انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: پنج شنبه آبان 15, 93 12:17 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سعید کجایی ؟ به کجا رسیدی ؟ آقا بیا اطلاعات بده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 12, 93 9:22 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

قرص ریفاکسیمین رو شروع کردم ! متاسفانه داروخانه ی ریحان هم دوز 550 رو نداشت ! دوز 200 رو با 4 تا در روز شروع کردم بعد از 10 روز نتیجه رو اعلام میکنم ! البته با یه درمانی روان پزشک هم توام شده که جز برترین روان پزشک های کشور هستن ! کاملا اتفاقی پیش ایشون رفتم بهشونم گفتم که تا حالا توی هشت سال نتیجه ای از هیچکدوم از قرصای روان درمانی و گوارشی نگرفتم و اعتقادیم به روان درمانی ندارم . ولی ایشون بسیار ریز بین بودند و بسیار هم فهمیده جزء معدود دکترایی بودند بجای اینکه دوتا سوال بپرسن و بعد یه نسخه و بعد خداحافظ ایشون کاملا اجازه دادن من هرچقدر که میخوام حرف بزنم و سکوت میکردم میگفتن بگو دارم گوش میدم ! ایشونم گفتن که تا تابستون بهبود کامل پیدا میکنم با درمانشون و اینم گفتند که این طول زمانی بخاطر مزمن بودن بیماری هست .
انشالله نتیجه رو کامل براتون خواهم گفت اصلا دوست ندارم مثل بقیه رفیق های نیمه راه باشم .
در صورت بهبود حتی 30 40 درصدی هم دکتر و نحوه درمانو معرفی میکنم .
و من ا...التوفیق

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 12, 93 10:19 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام روزی ۴ تا که نباید خورد . روزی ۳ تا یعنی هر ۸ ساعت . مگر اینکه هر بار ۲ تا بخورد! خیلی خوشحالم که شروع به تست کردید امیدوارم که تاثیر خوبی روی شما هم داشته باشه .

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 13, 93 4:38 am 
آفلاین
کاربر فعال

iceman1 نوشته است:
قرص ریفاکسیمین رو شروع کردم ! متاسفانه داروخانه ی ریحان هم دوز 550 رو نداشت ! دوز 200 رو با 4 تا در روز شروع کردم بعد از 10 روز نتیجه رو اعلام میکنم ! البته با یه درمانی روان پزشک هم توام شده که جز برترین روان پزشک های کشور هستن ! کاملا اتفاقی پیش ایشون رفتم بهشونم گفتم که تا حالا توی هشت سال نتیجه ای از هیچکدوم از قرصای روان درمانی و گوارشی نگرفتم و اعتقادیم به روان درمانی ندارم . ولی ایشون بسیار ریز بین بودند و بسیار هم فهمیده جزء معدود دکترایی بودند بجای اینکه دوتا سوال بپرسن و بعد یه نسخه و بعد خداحافظ ایشون کاملا اجازه دادن من هرچقدر که میخوام حرف بزنم و سکوت میکردم میگفتن بگو دارم گوش میدم ! ایشونم گفتن که تا تابستون بهبود کامل پیدا میکنم با درمانشون و اینم گفتند که این طول زمانی بخاطر مزمن بودن بیماری هست .
انشالله نتیجه رو کامل براتون خواهم گفت اصلا دوست ندارم مثل بقیه رفیق های نیمه راه باشم .
در صورت بهبود حتی 30 40 درصدی هم دکتر و نحوه درمانو معرفی میکنم .
و من ا...التوفیق

در مورد قرص ریفاکسمین من هم از داروخانه ریحان گرفتم.طریقه مصرف آنتی بیوتیک ها به صورت 3 تا در روز هست(8*3). من دقیقا متوجه نشدم 4 تا در روز چطوری می خوری. من خودم تاثیری ازش ندیدم برای LG و عوارضش هم برای من شامل غذای هضم نشده مانند کنجد-قارچ و ... چون این قرص که هوشمند نیست که باکترهای مفید رو از بین نبره. امیدوارم برای شما جواب بده

در مورد روانپزشک من هم پیش یکی از دکترهای معروف تهران دکتر هادی معتمدی رفتم که تو تلوزیون برنامه به خانه بر می گردیم هم اومده.ولی در کل روانپزشکان زیاد به صحبت های بیمار توجه نمی کنند و اعتقاد به روان درمانی ندارند تا من صحبت کردم گفت دفترچه بیمه داری بعد شروع کرد قرص نوشتن بعد هم خداحافظ یک ماه دیگه باز هم مراجعه کن،زیاد به خودت سخت نگیر این آخرین کلامش بود. به نظر مراجعه به روانشناس بهتر هست تا روانپزشک.البته مثل اینکه دکتر شما فرق می کنه.

