انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:28 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه آذر 23, 93 10:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
نمي دونم متوجه اين نكته شده ايد كه زمان مصرف پروبيوتيك ها دقيقا معلوم نيست. بعضي از پروبيوتيك ها توصيه مي كنند بعد از غذا مصرف شود يعني با معده پر و بعضي ديگه برعكس ميگن بين غذا يعني با معده خالي مصرف بشه.
هدف اصلي اينه كه باكتري ها زنده به روده برسند. بين متخصص ها در اين زمينه اختلاف هست و هر گروه براي اثبات نظرشون دلايلي مي آورند.
دو عامل مي تونه باكتري ها را قبل از رسيدن به روده از بين ببره. يكي اسيد معده و ديگري صفرا ، كه هردو ضدباكتري هستند.
در حالتي كه معده پر است اسيد معده كمترين اثرگذاري را دارد ولي صفرا بيشترين اثر و در حالت معده خالي، اين حالت برعكس است. به همين دليله كه دقيق مشخص نيست پروبيوتيك ها چه زماني بايد مصرف بشن.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 28, 93 6:46 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
من شاید ۱ سال مداوم پروبیوتیک مصرف کنم . و ۱ هفته بین هر دوره استراحت بدم. بهترین حالت این هست که از بیماری های کلیت کرون التهاب روده جلوگیری میکنه یا پیشگیری میکنه. و ۵۰% فرض بر این که روی ای بی تاثیر خیلی خوبی داره . اما این رو میدونم که زمانی که من ۲-۳ هفته از ۴بیوکاپ استفاده کردم به شدت حال بهتری داشتم. شاید درمان نکنه اما تاثیری که میگذاره شدت علائم رو کم میکنه از صدای شکم دارد نفخ اسهال .. و کاسته میشه .حالا باز اگه مدل خارجی گیر بیارم میگیرم . اگه نبود شما از همین زیست تخمیر ۱ ماه استفاده کن . اگه میتونید مولتی ویتامین در کنارش بخورید .
من ۳ ماه پیش حدود ۴کیلو وزن کم کردم. ۷۲ رسیدم . اما حدود ۱ ماه مولتی با گلوتامین و کربو پروتئین غذا خوردم که دیشب به وزن ۷۶/۵ رسیدم ! با وجود اسهال ! ۳-۴ روز در هفته .

نظرات مختلفي در اين مورد هست مثلا يك عده(دانشمند) مصرف بيفيدوباكتريم ها را براي آي بي ها مضر مي دانند چون اينها امكان رشد بي رويه را دارند(علي رغم مفيد بودن).
عده اي ديگر مصرف لاكتوباسيلوس ها را براي كساني كه سيبو sibo دارند مضر مي دانند چون جاي اين باكتري ها روده كوچك هست.

عده اي ديگر باكتري هاي مفيدي را كه هيستامين توليد مي كنند براي كساني كه نسبت به آن حساسيت دارند مضر مي دانند.(بعضي باكتري ها بر عكس باعث كاهش هيستامين در روده مي شوند.)

در مورد استراحت بين دوره هاي پروبيوتيك، شما هر دوره را چند روز و با چه دوزي حساب مي كنيد ؟

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 28, 93 8:13 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
saeid نوشته است:
من شاید ۱ سال مداوم پروبیوتیک مصرف کنم . و ۱ هفته بین هر دوره استراحت بدم. بهترین حالت این هست که از بیماری های کلیت کرون التهاب روده جلوگیری میکنه یا پیشگیری میکنه. و ۵۰% فرض بر این که روی ای بی تاثیر خیلی خوبی داره . اما این رو میدونم که زمانی که من ۲-۳ هفته از ۴بیوکاپ استفاده کردم به شدت حال بهتری داشتم. شاید درمان نکنه اما تاثیری که میگذاره شدت علائم رو کم میکنه از صدای شکم دارد نفخ اسهال .. و کاسته میشه .حالا باز اگه مدل خارجی گیر بیارم میگیرم . اگه نبود شما از همین زیست تخمیر ۱ ماه استفاده کن . اگه میتونید مولتی ویتامین در کنارش بخورید .
من ۳ ماه پیش حدود ۴کیلو وزن کم کردم. ۷۲ رسیدم . اما حدود ۱ ماه مولتی با گلوتامین و کربو پروتئین غذا خوردم که دیشب به وزن ۷۶/۵ رسیدم ! با وجود اسهال ! ۳-۴ روز در هفته .

نظرات مختلفي در اين مورد هست مثلا يك عده(دانشمند) مصرف بيفيدوباكتريم ها را براي آي بي ها مضر مي دانند چون اينها امكان رشد بي رويه را دارند(علي رغم مفيد بودن).
عده اي ديگر مصرف لاكتوباسيلوس ها را براي كساني كه سيبو sibo دارند مضر مي دانند چون جاي اين باكتري ها روده كوچك هست.

