنم.بعد با پوآر تنقیه انجام بدم

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 7, 93 12:19 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

نه روغن خوراکیش و تنقیه کنید.پس شمام به فلجی ضعیف فکر میکنید؟

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 8, 93 5:25 pm 
آفلاین
کاربر فعال

فلجی معقد یا روده رو باهاش موافق نیستم. پزشکان معتقد هستند کسانی که یبوست دارند در صورت استفاده زیاد از مسهل ها، روده بزرگ دچار تنبلی می شه. من معتقد هستم که اعصاب روده دچار اختلال شده. با تحریک بیشتر دچار اسهال و با تحریک کمتر دچار یبوست می شوند بیماران آیبی

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 15, 93 1:16 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من اصلا متوجه خروج گاز نمیشم و فقط بعضی مواقع احساس گرما در ناحیه مقعد میکنم.بیشتر مواقع بو رو اصلا متوجه نمیشم .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 9, 94 11:53 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام به دوستان،
برای من چند حالت هست:
1- اگر یبوست باشم، متوجه هیچ چیزی نمیشم. (البته رژیم غذاییم جوریه که خیلی کم یبوست میشم.)
2- عمدتاً اجابت به طور متناوب و چندبار (به فاصله ی حدود یک ساعت) اتفاق می افته که معمولا قوام لازم رو نداره و بعد از دفعات چهارم به بعد، احساس راحتی زیادی می کنم.
3- بعضی اوقات نزدیک به اسهاله که بعد از اجابت، احساس وجود رطوبت در خارج مقعد می کنم که نگرانم می کنه.
4- بعضی اوقات، جریان باد رو در محل مقعد احساس میکنم و البته متاسفانه عکس العمل دیگران رو. اما خودم بویی حس نمی کنم.
5- بعضی اوقات چنان سریع و شلیک وار اتفاق می افته که تا بیام به خودم بجنبم کار از کار گذشته تا حدی که فرصت نمی کنم یک قدم بردارم.
6- به طور کلی، در اکثر مواقع، نمی تونم هیچ دلیلی برای چنین پدیده ی مزخرفی پیدا کنم تا جایی که فقط به این نتیجه می رسم که فقط خداوند مقدّر کرده که من چنین عذابی رو تحمل کنم.
7- یکی از مواقعی که خیلی اذیت میشم، زمانی هست که دارم سر کلاس یا هرجای دیگری توضیح میدم. نه از استرس چون تا حدود بیست دقیقه ی اول چیزی نیست و بعد از اون شروع میشه. حس میکنم بین کار مغز و این مسأله رابطه ی مستقیم هست؛ اما چه جوری؟ نمی دونم. (شاید حملات پانیک؟؟؟)

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 10, 94 5:52 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

mehdigh نوشته است:
1- اگر یبوست باشم، متوجه هیچ چیزی نمیشم. (البته رژیم غذاییم جوریه که خیلی کم یبوست میشم.)
2- عمدتاً اجابت به طور متناوب و چندبار (به فاصله ی حدود یک ساعت) اتفاق می افته که معمولا قوام لازم رو نداره و بعد از دفعات چهارم به بعد، احساس راحتی زیادی می کنم.
3- بعضی اوقات نزدیک به اسهاله که بعد از اجابت، احساس وجود رطوبت در خارج مقعد می کنم که نگرانم می کنه.
4- بعضی اوقات، جریان باد رو در محل مقعد احساس میکنم و البته متاسفانه عکس العمل دیگران رو. اما خودم بویی حس نمی کنم.
6- به طور کلی، در اکثر مواقع، نمی تونم هیچ دلیلی برای چنین پدیده ی مزخرفی پیدا کنم تا جایی که فقط به این نتیجه می رسم که فقط خداوند مقدّر کرده که من چنین عذابی رو تحمل کنم.

الان که دارم این متن را می نویسم به علت توالت رفتن مجبور شدم ساعت 5.30 روز تعطیل از خواب بیدار شم. :(

- بیشتر از سه بار توالت بزرگ! رفتن حالت نرمال نداره. مدفوع هم که شل هست. پس شما جزو اسهالی ها به حساب می آیید.
- رژیم غذایی را به غذاهای یبوست زا تغییر بدین.
- نورتریپ تیلین روی شما چه اثری داشته است؟
- این رطوبت در مقعد را هم من فقط موقعی که اوضاع خیلی خرابه دارم. حس خوبی نیست.
- به نظر من یبوست مزمن و اسهال مزمن هردو مقعد را خیلی ضعیف می کنند. راه حل هم فقط اینه که این حالت ها از بین بره تا مقعد فرصت ترمیم پیدا کنه.
- خداوند عادت نداره در کار تک تک بندگانش دخالت کنه. این جور فکر کردن آرام بخش هست ولی نباید عادت بشه!

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 41 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com