آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
من شاید ۱ سال مداوم پروبیوتیک مصرف کنم . و ۱ هفته بین هر دوره استراحت بدم. بهترین حالت این هست که از بیماری های کلیت کرون التهاب روده جلوگیری میکنه یا پیشگیری میکنه. و ۵۰% فرض بر این که روی ای بی تاثیر خیلی خوبی داره . اما این رو میدونم که زمانی که من ۲-۳ هفته از ۴بیوکاپ استفاده کردم به شدت حال بهتری داشتم. شاید درمان نکنه اما تاثیری که میگذاره شدت علائم رو کم میکنه از صدای شکم دارد نفخ اسهال .. و کاسته میشه .حالا باز اگه مدل خارجی گیر بیارم میگیرم . اگه نبود شما از همین زیست تخمیر ۱ ماه استفاده کن . اگه میتونید مولتی ویتامین در کنارش بخورید .
من ۳ ماه پیش حدود ۴کیلو وزن کم کردم. ۷۲ رسیدم . اما حدود ۱ ماه مولتی با گلوتامین و کربو پروتئین غذا خوردم که دیشب به وزن ۷۶/۵ رسیدم ! با وجود اسهال ! ۳-۴ روز در هفته .
نظرات مختلفي در اين مورد هست مثلا يك عده(دانشمند) مصرف بيفيدوباكتريم ها را براي آي بي ها مضر مي دانند چون اينها امكان رشد بي رويه را دارند(علي رغم مفيد بودن).
عده اي ديگر مصرف لاكتوباسيلوس ها را براي كساني كه سيبو sibo دارند مضر مي دانند چون جاي اين باكتري ها روده كوچك هست.
عده اي ديگر باكتري هاي مفيدي را كه هيستامين توليد مي كنند براي كساني كه نسبت به آن حساسيت دارند مضر مي دانند.(بعضي باكتري ها بر عكس باعث كاهش هيستامين در روده مي شوند.)
در مورد استراحت بين دوره هاي پروبيوتيك، شما هر دوره را چند روز و با چه دوزي حساب مي كنيد ؟
والا ۳۰ کپسول اگه در نظر بگیریم که میشه ۱ ماه اگه روزی ۲ بار مصرف کنم میشه تقریبا ۲ هفته ! که من روزی ۱ دونه رو مد نظر دارم . مثلا هر ۱ ماه یا ۲۰ روز ۱ بر ۱ هفته نخورم . دوباره شروع کنم . کلا این نظریه ها که شما گفتید خیلی کم هست . روی موارد منع مصرف اکثرا تداخل با چیزی نداره یا مضر کمتر گفته شده برای /sibo ! چون اگر اینگونه باشد دانشمندان بیشتری مورد آزمایش قرارمیدهند و تولید ان باید کمتر پیشنهاد بشه . درصورتی که الان خلاف این رو مشاهده میکنیم یعنی سال به سال روند رو به رشد توصیه استفاده از پروبیوتیک ها بیشتراز آنتی بیوتیک ها حداقل داریران داره بیشتر توصیه میشه و درخارج هم شاید اینگونه باشه که اطلاع دقیقی ندارم.
اما در همین انجمن هم اگر یک معیار در نظر بگیریم کمترکسی با خوردن مثلا زیست تخمیر یا ۴بیوکاپ یا یومگی دچار بعد تر شدن شده که شاید بیش از ۸۰% مفید تر واقع شده . موافقید ؟
یعنی آگارکاری به نظریه ها نداشته باشیم و از روی تجربه انجمن یا خودمان بخواهیم برسی کنیم .