mehdigh نوشته است:
1- اگر یبوست باشم، متوجه هیچ چیزی نمیشم. (البته رژیم غذاییم جوریه که خیلی کم یبوست میشم.)
2- عمدتاً اجابت به طور متناوب و چندبار (به فاصله ی حدود یک ساعت) اتفاق می افته که معمولا قوام لازم رو نداره و بعد از دفعات چهارم به بعد، احساس راحتی زیادی می کنم.
3- بعضی اوقات نزدیک به اسهاله که بعد از اجابت، احساس وجود رطوبت در خارج مقعد می کنم که نگرانم می کنه.
4- بعضی اوقات، جریان باد رو در محل مقعد احساس میکنم و البته متاسفانه عکس العمل دیگران رو. اما خودم بویی حس نمی کنم.
6- به طور کلی، در اکثر مواقع، نمی تونم هیچ دلیلی برای چنین پدیده ی مزخرفی پیدا کنم تا جایی که فقط به این نتیجه می رسم که فقط خداوند مقدّر کرده که من چنین عذابی رو تحمل کنم.
الان که دارم این متن را می نویسم به علت توالت رفتن مجبور شدم ساعت 5.30 روز تعطیل از خواب بیدار شم.
- بیشتر از سه بار توالت بزرگ! رفتن حالت نرمال نداره. مدفوع هم که شل هست. پس شما جزو اسهالی ها به حساب می آیید.
- رژیم غذایی را به غذاهای یبوست زا تغییر بدین.
- نورتریپ تیلین روی شما چه اثری داشته است؟
- این رطوبت در مقعد را هم من فقط موقعی که اوضاع خیلی خرابه دارم. حس خوبی نیست.
- به نظر من یبوست مزمن و اسهال مزمن هردو مقعد را خیلی ضعیف می کنند. راه حل هم فقط اینه که این حالت ها از بین بره تا مقعد فرصت ترمیم پیدا کنه.
- خداوند عادت نداره در کار تک تک بندگانش دخالت کنه. این جور فکر کردن آرام بخش هست ولی نباید عادت بشه!