iceman1 نوشته است:
قرص ریفاکسیمین رو شروع کردم ! متاسفانه داروخانه ی ریحان هم دوز 550 رو نداشت ! دوز 200 رو با 4 تا در روز شروع کردم بعد از 10 روز نتیجه رو اعلام میکنم ! البته با یه درمانی روان پزشک هم توام شده که جز برترین روان پزشک های کشور هستن ! کاملا اتفاقی پیش ایشون رفتم بهشونم گفتم که تا حالا توی هشت سال نتیجه ای از هیچکدوم از قرصای روان درمانی و گوارشی نگرفتم و اعتقادیم به روان درمانی ندارم . ولی ایشون بسیار ریز بین بودند و بسیار هم فهمیده جزء معدود دکترایی بودند بجای اینکه دوتا سوال بپرسن و بعد یه نسخه و بعد خداحافظ ایشون کاملا اجازه دادن من هرچقدر که میخوام حرف بزنم و سکوت میکردم میگفتن بگو دارم گوش میدم ! ایشونم گفتن که تا تابستون بهبود کامل پیدا میکنم با درمانشون و اینم گفتند که این طول زمانی بخاطر مزمن بودن بیماری هست .
انشالله نتیجه رو کامل براتون خواهم گفت اصلا دوست ندارم مثل بقیه رفیق های نیمه راه باشم .
در صورت بهبود حتی 30 40 درصدی هم دکتر و نحوه درمانو معرفی میکنم .
و من ا...التوفیق
در مورد قرص ریفاکسمین من هم از داروخانه ریحان گرفتم.طریقه مصرف آنتی بیوتیک ها به صورت 3 تا در روز هست(8*3). من دقیقا متوجه نشدم 4 تا در روز چطوری می خوری. من خودم تاثیری ازش ندیدم برای LG و عوارضش هم برای من شامل غذای هضم نشده مانند کنجد-قارچ و ... چون این قرص که هوشمند نیست که باکترهای مفید رو از بین نبره. امیدوارم برای شما جواب بده
در مورد روانپزشک من هم پیش یکی از دکترهای معروف تهران دکتر هادی معتمدی رفتم که تو تلوزیون برنامه به خانه بر می گردیم هم اومده.ولی در کل روانپزشکان زیاد به صحبت های بیمار توجه نمی کنند و اعتقاد به روان درمانی ندارند تا من صحبت کردم گفت دفترچه بیمه داری بعد شروع کرد قرص نوشتن بعد هم خداحافظ یک ماه دیگه باز هم مراجعه کن،زیاد به خودت سخت نگیر این آخرین کلامش بود. به نظر مراجعه به روانشناس بهتر هست تا روانپزشک.البته مثل اینکه دکتر شما فرق می کنه.
امیدوارم خبر بهبودیت رو همین جا ببینم.