عده اي ديگر باكتري هاي مفيدي را كه هيستامين توليد مي كنند براي كساني كه نسبت به آن حساسيت دارند مضر مي دانند.(بعضي باكتري ها بر عكس باعث كاهش هيستامين در روده مي شوند.)

در مورد استراحت بين دوره هاي پروبيوتيك، شما هر دوره را چند روز و با چه دوزي حساب مي كنيد ؟

والا ۳۰ کپسول اگه در نظر بگیریم که میشه ۱ ماه اگه روزی ۲ بار مصرف کنم میشه تقریبا ۲ هفته ! که من روزی ۱ دونه رو مد نظر دارم . مثلا هر ۱ ماه یا ۲۰ روز ۱ بر ۱ هفته نخورم . دوباره شروع کنم . کلا این نظریه ها که شما گفتید خیلی کم هست . روی موارد منع مصرف اکثرا تداخل با چیزی نداره یا مضر کمتر گفته شده برای /sibo ! چون اگر اینگونه باشد دانشمندان بیشتری مورد آزمایش قرارمیدهند و تولید ان باید کمتر پیشنهاد بشه . درصورتی که الان خلاف این رو مشاهده میکنیم یعنی سال به سال روند رو به رشد توصیه استفاده از پروبیوتیک ها بیشتراز آنتی بیوتیک ها حداقل داریران داره بیشتر توصیه میشه و درخارج هم شاید اینگونه باشه که اطلاع دقیقی ندارم.
اما در همین انجمن هم اگر یک معیار در نظر بگیریم کمترکسی با خوردن مثلا زیست تخمیر یا ۴بیوکاپ یا یومگی دچار بعد تر شدن شده که شاید بیش از ۸۰% مفید تر واقع شده . موافقید ؟
یعنی آگارکاری به نظریه ها نداشته باشیم و از روی تجربه انجمن یا خودمان بخواهیم برسی کنیم . :roll:

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 29, 93 2:20 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

موافقم که تجربه هر شخصی مهمترین معیار است، مثلا اگر کسی از پروبیوتیک نتیجه نگیرد یا بدتر شود، بدون توجه به تبلیغاتی که در این زمینه می شود باید مصرف آن را کنار بگذارد.
در مورد این انجمن هم، از حدود 50 نفری که در حاضر فعال هستند، چند نفر در حال مصرف پروبیوتیک هستند؟

در مورد افزایش مصرف کلی پروبیوتیک ها در کشور هم به احتمال زیاد به علت تجویز توسط دکترها هست چون تا چند سال پیش که من خبر داشتم پروبیوتیک تجویز نمی کردند و حالا احتمالا به هر علتی تغییر رویه داده اند.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 29, 93 6:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام روز دومی که مصرف کردم مشکل اسهال پس از خواب رو فعلا نداشتم . امیدوارم که تا آخر هفته همینگونه باشد .
در مورد این که چند نفر در انجمن مصرف داشتند حداقل ۵-۶ نفر شاید باشند . تاثیری که من در این ۲ روز میبینم احساس می کنم فلور باکتری روده رو داره بالانس میکنه و مشکل اسهال ما از این شاید باشه که باکتری خوب زیاد نداریم یا کم داریم .و این سرو صدای شکم ناشی از این باکتری ها یا جنگ باکتری ها در روده باشه . پس از دوره ای که ریفاکسیمین مصرف کردم شاید نیاز بوده که بیش از ۲ هفته پروبیوتیک مصرف کنم تا به حالت نرمال بازگرده .من در انجمن ibd هم جستجو کردم انها هم با خوردن پروبیوتیک و گلوتامین و پودر کربو هیدرات گویا بهتر شدند . البته omega3 هم زیاد تعریف کرده بودند .

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 1, 93 10:02 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

کاربرد پروبیوتیک ها در بیماری های غیر گوارشی روز به روز بیشتر میشه. شاید این به همون عقیده سنتی بر می گرده که تمام بیماری ها از معده (گوارش) شروع میشه.
مثلا تاثیر پروبیوتیک ها در بیماری های مغز و اعصاب :
http://www.optibacprobiotics.co.uk/blog ... your-brain
http://www.optibacprobiotics.co.uk/blog ... t-bacteria

این شرکت هم یک محصول پروبیوتیک برای کاهش کلسترول بد تولید کرده که ظاهرا جایزه هم برده:
http://www.optibacprobiotics.co.uk/shop ... holesterol
در این محصول از سه نوع مختلف Lactobacillus plantarum استفاده شده. :!: این نشان میده که مثلا اسیدوفیلوسی که در محصولات زیست تخمیر استفاده میشه احتمالا با اونی که در فوربیوکپ استفاده میشه، فرق می کنه.