امیدوارم خبر بهبودیت رو همین جا ببینم.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 15, 93 1:19 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

امروز روز دومه که ریفاکسیمین مصرف میکنم ! تاثیرش تقریبا عالی بوده واسه دو روزه ! میشه گفت حتی تا 80 درصد وضعیتمو بهتر کرد یکم واسه قضاوت زوده ولی فعلا جواب داده !
امروز بعد از مدت ها اولین روزی بود که صبحش دلپیچه و درد و نیاز به دفع فوریتیم خیلی خیلی خفیف بود !
دوستان آره روزی سه بار اشتباه نوشتم چهاربار ! منم از داروخانه ریحان گرفتم البته حتما باید نسخه داشته باشید . هزینشم بالاست بسته ای 30 هزار تومان و هر بسته فقط 12 عدد . البته می ارزه اگه جواب بده !
در کل راضیم ازش فعلا ! هرچند که این بیماری مزمنه و 8 ساله دارمش و نمیشه یه شبه خوب شد !
در مورد عدم دفع کامل هم وضعیتو بهتر کرده !
یه مقدار نگران عوارضش هستم فقط
در مورد روانپزشک هم بنظرم لازمه چون بیماری مزمن شده و حتی اگه خودشم نباشه فکرش و ترسش هست
در مورد ال جی من چیزی ندیدم تو سایتای خارجی ولی در مورد اسهالیا جواب داده و درمورد یبوستی هام تا حد زیادی تونسته بهبود بده
به شخصه فک میکنم در مورد ال جی ( که به نظر من اصلا ای بی اس نیست ) نیاز به جراحی هست
اما نکته اینجاست که اسهالی ها و یبوستی هایی که با ریفاکسیمین جواب میگیرن میشه نتیجه گرفت که اونام ای بی اس ندارن و sibo دارن .
و من ا...التوفیق

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 20, 93 2:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام تاثیر بعد از چند روز روی شما چگونه بود! و حتما پروبیوتیک پاس از اتمام دوره مصرف کنید.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 22, 93 10:12 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

امروز فکر کنم روز هشتمه که استفاده میکنم . بهبود رو میتونم تا 80 درصد اعلام کنم . و این نشانه بیماری sibo در ما می باشد که سال ها اسم ibs رو یدک کرده
انشالله از هفته دیگه مصرف ال گلوتامین و پربیوتیک

بالا

عنوان پست: سيبو
پستارسال شده: شنبه آذر 22, 93 10:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مي تونيم در اين مورد(sibo) در تاپيك خودش بحث كنيم. اين يك قدم به جلو در تشخيص بيماري است ولي سيبو هم مثل آي بي دلايل و درمانش مشخص نيست.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 22, 93 5:24 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام دوستان ارامش یکی از مهمترین نکات در از بین بردن نشانگان ای بی اس هستش من خودم به شخصه چند وقت زیاد دکتر می رفتم موقعی که تازه مبتلا شده بودم یادم میاد تمام دکتر ها از قلب تا مغز و اعصاب روانپزشک و غیره همه رو رفتم نتیجه گررفتم که هر چی دارم دکتر میرم به جای بهتر شدن دارم بدتر میشم چون امیدم به زندگی با مراجعه به دکتر های مختلف در این سن و سال بیستو خورده ای که تمام دوستام زندگی شون رو میکردن فقط من از حرکت زندگی باز مونده بودم فهمیدم که مشکلاتم بیشترش مربوط به فکر های توی سرمه از اون روز به بعد زدم به بیخیالی دیگه به دکتر مراجعه نکرم نسبت به علایم بیماریم بی تفاوت شدم درسته هنوز با برخی احساسات این بیماری برمیگرده ولی من سعی خودم رو میکنم که ثبات روانی داشته باشم بابا ولی واقعا مریضیه مرموزیه کوچکترین احساسی از قبیل شادی هیجان نفرت باعث شروع علایم میشه ولی اعتماد به نفس :shock: واقعا معجزه میکنه

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 22, 93 6:19 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منم پس از ۱۰ روز که خوردم خیلی‌ بهتر شدم. واسه همین می‌گفتم کاش کانادائی بود می‌خوردم! چون فکر کنم اون دیگه ۱۰۰% بودم! دل درد‌های من رو از بین برد ۹۰%
alirezzads213 حرفهای شما هم کاملا موافقم من وقتی‌ دکتر میرفتم آعصاب نداشتم اشتها کم شده بود

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com