در تولیدات این شرکت برای سیستم ایمنی و زنان و بچه ها و غیره، باکتری هایی که بکار رفته با اونی که در زیست تخمیر استفاده شده فرق می کنه و این نشان میده که در این زمینه ها یک استاندارد علمی مشخصی وجود ندارد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 1, 93 6:30 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اين تحقيق جامع كه در يكي از دانشگاه هاي انگلستان انجام شده است نشان مي دهد كه پروبيوتيك ها تاثيري در جلوگيري از اسهال ناشي از مصرف آنتي بيوتيك در افراد سالمند ندارند. (بر عكس ادعايي كه در مورد خواص پروبيوتيك ها مي شود) :
http://www.medicalnewstoday.com/articles/264502.php

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 1, 93 3:01 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام خیلی پیچیده هاست این باکتری های پروبیوتیک بهترین حالت اینکه ی ۱۰ مدل خودمون تست کنیم باز هر چی باشه عوارض شیمیایی یا جانبی کمتری داره یا کلا نداره. با آزمون خطا می‌شه فهمید بالاخره کدوم پروبیوتیک مفید هست واسه ما اسهالی‌ها .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 2, 93 3:46 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

کپسول (Florastor)
+ بيشتر محصولات تجاري حاوي مخلوطي از گونه‌ها هستند که مي‌تواند شامل لاکتوباسيل اسيدوفيلوس، لاکتوباسيل رامنوسوس، لاکتوباسيل بولگاريکوس، بيفيدوباکتريوم بيفيدوم، بيفيدوباکتريوم لانگوم و غيره باشد. ترکيب دقيق گونه‌ها در هر محصول متفاوت است.

* اين فهرست در برگيرنده تمام محصولات تجاري نيست
براي بيماراني که تمايل به مصرف قرص يا پودر ندارند، ماست‌هاي درماني مي‌توانند گزينه بهتري باشند. ماست‌هاي سنتي فاقد غلظت لازم زيست‌يار براي رسيدن به مقادير CFU مطالعه شده در کارآزمايي‌هاي باليني هستند. در حال حاضر محصولات لبني تخمير شده با اثر درماني در دسترس‌ قرار گرفته‌اند مانند Danactive که حاوي 10 ميليارد CFU از لاکتوباسيل کازيي 114001-DN در هر وعده است و Activia که حاوي حدود 10-5 ميليارد CFU از بيفيدوباکتريوم انيماليس 173010-DN در هر 4 اونس است. ماست‌هاي Yo-Plus و Stonyfield به ترتيب حاوي سويه‌هاي مطالعه شده بيفيدوباکتريوم لاکتيس 12-Bb و لاکتوباسيل رويتري 55730‌ATCC ولي در سطوح متفاوت هستند. Danimals يک ماست مايع مخصوص کودکان است که حاوي 1 ميليارد لاکتوباسيل رامنوسوس GG زنده است. مطالعات زيادي روي بسياري از منابع غذايي حاوي زيست‌يار انجام شده است تا از کارايي و مقادير توصيه شده آنها اطمينان حاصل شود.

نشانگان روده تحريک‌پذير

با اين که هنوز شواهد قطعي در اين زمينه وجود ندارد، چند مطالعه نشان داده‌اند که زيست‌يار‌ها در تسکين علايم IBS، به ويژه دل‌درد و نفخ موثر هستند. در يک مطالعه روي 362 بيمار، علايم IBS در بيماران درمان شده با بيفيدوباکتريوم اينفانتيس 35624 به مقدار 108×1 CFU به ميزان 20 نسبت به بيماران گيرنده دارونما کاهش يافت. در يک مطالعه ديگر به 50 کودک داراي همه معيارهاي ROME II براي IBS، سويه‌هاي لاکتوباسيل رامنوسوس يا دارونما به مدت 6 هفته تجويز شد. سويه‌هاي لاکتوباسيل رامنوسوس در تسکين دل‌درد نسبت به دارونما برتري نداشتند ولي ميزان بروز احساس اتساع و نفخ شکم را کمتر کردند (02/0= P).

علايم IBS نيز ممکن است با افزودن موادي به رژيم غذايي بيمار قابل درمان باشند. يک نوع ماست (Activia) که حاوي بيفيدوباکتريوم آنيماليس 010‌173-DN است، موجب افزايش نمره‌هاي کيفيت زندگي مبتني بر سلامت و کاهش علايم نفخ در بيماران مبتلا به IBS شد.

http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... %A7&type=4

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 6, 93 2:01 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام دوستان . اگر کسی مایل بود به خرید پروبیوتیک های خارجی با تعداد بیشتر باکتری و برند های معتبر ! تمامی لیست این قسمت را اگر خواستند از طریق این سایت http://flexonline.ir/ می توانند خرید کنند که پس از ۲۰-۳۰ روز کاری با پست به دست آنها میرسد.با هزینه بسیارخوب. من خودم سفارش دادم با ۲۰ نوع باکتری پروبیوتیک ۵۰ بیلیون ۱۲۵ تومان. ۱۰۰% کیفیت پروبیوتیک های معتبر خارجی از داخلی بهتر خواهد بود.چون من جواب خوبی از پروبیوتیک ها گرفتم در این ۳ ماه توصیه میکنم ۱-۲ ماه مداوم تست کنید ! البته دوستان اسهال یا یبوست .
http://www.bodybuilding.com/store/probiotics.html

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com